Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozmice - Velká Polom


Branky


0

Kozmice dále stoupají tabulkou

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V utkání v Kozmicích, kam přijela Velká Polom se vše podstatné událo ve druhém poločase. V tom prvním se domácí snažili, ale tentokrát jejich kvalita v útočné fázi nebyla taková jako v předchozích zápasech. I přes mírnou převahu je velmi dobře bránící a obětavě hrající hosté nepustili do šance. První poločas skončil tedy zaslouženou bezbrankovou remízou.

Vše podstatné na hřišti se začalo dít od padesátétřetí minuty. V této velmi přísně rozhodčí vyloučil domácím Galuse. Domácí hráče to semklo a začali produkovat výborný fotbal. Hosté se nechtěli nechat zahanbit a snažili se jim sekundovat. V šedesátépáté minutě se domácí Starým dostali do vedení 1:0, to když dorazil brankářem vyraženou hlavičku Pražáka. V sedmdesáté minutě se probil před hostujícího brankáře Hartmann, ale přestřelil. O dvě minuty později si tentýž hráč svůj únik zopakoval, tentokrát ovšem nahrává pod sebe na Starého, který zvyšuje na 2:0. O dalších sedm minut později Pražák na pravé lajně vyzpovídal dva hostující hráče, nahrál Husárikovi, který ještě přiťukl zcela volnému Hartmannovi a ten tuto krásnou akci vyšperkoval kličkou na brankáře a pohodlně zasunul do hostující branky - 3:0. Poté se prosadili i hosté. V osmdesátédruhé minutě snížili nejprve Vyhlídalem na 1:3 a o tři minuty později je vrátil do hry P. Šmída - 2:3. Tentýž hráč poté ještě selhal v další šanci a hostům se již tedy vyrovnat nepodařilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozmice
Petr Kozelek: Paradoxně nám pomohlo vyloučení Galuse. Poté jsme hráli výborný zápas. Z to musím všem hráčům na hřišti poděkovat.

TJ Velká Polom
Josef Bartoš: Kozmice jsou velmi silný tým. Ve svém středu mají několik výborných fotbalistů. My jsme dnes odehráli kvalitní utkání. I přes prohru nemám hráčům moc co vyčítat.



Sestavy


TJ Sokol Kozmice
M. Bortlík [-] - J. Bílek [-] , L. Lesniak [-] , M. Procházka [-] , P. Lička [-] (87. M. Daněk [-] ) - M. Galus [-] , J. Janík [-] , R. Husárik [-] , D. Pražák [-] - J. Starý [-] , V. Přecechtěl [-] (55. M. Hartmann [-] )

TJ Velká Polom
L. Kozelský [-] - J. Trojek [-] , J. Daněk [-] , L. Měch [-] , R. Šmída [-] (70. M. Ludvík [-] ) - J. Chudoba [-] , M. Mučka [-] , J. Vyhlídal [-] , R. Popek [-] - P. Sztefek [-] , P. Šmída [-]

ČK: 53. M. Galus .
Hráči zápasu: J. Starý - P. Sztefek .
Místo: Kozmice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.