1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hať porazila Fryčovice nejtěsnějším rozdílem


Branky


0

Domácí fotbalisté přes řadu šancí nejtěsnějším rozdílem porazili zraněními zdecimovaný tým Fryčovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přijeli do Hati v hodně okleštěné sestavě a nastoupit museli i fotbalisté, kteří by kvůli své zdravotní indispozici jinak nehráli. Podle toho taky vypadal průběh zápasu. Domácí měli neustálý tlak a hosté se soustředili na defenzivu. Již ve 3. minutě měl šanci Chmelař. O čtyři minuty později opět velká šance a Vojáček rovněž neproměňuje. Ve 22. minutě se ve velké šanci ocitl Plaček, ale skóre se opět neměnilo.

Druhý poločas se nesl v sílícím tlaku domácích fotbalistů. V 51. minutě se již domácí dočkali, když odražený míč Chmelař napálil na branku a prostřelil vše co mu stálo v cestě - 1:0. V 64. a 65. minutě měl další příležitosti Plaček, ale dnes mu nebylo souzeno vstřelit branku. Domácí utkání dominovali, hosté s vypětím všech sil bránili a nakonec z toho vyplynulo nejtěsnější vítězství domácích fotbalistů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hať
Pavel Šula (Hať): Mohli jsme vyhrát vyšším rozdílem. To bychom ovšem museli proměnit některou z dalších šancí.

TJ Sokol Fryčovice
Jan Šponiar (Fryčovice): Dnes je to pro nás milosrdný výsledek. Máme spoustu zraněných a někteří z nich museli nastoupit. Podle toho vypadal průběh utkání.



Sestavy


TJ Sokol Hať
L. Michálek [-] - V. Adamčík [-] , L. Cigan [-] , V. Štěpán [-] , T. Plaček [-] - M. Kuchař [-] (61. V. Machalla [-] ) , O. Bortlík [-] , R. Chmelař [-] , L. Vojáček [-] , J. Machalla [-] - D. Plaček [-] (78. T. Gazdík [-] )

TJ Sokol Fryčovice
T. Ivánek [-] - M. Hlavatý [-] , M. Soško [-] , J. Plesník [-] , P. Janek [-] - P. Žurovec [-] , T. Quitt [-] (60. I. Vrtný [-] ) , J. Vrtný [-] , R. Koloničný [-] - J. Rumel [-] , J. Pešek [-]

Hráči zápasu: L. Vojáček , J. Machalla - J. Plesník .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.