0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina – Šilheřovice


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas byl soubojem dravého mládí se zkušeností. Tento ukazatel se nakonec stal rozhodujícím v konečném výsledku utkání, kdy zkušenost opět mládí předčila. Do zápasu ovšem lépe vstoupili domácí, kteří si po dvou chybách hostující obrany vytvořili velmi slibné šance. Zejména ta Inemanova gólem skončit měla. Po něm zkoušel štěstí i Hloušek, ale stav skóre zůstal nezměněn. V celkově vyrovnaném prvním poločase se poté střídaly šance na obou stranách. Jedinou proměnil hostující Jakubec ve 28. minutě – 0:1.

Rovněž druhý poločas začal vyrovnaným bojem. Hosté hrozili zejména z nebezpečných standardních situací, které výborně zahrávali. Domácí zkoušeli hrát kombinační fotbal. V 60. minutě zvýšil na 0:2 pro Šilheřovice R. Redzina. Následně v 64. minutě domácí mohli výsledek zkorigovat, bohužel Výšek neproměnil pokutový kop. I když se domácí snažili s výsledkem něco udělat byli to v závěru hosté, kteří v 83. minutě Voznicou a 88. minutě Jakubcem upravili konečný výsledek zápasu na 0:4.



Ohlasy k zápasu


FC Vřesina
Josef Vincenci (vedoucí): „Dnes jsme nehráli tak špatně, jak vypadá výsledek. Škoda dvou neproměněných šancí na začátku utkání. Mohl z toho být zcela jiný zápas. Do zápasu jsme se mohli vrátit ještě penaltou, bohužel ani tuto jsme neproměnili."

TJ Sokol Šilheřovice
Zdeněk Žvaka: „Dnes jsme Vřesinu vyučili z produktivity. Snad každou nebezpečnou šanci jsme proměnili. Pro mladé vřesinské mužstvo je tento výsledek až příliš krutý."



Sestavy


FC Vřesina
M. Vajda [-] - M. Janíček [-] , J. Výšek [-] , P. Janita [-] , J. Novák [-] - L. Ineman [-] (84. J. Seget [-] ) , O. Babič [-] , M. Sasko [-] , K. Kadlíček [-] - R. Kalmus [-] (46. L. Mikulík [-] ) , A. Hloušek [-]

TJ Sokol Šilheřovice
T. Köhler [-] - P. Bittner [-] , L. Jasanský [-] , R. Redzina [-] , L. Lasák [-] - P. Jakubec [-] , T. Voznica [-] (86. D. Lukáš [-] ) , L. Novotný [-] (88. J. Nováček [-] ) , P. Redzina [-] , D. Volný [-] , L. Machala [-] (46. R. Ničman [-] )

Hráči zápasu: P. Janita - P. Jakubec , T. Voznica .
Místo: Vřesina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.