P. Kasl 26.
P. Kasl 35.
3:2p.
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 15:00

25.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Kšicích rozhodovaly až penalty


Branky


26. P. Kasl , 35. P. Kasl - 16. M. Goubej , 18. V. Danko
0

Lesná začala ve Kšicích výborně, dařilo se jí a brzy vedla o dvě branky. Domácí se ale zvedly a nakoenc celkem rychle zase krok vyrovnaly. Ve druhé půli ale nikdo nedokázal důležitý krok k výhře udělat, a tak o vítězi nakonec musely rozhodovat až penalty. V těch nakoenc zvítězil domácí tým, který si tak vybojoval druhý bod, který je odsunul do dvoubodového náskoku od Jiskry Třemešné. Jistotu záchrany ale Kšice stále nemají. Ve hře jsou stále tři body. O sestupujícím se tak rozhodne mezi Jiskrou a Sokolem až v posledním kole. Lesná bude na závěr obhajovat osmou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lesná měla svkělý začátek, ale pak pustila souepře do hry

V Kšicích se v první půli prakticky opakoval sobotní zápas Třemešné a Sulislavi. Lesná totiž začla totožně dobře, jako Sulislav. Ujala se iniciativy a od začátku souepře přehrávala. A svou převahu dokázala přetavit v důležité zásahy. V šestnácté minutě se prosadil Martin Goubej, což v podstatě dostalo souepře do kolen a během chvíli v psychické výhodě pro Lesnou ještě zvýšil Vasil Danko. Zdálo se, že Lesná má vše pod kontrolou, ale možná se až příliš dostala do pohody a zvolnila, čímž pustila souepře do hry, a to neměla dělat. Kšice začaly mít převahu a talčily se do šancí. V šestadvacáté miuntě obstaral kontaktní branku Petr Kasl a tentýž hráč, Petr Kasl, pak zhruba o deset minut déle zařídil i vyrovnání a začínalo se v podsatě zase od nuly. V psychické výhodě byly určitě ale Kšičtí. Využít převahy ale nedokázali, a tak se do šaten šlo za stavu 2:2.

Opatrně až k penaltám

Ve druhé půli už hrály oba celky podstatně opatrněji. Nikdo nechtěl udělat chybu, která by dostala souepře do hry, a tak se celky ve střed uhřiště jen v poklidu oťukávaly, ale vážnější situace se záapsu už vyhýbali. Divác isi druhou půli moc neužili a museli doufat, že je rozradostní alepsoň penaltový rozstřel, pokud se tedy žádnému ze soupeřů nepodaří dříve rozhodnout z nějaké ojedinělé šance. To se ale nekonec nestalo, až nějaké drobnější pokusy ze strany obou to měli oba brankáři ve druhé půli bez práce a po devadesáti minutách se tak muselo přistoupit k penaltovému rozstřelu.

Druhý bod zůstal doma

Napínavé to ale bylo také při dovednostní disciplíně. Oba celky byly zhruba padesátiprocentní a při penaltách se jim dařilo méně, než by tomu mělo být. Nakoenc byl tedy i penaltový výsledek nějtesnější, jaký mohl být. Lesná udělala o jednu chybu více a druhý bod tak nakoenc získaly domácí Kšice, které jej potřebují na udržení se v soutěži. Jisté ale ještě nic nemají. Rozhodně se až v úplně posledním kole.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice B
Radek Milota: V první půli to bylo vyrovnané utkání. Měli jsme mírnou územní převahu, lae souepř se dostával více do zakončení a byl zároveň dost efektivní, takže se dostal do dvoubrankového vedení. Poté jsme se ale ještě zlepšili, ale do půle jsme vyrovnali. Ve druhém dějství jsme byli, podle mého, lepší, ale nevyužili jsme šancí, a tak zápas dospěl k penaltám, v nichž jsme měli více štěstí. Celkově tedy můžeme být i přes ztrátu bodu celkem spokojení.

TJ Lesná
TJ Lesná: Lesná se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Kšice B
P. Brzobohatý [-] - D. Škornička [-] (62. P. Janout [-] ) , J. Šubrt [-] , P. Šnebergr [-] (67. J. Jann [-] ) , J. Šoul [-] , M. Schejbal [-] , P. Jankov [-] , N. Škornička [-] , P. Kasl [-] , P. Kaprhál [-] , D. Fořtík [-] (85. J. Pařízek [-] )

TJ Lesná
J. Malý [-] - D. Tkáč [-] , P. Karafiát [-] , V. Danko [-] , R. Prexl [-] - M. Baran st. [-] , R. Vavřička [-] , M. Gangur [-] , P. Szerencés [-] - M. Goubej [-] , V. Danko [-]

ŽK: 33. D. Tkáč .
Počet diváků: 57. Rozhodčí: Friedenberger Robert - SMETANA Aleš (N), ŠESTÁK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.