3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlubina - Darkovice


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj mužstev z čela tabulky se odehrál v Ostravě. Hlubina prozatím mířící za postupem si poradila s Darkovicemi. Hosté byli zpočátku utkání aktivnější, ale vítr z plachet jim vzal ve 23. minutě sporně nařízený pokutový kop za faul na Krčmaříka. K jeho exekuci se postavil Skýba a otevřel skóre utkání – 1:0. Zanedlouho domácí zvýšili na 2:0, kdy po chybě hostující obrany pronikal Schmutz, Hyrník si našel odražený balón a uklidil jej do branky.

Druhý poločas byl ubojovaný. Hosté spoléhali na tvrdou hru. V utkání se zrodila spousta faulů, ze kterých se hosté snažili minimálně snížit. To se jim také podařilo. Konečnou podobu výsledku dal domácí Klíma, který v 75. minutě proměnil brejk do otevřené hostující obrany.



Ohlasy k zápasu


TJ Unie Hlubina
Martin Fico (obránce): "Bojovné utkání, ve kterém bylo k vidění spousta soubojů a z nich vyplývajících faulů. Naštěstí jsme standardní situace hostů pokryli."

FK Darkovice
Štěpán Chlappek (brankář): "K utkání nemám co říct. Mám za to, že dnes nás velmi poškodili rozhodčí."



Sestavy


TJ Unie Hlubina
J. Feik [-] - M. Blokša [-] , P. David [-] , J. Holeczy [-] , J. Skýba [-] - O. Hyrník [-] , M. Fico [-] , L. Bartoš [-] , J. Schmutz [-] (70. V. Olšovský [-] ) - J. Krčmařík [-] (85. A. Sýkora [-] ) , O. Klíma [-]

FK Darkovice
Š. Chlappek [-] - J. Vyletělek [-] , A. Rončka [-] , D. Novák [-] , A. Janoš [-] - M. Burý [-] , D. Ciuraj [-] , T. Miketa [-] , P. Vyletělek [-] - P. Vyletělek [-] , L. Poštulka [-]

Hráči zápasu: J. Feik , O. Hyrník - T. Miketa .
Místo: Ostrava.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.