1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Polom získala veledůležité tři body v souboji ve Václavovicích


Branky


0

Dramatický závěr zápasu rozhodl o tom, že Velká Polom si z Václavovic odváží důležité tři body v boji o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo ve svižném tempu se spoustou osobních soubojů, což naznačovalo, že obě mužstva chtějí v tomto utkání naplno bodovat. Domácí si první velkou příležitost vypracovali ve 12. minutě, kdy po centru Petra Hájka zakončoval hlavou Roman Ludvík, ale jeho branka nebyla uznána pro postavení mimo hru. Ve 21. minutě zahrozili také hosté, když po rychlé kombinaci ve středu hřiště trefil Petr Šmída z hranice 16 metrů tyč. Ve 23. minutě tentokrát přihrával Ludvík a přesnou střelou k tyči zakončoval Hájek, ale výsledek byl stejný – neuznaná branka pro postavení mimo hru. Ve 26. minutě postupoval sám na hostující bránu Petr Novotný, ale váhal se zakončením, až mu střelu zblokoval vracející se obránce. Ve 32. minutě zakončoval útočnou akci domácích povedenou střelou Petr Hájek, ale hostující brankář efektivním zákrokem vytáhl míč na roh. Rovněž hosté v prvním poločase ještě zahrozili, ale jak Vyhlídal tak i Sztefek rozezvučeli pouze brankovou konstrukci domácí branky. Po zajímavé první půli tedy obě mužstva odcházela do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

Úvod druhé půle patřil hostům, kdy se 2x prosadili hlavou z bezprostřední blízkosti, avšak obě příležitosti skončily nad břevnem domácí branky. V 60. minutě se do zakončení prodral velmi aktivně hrající Roman Ludvík, ale jeho střelu z pravé strany hostující brankář vyrazil a dorážka Petra Zezulčíka mířila vedle brány. V 62. minutě domácí neuhlídali průnik hostujícího hráče po levé straně, ten přihrál Vyhlídalovi na hranici šestnáctky a jeho prudká střela k tyči znamenala vedení Velké Polomi - 0:1. Vstřelená branka hosty povzbudila a i nadále byli aktivnějším mužstvem. V 69. minutě stříleli hosté opět přesně k tyči, ale tentokrát předvedl výborný zákrok Lukáš Ometák a míč vytáhl na roh. V závěru utkání domácí vrhli všechny síly do útoku a jejich snaha byla odměněna v 81. minutě, kdy přetažený centr Romana Ludvíka vrátil zpět před bránu Antonín Novotný a akci přesně zakončil hlavou Petr Hájek 1:1. Domácí chtěli utkání rozhodnout a připsat si první 3 jarní body, proto i nadále útočili, ale v koncovce nebyli úspěšní ani v 88. minutě, kdy zakončoval hlavou z hranice penalty Radim Žižka, ani o chvíli později, kdy opět hlavou mířil vedle brány z hranice pětky Petr Hájek. V poslední minutě měli domácí výhodu trestného kopu z půlky hřiště, do šestnáctky hostů se přesunuli skoro všichni jejich hráči, ale hlavičkový souboj vyhráli obránci Velké Polomi, kterým se podařilo míč odvrátit na půlku hřiště, tam se míče zmocnili hostující útočníci a rychlý brejk zakončil opět Vyhlídal střelou do opuštěné branky – 1:2.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Václavovice
Martin Vítek (Václavovice): Je velká škoda, že po dobrém a bojovném výkonu celého mužstva jsme opět bez bodu, ale hra, nasazení a touha po vítězství našich hráčů se musela našim nejvěrnějším divákům líbit. Doufejme, že se nám podaří navázat na tento výkon i v dalších utkáních a důstojně dohrát několik posledních kol 1.B třídy.

TJ Velká Polom
Josef Bartoš (Velká Polom): Pro nás jsou to velmi důležité tři body. Domácí ovšem hráli velmi dobře a nic nám nedali zadarmo.



Sestavy


TJ SOKOL Václavovice
L. Ometák [-] - P. Sládek [-] (61. M. Mokroš [-] ) , R. Žižka [-] , A. Langer [-] , P. Kuchařík [-] - P. Zezulčík [-] , J. Berta [-] , A. Novotný [-] , P. Novotný [-] (41. R. Bednář [-] ) - R. Ludvík [-] , P. Hájek [-]

TJ Velká Polom
L. Kozelský [-] - R. Popek [-] , L. Měch [-] , R. Šmída [-] , J. Trojek [-] (78. J. Sztefek [-] ) - J. Sztefek [-] , M. Mučka [-] , P. Sztefek [-] , J. Chudoba [-] (70. M. Ludvík [-] ) - P. Šmída [-] , J. Vyhlídal [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.