M. Sasko 79.
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina - Stará Bělá


Branky


0

Stará Bělá poprvé na jaře vyhrála. Odnesla to Vřesina.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili aktivněji domácí fotbalisté. Měli častěji míč na svých kopačkách, ale hosté je do větších příležitostí nepouštěli. Vyjímkou byla třicátáčtvrtá minuta a krásná střela Kadlíčka do tyče hostující branky. Hosté pozorně bránili a vyráželi do nebezpečných protiútoků. Jeden z těchto se jim povedl. Střelu Knápka ve třicátéšesté minutě domácí brankář vyrazil pouze na nohu Kožíka a pro něj již nebyl problém otevřít skóre - 0:1.

Hosté ve druhém poločase pokračovali v osvědčené taktice. Hned v první a v desáté minutě postupovali dva jejich hráči na posledního hráče domácího celku, ale zvýšit skóre se jim nepodařilo. Domácí se i přes snahu do žádné šance nemohli propracovat. Za tuto nemohoucnost je v rozmezí dvou minut potrestal Knápek. Nejprve dorážkou a následně nekompromisní střelou z hranice šestnáctky posunul skóre na stav 0:3. Domácím se již podařilo pouze kosmeticky upravit skóre Saskem, ale na víc již sílu a čas neměli.



Ohlasy k zápasu


FC Vřesina
Josef Vincenci: Dnes jsme šli do zápasu s cílem vyhrát. Hosté nás, ale zaskočili výbornou hrou na kterou jsme nenašli recept.

FK Stará Bělá
Radim Kovář: Ačkoliv jsme si dnes vypracovali spoustu šancí, o výsledek jsme se báli až do konce zápasu. K tomu, abychom utkání rozhodli mnohem dříve nám v rozhodujících chvílích scházela kvalitnější práce s míčem a větší klid v rozhodování. Jediné v čem nás dnes soupeř předčil byl důraz v osobních soubojích.



Sestavy


FC Vřesina
M. Vajda [-] - M. Janíček [-] , P. Janita [-] (78. V. Stuchlík [-] ) , J. Výšek [-] , M. Jakš [-] - K. Kadlíček [-] , T. Hruzík [-] , M. Sasko [-] (85. T. Lazarov [-] ) , J. Novák [-] , L. Ineman [-] (67. R. Kalmus [-] ) - A. Hloušek [-]

FK Stará Bělá
V. Drobec [-] - O. Pytlík [-] , R. Mika [-] , L. Nenička [-] , J. Dziža [-] - M. Petrík [-] , O. Malík [-] (90. R. Kaloč [-] ) , M. Rusinko [-] , R. Pytlík [-] (80. M. Štěrba [-] ) - D. Kožík [-] , M. Knápek [-] (88. V. Stařičný [-] )

Hráči zápasu: M. Sasko - V. Drobec , M. Knápek .
Místo: Vřesina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.