Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ludgeřovice za posledních 30 minut nasázely Václavovicím 6 gólů


0

Václavovice 60 minut odolávaly tlaku domácích Ludgeřovic, ale čtyři asistence Nagyho rozhodly o vysoké výhře domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal očekávaným náporem domácího týmu. Hosté dobře bránili a vytvořili si několik slibných protiútoků. Největší šanci hostí spálil J. Bystroň, když v tváří v tvář domácímu brankáři pouze těsně minul tyčku. Domácí se rovněž ze svých šancí v první půli nemohli prosadit proto první poločas skončil výsledkem 0:0.

 

Hosté i ve druhém poločase pokračovali v defenzivní taktice. Domácí se nadále nemohli prosadit. Až v 62. minutě načal kanonádu domácí Stromšík - 1:0. Tentýž hráč v zápětí v 62. a 68. minutě zvýšil na 3:0. Poté se střelecky uvedl rovněž jeho parťák v útoku Pěntka a v 72. a 76. minutě zvýšil na 5:0. Skóre uzavřel v 84. minutě střídající Bělan - 6:0. Velký podíl na domácích brankách měl dnes skvěle nahrávající Nagy, který asistoval hned u čtyř branek.



Ohlasy k zápasu


TJ Ludgeřovice
David Balgar (Ludgeřovice): Celý zápas jsme měli převahu. Dlouho jsme nemohli vstřelit branku, ale díky nahrávači Nagymu jsme nakonec zaslouženě vysoko zvítězili.

TJ SOKOL Václavovice
Martin Vítek (Václavovice): Dnes nám chyběla z různých důvodů spousta hráčů. I s oslabenou sestavou jsme dlouho drželi nadějný výsledek, ale druhé poločasy máme v posledních zápase dosti špatné.



Sestavy


TJ Ludgeřovice
D. Köhler [-] - J. Adamčík [-] (69. D. Rozhon [-] ) , D. Balgar [-] , R. Fejerčák [-] , D. Nagy [-] (79. R. Bělan [-] ) - M. Balgar [-] , K. Kolasa [-] , J. Mudroch [-] (65. M. Klos [-] ) , K. Klos [-] - M. Pěntka [-] , J. Stromšík [-]

TJ SOKOL Václavovice
J. Tomis [-] - M. Mokroš [-] , A. Langer [-] , R. Žižka [-] , R. Ludvík [-] - P. Sládek [-] , J. Berta [-] , M. Tvardek [-] , P. Zezulčík [-] - J. Bystroň [-] , L. Ometák [-]

Hráči zápasu: D. Nagy , J. Stromšík - J. Bystroň .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.