Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 14:00

25.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Titul má Tisová, pomohla jí jasná výhra Trpíst nad Spartou


Branky


0

Historici mezi fanoušky Dlouhého Újezdu už mají určitě nyní své hlavy mezi všemi uchovávanými spisy v archvech tamních fotbalových dějin, aby zjistili, kdy si naposledy jejich tým uřízl takovou ostudu, jako v sobotu v Trpístech. Ty byly od ačátku jasně lepší a trápící se Spartu jednoznačně rozdrtily v potupném výsledku 9:0. Sparta jaro absolutně nezvládla. Titul měla po podzimní části téměř jistý, ale na jaře svou výkonnost nepotvrdila, ztratila až příliš bodů a nakonec skončí už s jistotou druhá. Porážkou ve svém posledním letošním utkání daroval titul definitivně Tisové, která tento víkend dokonce ani nehrála. Pro Újezd je to katastrofický konec sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trpísty vyřídily Újezd v pětačtyřiceti minutách

Újezd dorazil do Trpíst ve výrazně oslabené sestavě, jen v osmi lidech a jeho rozlučkový zápas se sezóny se od začátku vyvýjel katastrofálně. Už od začátku se proti kvalitnímu celku Trpíst, který byl mimochodem jen v deseti, jen bránil, a to rozhodně není žádná velká dominanta Sparty, což se ukazovalo od prvních chvil. Obrana nebyla vůbec stabilní a Trpísty s jejím překonáváním neměly nejmenší problém. Ve druhé minutě ve velké šanci napřáhl Václav Roučka a domácí už o gól vedli. A tlačit nepřestávali. Hrálo se prakticky jen na jednu branku a domácí měli hodně prostoru pro to, aby co nejrychleji rozhodli. V patnácté minutě už po několika zaváháních prostřelil brankáře hostí Martin Šustr a o pět minut déel se síť vlnila po druhém zásahu Václava Roučky. Během dvaceti minut tak domácí vedli o tři branky a o vítězi bylo v podstatě rozhodnuto. Újezd rozhodně nebyl v sestavě a v rozpoložení, v němž by se zápasem mohl ještě něco udělat, což se postupně jen a jen potvrzovalo. Po mnoha dalších šancích zvýšily Trpísty vedení zásahem René Táborka a později pak gólem do šaten ještě na děsivých 0:5 pro Újezd ještě zvýšil David Frejka. Při odchodu do kabin tak bylo jasné, že je po utkání. Trpísty se v posledním domácím utkání loučily ve velkém stylu.

Újezd reagovat nedokázal a dál dostával góly

Sparta ani po návatu z kabin nedokázala nijak reagovat a dál se neúčelně bránila. Trpsíty dál aktivně útočily a přidávaly další branky. Kratší bezbrankovou fázi ukončil už ve dvaapadesáté minutě opět Václav Roučka a po delší gólové absenci pak s blížícím se závěrem ještě jednou Trpísty zařadily vyšší rychlost a v poslední dvacetiminutovce postupně úspěšně zamířili ještě René Táborek, Miroslav Dvořák a ještě jendou Václav Roučka. Na desátý zása už ale domácí tým dosáhnout nedokázal. I tak ale dokázal proti Újezdu něco, co dlouhou dobu nikdo před ním.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta: Byl to hodně divný zápas. Újezd přijel jen v osmi lidech a my jsme hráli v deseti, což je spíše ostuda. Hráči to pojali jako trénink. U hostů musím ocenit, že nezalezli a snažili se také hrát, ale my jsme si s nimi dělali, co jsme chtěli. Ono k otmu není více, co říkát. My jsme spokojení, věřili jsme, že bychom je porazili i v plném počtu, ale bohužel se to nějak blbě sešlo, a tak se hráči dostavili ve velmi řídkém počtu.

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Ondřej Bučan: Teď se ukázalo úskalí toho, že máme A-tým i B-tým. A-tým hrál totiž ve stejnou dobu, jako rezerva, a tak museli všichni odjet s ním. Do Trpíst se jelo jen s osmi hráči, některými i nad padesát let, ve slátané sestavě, takže jak to mohlo dopadnout? Já klukům přesto děkuji, že vůbec odjeli, abychom nedostali žádnou pokutu, a že zápas přesto poctivě oddřeli.



Sestavy


TJ Sokol Trpísty
J. Marcell [-] - D. Frejka [-] , V. Roučka [-] , M. Šustr [-] , R. Ludvík [-] , J. Kubašta [-] , R. Táborek [-] , M. Dvořák [-] , R. Táborek [-] , R. Táborek [-] , J. Dvořák [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
L. Jüthner [-] - R. Sobotík [-] , P. Hlůžek [-] , P. Chejnovský [-] , T. Bizoň [-] , L. Havel [-] , P. Pavlík [-] , J. Podlesný [-] , J. Horváth [-] , P. Jadlovský [-] , M. Matějka [-]

ŽK: 72. R. Táborek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: LIGAČ Marek - KUBAŠTA Stanislav (N), BUČAN Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.