Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 13:30

26.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lesná smetla Halži, Čechie skončí sedmá


Branky


0

Pro Čechii se vyvynul závěr sezóny tragicky. Jaro Čechie absolutně nezvládla a přes vysoké cíle skončila až nečekaně špatně. Na podzim se jí dařilo skvěle a byla největším favoritem na potrápení Sparty v souboji o titul. O tom, že skončí do třetího místa pochyboval asi málokdo, ale kdeže. Halže hrála na jaře špatně a nakoenc skončila až sedmá. Její špatné období nyní tlustou čarou podtrhla vyskoá porážka v Lesné na závěr sezóny. Halže se rozloučila výsledek 2:7, což není vůbec dobré. Lesná je po výhře zatím osmá, ale pokud bude Zadní Chodov bodovat naplno, skončí nakoenc devátá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Halže přišla o motivaci v první čtvrthodině

Čechie musel vyhrát, pokud chtěla ještě udržet naději na nějaký dobrý výsledek, ale zápas se pro ní od začátku nevyvýjel dobře. Lesná hrála pohledný fotbal a chtěla se se svými fanoušky rozloučit, jak jen nejlépe to bude možné, takže bylo jasné, že to budou mít hosté velice těžké. To se potvrdilo záhy. Už v první desetiminutovce se museli jen bránit a v jejím závěru navíc inksovali po zásahu kanonýra Vasila Danka. Hned vzápětí lovili míč ze své sítě také po trefě Pavla Karafiáta a veškeré naděje byly ta tam. Obzvláště poté, co v patnácté minutě rozvlnil síť Vasil Danko znovu. Lesná pak hru dobře kontrolovala a souepře prakticky k ničemu nepouštěla. Skvěle zvládnutý zápas. Halže jakoby na hřišti ani nebyla. Lesná si dovolila po výborně zvládnuté půlhodině dost polevit, a tak se přestala do větších šancí dostávat i ona. Stav 3:0 už se tak až do kocne první půle neměnil.

Danko zkopletoval hattrick a výhra byla jistotou

Hned v závěru druhé půle se podařilo Lesné po několika dobrých šancí přidat rychlou důležitou branku, která v podstatě už definitivně rozhodla. Postaral se o ní opět Vasil Danko, pro něhož to byl už několikátý hattrick v sezóně. Jen o pár minut déle sice díky otevřené domácí obraně dokázal skórovat také Milan Matoušek, ale to už v podstatě nic neznamenalo. Domácí svou hru zase trochu zlepšili a začali hru bezpečně kontrolovat. V sedmdesáté minutě navíc znovu na rozdíl čtyř branek zvýšil Miroslav Baran st., a začalo se schylovat k debaklové rozlučce se sezónou. I tentokrtá ale dokázali hosté rychle odpovědět a zase maličko snížit, když se trefil Jakub Pýcha. lesná ale ani dál nepolevovala a toužila po co nejlepším výsledku. V poslední desetiminutovce tak domácí dokázali zvýšit zásahy Romana Danka a Miroslava Barana st. na konečných 7:2. Lesná tak mohla být nakoenc spokojená. Snad takto potrápí soupeře i v příštím ročníku. Uvidíme, jak si v něm povede Halže.



Ohlasy k zápasu


TJ Lesná
TJ Lesná: Lesná se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Čechie Halže B
Aleš Dokoupil: My jsme prohráli hodně vysokým rozdílem a souepři jsme mnoho branek darovali. Odjížděli jsme jen v jedenácti lidech a neměli jsme velká očekávání. Ještě, že už je konec sezóny, kvůli zraněním a jiným problémům máme velké problémy se sestavou a tento výsledek tomu jen odpovídá. Lesná nebyla o moc lepší, ale my jsme dělali strašně moc chyb, a proto jsem prohráli takovým rozdílem. Sezónu bych ale hodnotil celově klandě. Celou dobu jsme se drželi okolo třetího místa a hráli sjem vysoko. Jaro nám ale vůbec nevyšlo a můžeme být rádi, že jsme skončili sedmí. Je to možná škoda poté, co se nám tak parádně vyvedl podzim, ale určitě to není žádná katastrofa. Na jaře jsme prostě měli problémy a jsme ještě rádi, že to dopadlo takto.



Sestavy


TJ Lesná
J. Malý [-] - D. Tkáč [-] , R. Prexl [-] (30. M. Goubej [-] ) , V. Danko [-] , P. Karafiát [-] - P. Szerencés [-] , R. Vavřička [-] , M. Baran st. [-] , M. Gangur [-] - V. Danko [-] - R. Danko [-]

TJ Čechie Halže B
Z. Božek [-] - M. Soukup [-] , J. Pýcha [-] , M. Matoušek [-] , M. Matoušek [-] , P. Hotový [-] , A. Dokoupil [-] , A. Čurka [-] , M. Božek [-] , J. Božek [-] , M. Zeman [-]

Počet diváků: 20. Rozhodčí: Rut Jaroslav - ŠESTÁK Václav (N), LUPŠA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.