Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 14:00

26.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trpísty na závěr roznesly na kopytech Bor, padlo jedenáct branek


Branky


0

Ve velkém stylu se loučilo se sezónou v Boru, jen škoda, že přesně opačně, než by si nejspíš tamní fanoušci přáli. Přestou nemohou popřt, že viděli na závěr sezóny parádní fotbal, který doprovodilo hned jedenáct branek. Bor ale každopádně opět pohořel, proti Trpístským hrál celou dobu druhé housle a nakonec prohrál v poměru 2:9. Trpísty si tak zajistily důležité tři body, které je posunou na krásnou celkovou čtvrtou příčku. Bor skončí nakoenc jedenáctý. Především na závěr sezóny měl ale velké problémy a může být rád, že se ještě udržel díky daleko lepší podzimní části v soutěži. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bor zadělal na senzaci, po třech minutách vedl

Bor se tentokrtá sešel v jednácti lidech a se sezónou se chtěl určitě rozloučit, jak jen nejlépe mohl. A začal výborně. Do zápasu vlétl daleko aktivněji, než souepř ořčekával a už ve třetí minutě mu vystřelil vedení Lukáš Pták. Trpsíty pak ale dokázaly rychel zareagovat. Zlepšily svou hru a herně se souepři vyrovnaly, možná měly i mírně navrch. Na žádné straně ale nebylo vidět příliš mnoho šancí. Oba celky hrály dost opatrně a tkaticky. Diváci sledovali z tribun velmi pohledné a kvalitní utkání. Mírně lepší Trpísty ale začaly výsledek celkem rychle obracet. V štstnácté minutě se dočkaly po trpělivém dobývání souepřovy svatyně branky z kopačky Petra Brahy, a tak se začínalo vp odstatě zase od nuly. Trpísty měly ale stáel mírně navrch a narozdíl od souepře se trochu častěji dostávali do nějakých šancí. A nakoenc své mírné převahy dokázaly také využít. V pětatřicáté minutě zápas definitivně otočil Václav Roučka, a Trpísty měly vše ve svých rukách. Při odchodu do šaten tak byla herní pohoda určitě na jejich straně, ale rozodnuto stáel ještě nic nebylo.

Nečekaně divoký závěr, po čtvrté brance Bor odpadl

Hned na začátku druhé půle se podařilo hostům přidat rychlou třetí branku díky přesnému zakončení René Táborka, a pak už začali hosté hru jen v poklidu zkušeně kontrolovat. Dlouho se pak hrál vyrovnaný fotbal, při němž se ale Bor téměř k ničemu nedostal. Postupně byl ale nucen stále více otevírat svou hru, až za to byl potrestán. Tohoto vývoje zkušeně využil Radek Vašák, který tak obstaral definitivní jistotu vítězství. Vědom si toho byl i do té doby zdatný Bor, který rázem zcela odpadl a v následujích minutách už bylo vše jen v režii Trpíst. Během dalších zhruba sedmi imnut tak přidali Radek Vašák a Václav Roučka další branky a bylo zaděláno na pořádný debakl. A Trpísty nekončily. Dál naplno tlačily a dávali góly. Během snad tří minut se pak trefili v rychlosti znovu také Vácalv Roučka, David Frejka i René Táborek a rázem byla na dosah desítka. Vzápětí si ale Trpísty nedaly pozor bv obraně a jejich chyby využil podrhé v utkání Lukáš Pták. To už Trpísty trochu ochromilo a zápas už se pak v poklidu dohrál. Pták byl tak nakoenc prvním i posledním střelcem zápasu. Ani to jej ale nejspíš příliš těšit nemohlo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bor B
František Pták: Prvních deset minut jsme byli lepší, ale souepř pak začal hrát a ve finále nás totálně roznesl na kopytech. Po čtvrté brance jsme odpadli a už jsme byli totálně odevzdaní. Dokonale to podtrhuje celoroční mizérii, která nás svírala. I když řekněme si na rovinu, že v tom složní, ve kterém jsme byli a s ohledem na to, že jsme snad k pěti zápasům jeli jen v osmi lidech, to pro nás ještě skončilo parádně. Jsme rádi, že jsme se udrželi. Všem těm bojovníkům, kteří to tady udrželi chci za celou sezónu poděkovat. Snad se dokážeme na příští ročník dobře připravit a budeme se scházet v lepším a konkurenceschopnějším počtu.

TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta: Do Boru jsme samozřejmě jeli s tím, že chceme vyhrát. Sešli jsme se ve velmi dobrém počtu, až nečekaném. Přesto nám úvod zápasu hodně utekl a se souepřem jsme se hodně trápili. Dlouho jsme se na tom jejich širokém hřišti nemohli vzpmatovat, nedařil ose nám tak velký prostor pokrývat a soupeř mohl klidně odskočit i výrazněji. Když jsme ale dali na 1:1, tak jsme se už uklidnili a přebrali jsme taktovku. Měli jsme hodně šancí, ale dokázali jsem nakoenc otočit zápas jen na 2:1. Čekal jsem, že souepř ve druhé půli ještě zabere, ale my jsme dokázali dát rychlý gól a pak už jsme si zápas kontrolovali. Domácí úplně odpadli a šlo jen o to, kolik dáme gólů. Nakonec už to bylo bez problémů. Zasloužená výhra. Kluky chci za celou sezónu pochválit, jsme překvapený, že jsme skončili tak vysoko. Mohli jsme být klidně i třetí, ale se Sulisalví a s Lesnou jsme selhali v koncovce, což nás připravilo o třetí místo. I to čtvrté je ale nádherné. S ničím takovým jsme před sezónou určitě nepočítali, takže můžeme být opravdu spokojení.



Sestavy


TJ Sokol Bor B
Z. Šroubek [-] - J. Tejkal [-] , Z. Bachroň [-] , A. Zouhar [-] (70. J. Tejkal [-] ) , J. Kurfiřt [-] , V. Hlaváč [-] , V. Boško [-] , R. Mikulička [-] , J. Marcínek [-] , L. Pták [-] , J. Boško [-]

TJ Sokol Trpísty
J. Marcell [-] - M. Dvořák [-] , R. Vašák [-] (83. T. Čižmár [-] ) , V. Roučka [-] , M. Šustr [-] , P. Braha [-] (55. D. Frejka [-] ) , R. Táborek [-] , M. Schuster [-] (37. P. Uldrych [-] ) , R. Táborek [-] , R. Táborek [-] , M. Hyťha [-] (75. J. Dvořák [-] )

Počet diváků: 20.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.