Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hať - Šilheřovice


Branky


0

V derby nedali domácí Šilheřovicím šanci

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V očekáváném derby si od začátku mírnou převahu vypracovali domácí fotbalisté. V šestnácté minutě se domácí zasloužené dostali Bortlíkem do vedení - 1:0. Hosté nebyli moc nebezpeční a tak se nadále hrálo podle not domácích, kteří si dávali pozor zejména na nebezpečné standardní situace zahrávané hráči Šilheřovic. Ve čtyřicáté minutě bylo srovnáno. Martinka proměnil pokutový kop nařízený za ruku jednoho z domácích hráčů - 1:1. Tímto výsledkem skončil i první poločas. 

Druhý poločas již byla jednoznačná záležitost domácích. Ve čtyřicátéosmé minutě po individuální akci Kašuby, Vojáček střelou z dvaceti metrů vrací vedení na domácí stranu - 2:1. V padesátédruhé minutě nejlepší hráč na hřišti Kašuba doslova vymáchal dva hostující obránce a s přehledem zvyšuje na 3:1. O šest po minut později po trestném kopu zvyšuje Machala na 4:1 a o další dvě minuty později Chmelař nádhernou ranou ze třiceti metrů zakončuje dvanáctiminutovku, která určuje ráz utkání. Hosté jsou zralí na ručník. Domácí hrají v euforii. Další branky můžou vstřelit ještě Kašuba, který trefuje pouze břevno a zejména Plaček, ten ovšem z několika kroků přestřeluje. Hosté mohli být rádi, že utkání neskončilo vyšším rozdílem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hať
Pavel Šula: Druhý poločas byl již naše jednoznačná záležitost. Diváci se museli bavit. Padli nádherné branky. Dnes jsme splnili taktiku se kterou jsme do zápasu šli. Vyzdvihnout bych chtěl zejména Kašubu, který byl nejlepší hráč zápasu.

TJ Sokol Šilheřovice
Bernard Habura: První poločas náš tým ještě stíhal. Rozhodla domácí smršť na začátku druhého poločasu, která nás srazila do kolen.



Sestavy


TJ Sokol Hať
L. Michálek [-] - V. Adamčík [-] , L. Cigan [-] , V. Štěpán [-] , T. Plaček [-] - O. Bortlík [-] , L. Vojáček [-] , J. Machalla [-] , R. Chmelař [-] - P. Kašuba [-] , D. Plaček [-]

TJ Sokol Šilheřovice
T. Köhler [-] - P. Bittner [-] , R. Redzina [-] , L. Jasanský [-] , L. Lasák [-] - D. Lukáš [-] , R. Ničman [-] , D. Volný [-] , L. Novotný [-] - P. Jakubec [-] , J. Martinka [-]

Hráči zápasu: P. Kašuba , L. Vojáček - J. Martinka .
Místo: Hať.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.