Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 13:00

26.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mistr na závěr získal povinné vítězství, ale měl problémy


Branky


0

Už jistý mistr z Tisové měl na závěr sezóny jasný úkol. Užít si poslední letošní utkání proti poslednímu týmu tabulky a rozloučit se úspěšně s domácími diváky. To se mu podařilo ale jen napůl. Povinnou výhru si sice zajistil, ale namísto očekávané kanonády zvítězil jen v poměru 3:2, čímž potvrdil, že mu role výrazného favorita vůbec nesvědčí. Jiskra hrála naopak ještě o hodně. Potřebovala body, aby se vyhnula sestupu, a tak trpělivě bránila a zápas soupeři maximálně ztěžovala. Ale nestačilo to. Jiskra opět sestoupí. Oba týmy se tak pravděpodobně rozloučily tímto zápasem definitivně také s třetí třídou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tisová si dobrým úvodem a závěrem zajistila klid

Domácí do zápasu vlétli naplno a hned začali dobývat soupeřovu svatyni. Ku podivu to ale nebylo vůbec nic snadného. Jiskra od začátku trpělivě a především velmi dobře bránila, takže se Tisová s obtížemi dostávala vůbec do vápna. Když se to ale ve třinácté minutě podařilo, hned ji otevřením skóre odměnil kapitán Erik Šály, který dodal týmu potřebný klid. Jiskra pak ale svou obranu ještě více zpevnila a Tisová měla stále větší problémy. S výsledekm ale byla celkem spokojená, a tak se sama vlastně ani nikam tolik netlačila. V klidu držela balón a čekala na chyby soupeře. Sama ale chybovala dříve, čehož trpělivý hostující celek bez zaváchání využil. Rychlou protiakci úspěšně zakončil Lukáš Kubena a bylo zase vyrovnáno. Tisová pak začala tedy kousta zase o něco více a nakoenc zo toho vytěžila další důležité branky. V závěru půle totiž již vyčerpaná Jiskra propadla a Viacheslav Pryvattskyi společně s Igorem Balashem góly do kabin zvýšili na 3:1. Po první půli tak mohla být Tisová určitě spokojená. Jiskra měla od záchrany daleko.

Malich dodal hostům naději

Ve druhé půli už domácí v podstatě jen kontrolovaly hru a obranu souepře už tolik neprověřili. Jiskra nnavíc svou hru více otevřela, a tak se dostávali domácí do šancí daleko snáz a bez potíží, ale vždy se jich zalekli. To byla pro Jiskru jediná naděje. Aktviního prssingu a odhodlání týmu dokázal využít v šedesáté minutě Miroslav Malich, který ještě vykřesal pro Jiskru jiskřičku naděje. Tisová si pak už ale dala pozor. Měla sice několik šancí, ale nedokázala jich využít, a tak se hrálo napínavé utkání až do konce. Jiskra by si za sympatický výkon nějaké body určitě zasloužila, ale favorit zvládl zápas celkem zkušeně a povinné body si ohlídal. Teď už může Zetro jen slavit další postup. Černý kůň ročníku jde dál.



Ohlasy k zápasu


TJ Zetor Tisová
Michal Foltas: Hosty jsme trochu podcenili, i když jsme vedli, tak nic nevzdávali a bojovali do poslední minuty. Zápas jsme ale přesto nějak zvládli, takže můžeme být spokojení. Máme titul, tak ještě aby ne. Do sezóny jsme šli s tím, že chceme postoupit hned zase dále, a to se nám také podařilo. Po podzimu jsme sice byli až na čtvrtém místě a na Újezd už jsme ztráceli osm bodů, ale i tak jsme jaro, i díky třem posilám, s přehledem ovládli a dokázali přeskočit i tu Spartu. Postup jsme si tak nakonec zajistili z prvního místa, takže sezónu nemůžeme hodnotit jinak, než výborně. Všem klukům děkuji za parádní nasazení a odhodlání.

TJ Jiskra Třemešné
Tomáš Veselý: Upřímně jsem čekal, že v Tisové prohrajeme výraznějším rozdílem, ale bylo vidět, že domácím už asi o nic nejde. Určitě musím kluky pochválit za to, jak k zápasu přistoupili, že bojovali a souepře tolik potrápili, ale nic už to nemění na tom, že sezóna byla prostě zpackaná. Místy se nám možná dařilo, ale jen proti týmům z nižších pater tabulky. Celou sezónou nám chyběla nějaká myšlenka a větší hlad po vítězství. A takhle to dopadlo. Nejspíš sestoupíme a budeme rádi, když se dáme přes léto nějak do kupy alespoň tak, abychom níže byli konkurenceschopnější.



Sestavy


TJ Zetor Tisová
M. Novotný [-] - R. Radocha [-] (46. M. Vršecký [-] ) , M. Foltas [-] , V. Pryvrattskyi [-] , I. Balash [-] , M. Samek [-] (65. V. Rott [-] ) , E. Šály [-] , V. Koscelník [-] (46. A. Morozov [-] ) , P. Gabčo [-] , O. Šebor [-] , D. Fitsek [-]

TJ Jiskra Třemešné
D. Chludil [-] - L. Kocourek [-] , J. Komárek [-] , J. Marcínek [-] , K. Ebenhöh [-] , M. Malich [-] , R. Turek [-] , O. Dvorský [-] , L. Kubena [-] , L. Slavík [-] , V. Fatura [-]

Počet diváků: 66. Rozhodčí: Ďugel Pavol - DUDA Karel (N), VELICH Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.