Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hať vysoko přehrála domácí Staříč


Branky


0

Jednoznačné vítězství drží hostující Hať na dostřel čelu tabulky. Domácí fotbalisté se i nadále propadají tabulkou a v případě, že budou sestupovat dva týmy čekají je ještě horké chvilky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání začal převahou hostů. V 6. minutě se do šance dostal Vojtěch Machalla. V 11. minutě se do další šance dostal opět Machalla, tentokrát Jiří. Gól v domácí síti přišel v 25. minutě, když hosté využili zaváhaní domácího brankaře a Vojtěch Machalla otevřel skóre utkání - 0:1. Další gól přišel v 35. minutě po další chybě v domácí rozehrávce, kterou potrestal Kašuba - 0:2. Ve 43 minutě přicházi pěkná akce Řezáče a po jeho přihrávce zakončuje Kempa střelou do brankaře, ale ještě vybojuje míč a je faulovaný Chmelařem v pokutovém území. Nařízený pokutový kop proměňuje Musálek - 1:2.

 

 

 

 

Druhý poločas v mnoha ohledech připomíná ten první. Domácí se sice snaží, ale hosté mají více ze hry. Navíc domácí opět dělají řadu chyb. V 58. minutě hosté zahrávají trestný kop Chmelařem a Vojáček využívá nedůraz u přední tyče a tečuje míč do domácí branky - 1:3. V 77. minutě při závaru v hostujícím pokutovém území střílí Řezač vedle a v 83. minutě po akcí Řezače střílí Musálek nad bránu. Toto jsou jedny z mála podařených šancí domácích v utkání. V 89. minutě přichází další chyba v rozehrávce domácích, kterou nepohrdne Kašuba a uzavře na konečných 1:4.



Ohlasy k zápasu


FK Staříč
Juraj Wiedermann (Staříč): Svým svěřencům bych chtěl poděkovat za bojovnost a můžeme jen litovat našich hloupých chyb, které ovlivnily výsledek utkání.

TJ Sokol Hať
Pavel Šula (Hať): Dnes jsme vyhráli zaslouženě. Držíme se na dohled čelu tabulky a do posledních utkání půjdeme s velkým očekáváním.



Sestavy


FK Staříč
R. Řehák [-] - P. Jukl [-] , P. Plichta [-] , V. Heryán [-] - R. Kempa [-] , S. Musálek [-] , J. Váňa [-] , O. Baran [-] , P. Király [-] - S. Matula [-] , R. Řezáč [-]

TJ Sokol Hať
L. Michálek [-] - V. Adamčík [-] , L. Cigan [-] , V. Štěpán [-] , T. Plaček [-] - J. Machalla [-] , L. Vojáček [-] , R. Chmelař [-] , O. Bortlík [-] (82. T. Gazdík [-] ) - P. Kašuba [-] , V. Machalla [-] (61. M. Kuchař [-] )

Hráči zápasu: V. Machalla , P. Kašuba .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.