Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 15:00

25.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně si smlsly na Chodovu


0

Výkonnost Lázní se v posledních kolech výrazně zvedla po několika úspěšných zápasech se vrátily do bojů o medailové umístění. Už před tímto víkendem byly třetí a před koncem sezóny tak mají vše ve svých rukách. Napoprvé tlak zvládly a v poslendím letošním domácím utkání si poradily s Baníkem Zadní Chodov, který vynesly v zubech výsledkem 6:1. Výborně odvedená práce. Lázně měly vše pod kontrolou. Zůstaly tedy třetí a v posledním kole budou svou pozici obhajovat na hřišti v Sulislavi. Zadní Chodov pak bude nepřímo bojovat s Lesnou o osmou příčku.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zábranský zajistil klid Lázním hned v úvodu

Lázně hrály od začtku velmi dobře a Baník jim absolutně nestíhal, což dokázali domácí přetavit velmi rychlé v důležité uklidňující branky. Už v pátmé minutě otevřel skóe Jan Zábranský a Lázně nepotřebovaly ani další minutu na to, aby se Jan Zábransky trefil vzápětíhned podruhé. Během šesti minut tak domácí vedli o dvě branky a zajistily si bezpečný náskok. V následujících minutách už si dovolili domácí polevit a v podstatě jen kontrolovali své vedení. Ve zbytku první půle už si tedy sice nic výraznějšího nevytvořili, ale zároveň soupeři ani nic nedovolili, a tak se do šaten po pětačtyřiceti minutách odcházelo za stavu 2:0. 

Lázně restartovalo až inkasování

Také ve druhé půli se hrálo v podstatě jen v takovém udržovacím tempu. Dlouho se nic vážnějšího nedělo, ale v šestašedesáté minutě se stále aktvinější Baník dokázal propracovat k jedné šanci, kterou jej výborně zakončující Adam Kurčík dostal zpět do hry. To ale lázeňský celek zase pořádně nakoplo. Domácí zařadili vyšší rychlsotní stupeň a během chvíle už kompletoval Jan Zábranský hattrick. Ve třiasedmdesáté minutě už se trefoval Jan Zábranský počtvrté, a to už bylo definitivně rozhodnuto. Zadní Chodov pak odpadl a zápas už se jen v poklidu dohrával za převahy Lázní. Postupně přidal ještě další trefu Martin Surovčík a v poslední desetiminutovce nakoenc tentýž hráč, Martin Surovčík, ještě upravil na konečných 6:1. Lázně tak v posledním domácím utkání nakonec hladce a snadno zvítězili v poměru 6:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
Karel Seknička: My jsme po utkání spokojení, zvládli jsme jej dobře a zápas jsme měli pod kontrolou. Je ale pravda, že za stavu 2:0 hrál soupeř hodně dobře a musel nás podržet brankář, který odchytal skvělý zápas. Po třetí branc Zábranského už ale naštěstí souepř odpadl a my už jsme si výsledek ohlídali.

TJ Baník Zadní Chodov
Baník Zadní Chodov: Zadní Chodov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
J. Kratochvíl [-] - J. Founě [-] , M. Surovčík [-] , J. Píha [-] , O. Nuhlíček [-] - R. Zabloudil [-] , R. Mašín [-] , J. Jelen [-] , M. Zábranský [-] - J. Zábranský [-] , J. Míšek [-]

TJ Baník Zadní Chodov
M. Mazanec [-] - J. Fidler ml. [-] , J. Kurčík [-] , L. Kubalík [-] , M. Danko [-] , A. Kurčík [-] , P. Oláh [-] , F. Řezábek [-] , T. Sádlík [-] (62. J. Květoň [-] ) , R. Mazanec [-] , R. Földési [-]

ŽK: 36. R. Mašín . ČK: 37. R. Mašín .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Valenta Martin - ŠAŠEK Miroslav (N), KOČKA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.