Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 10:30

26.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá předskočila v přímém souboji na závěr Kladruby, sudí sáhl šestkrát po červené kartě


Branky


0

V přímém souboji o pozici si to na závěr sezóny rozdaly Planá a Kladruby, které před sobotním dnem dělily přesně tři body. Rozhodující vzájemné zápasy ale hovořily do té doby pro Planou, tudíž, kdyby vyhrála, šla by před v tabulce před soupeře, i když má horší skóre. A přesně to se nakonec stalo. Planá na domácí půdě dokázala ve vyrovnaném utkání těžkého soupeře zkrotit a získala všechy potřebné tři body za výhru 3:2. Oba dva týmy ale mohou ještě předskočit Trpísty a Halže, takže je možné, že pro ani jendoho z nich nakonec nezbyde místo ani v nabité první pětici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hezký rozlučkový fotbal

V první půli se hrál veli vyornvaný fotbal. Oba celky už to moc nehrotily a snažily se si zápas především užit. I diváci se bavili, oba týmy předváděly skvělé výkony a některé akce byly opravdu záživné. Už v osmé minutě navíc obstaral úvodní branku Matěj Havránek a zdálo se, že budou diváci sledovat parádní přestřelku. Jenže od gólů se pak na nějaký čas týmy zase trochu odmlčely, i když tuto pauzu nakrátko přerušil ve dvacáté minutě vyrovnáním Viktor Kapolka. Pak už se ale trefi nikdo neodokázal, i když šancí ještě několik bylo. Oba týmy hrály ale dost zodpovědně a nedělaly žádné hloupé chyby v defenzivě. Do šaten se tak nakonec zaslouženě po vyrovnané půli odcházelo za stavu 1:1.

Divoký závěr, sudímu se zápas vymkl

Také ve druhé půli se pokračovalo celkem pohledným fotbalem, ale postupně se od hry samotné začalo trochu ustupovat. Sudí odpískal na obou stranách pár jasných omylů a situace na hřišit se mu začala vymykat z rukou. Začalo se to hádat a množily se tvrdé zákroky. Ještě v osmašedesáté minutě ale dokázal dostat Kladruby do důležitého vedení Lukáš Kotlár, který byl ale vzápětí ze strany domácích až příliš atakován a zbytek zápasu ho hodně bolel, což strhávalo další vlny nevole ze strany Kladrub. Postupně se situace natolik vyhrotila, že se oba tábory mezi sebou začaly dostávat do potyček a od rvaček nebylo daleko. Celou situaci musel tedy sudí řešit jasně. V osmdesáté minutě poslal předčasně do šaten hned čtyři hráče. Na straně Plané to byli Petr a Jiří Hlinčíkovi a na straně Kladrub pilíř týmu Lukáš a jeho bratr Peter Kotlárovi. V této fázi své nervy hůře zvládali krotit hosté, kteří se na fobal přestali soustředit prakticky úplně, až se Planá dočkala vyrovnání z kopačky Martina Bernase. Pak se dlouho hrálo dál za velmi nedůstojného doprovodu hráčských emocí, až se musle sudí znovu uchýlit k vylučování. Zápas tak nedokončili ani Roman Havlíček a Zdeněk Palma. Po uplynutí devadesáti minut sudí nastavil asi čtyři minuty navrch, ale ve skutečnosti se dál hrálo snad ještě osm minut, až se dokázali domácí prosadit potřetí a definitivně rozhodnout. Vítězný gól obstaral Vítězslav Pánek. Po této brance byl zápas ukončen, což se hostům vůbec nelíbilo. Celý druhý poločas byl zkrátka fraškou, nedůstojnou rozloušení se se sezónou.



Ohlasy k zápasu


FK Planá B
FK Planá: Planá se k utkání zatím ještě nestačial vyjádřit.

TJ Kladruby
Tomáš Kasl: První půle a i malá část druhé byla celkem pohledná. Chvíli jsme měli navrch my, chvíli soupeř, zkrátka vyrovnaný fotbal. Pak ale sudí udělal několik chyb na obě strany a na hřišti se to začalo dost hádat.Vymklo se mu to z rukou a nakonec musel vyloučit šest hráčů. Nejvíce nás ale naštvalo, že nastavil určitý počet minut, ale dál se hrálo snad dvojnásobně delší dobu a jen co Planá dala gól, odpískal konec. Druhá půle už zkrátka nebyla o fotbale. Nás to hodně mrzí, zejména proto, že budeme příští sezónu začínat s nějakými tresty a ještě máme po tomto utkání dva zraněné hráče. V tomto utkání už o nic nešlo a takto se to zvrhlo.



Sestavy


FK Planá B
- J. Skalák [-] , P. Hlinčík [-] , J. Hlinčík [-] , V. Pánek [-] , R. Havlíček [-] , P. Mikota [-] , P. Mikota [-] , V. Kapolka [-] , M. Kuchař [-] , M. Bernas [-] , J. Mikač [-]

TJ Kladruby
J. Syrový [-] - P. Kotlár [-] , R. Valena [-] , J. Šimek [-] , P. Kadlec [-] - M. Havránek [-] , R. Bubeníček [-] , T. Kotlár [-] , T. Kasl [-] , L. Kotlár [-] - V. Kučera [-] -

ŽK: 56. J. Hlinčík - 75. V. Kučera , 78. R. Valena . ČK: 80. P. Hlinčík , 80. J. Hlinčík , 90. R. Havlíček - 80. P. Kotlár , 80. L. Kotlár , 90. Z. Palma .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Chval Pavel - SUCHÝ Ondřej (N), KUVÍK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.