4:3p.
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

25.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra ještě vykřesala jiskru naděje, sestupu se ještě může vyhnout


Branky


33. R. Turek , 39. M. Burian , 48. M. Burian - 12. K. Hanzlík , 20. M. Hrad , 65. D. Bouzek
0

Jiksra Třemešné se o víkendu potkala na svém hřišti při posledním letošním domácím utkání s týmem Sulislavi, kterému už prakticky o nic nejde a sezónu už v podstatě jen v poklidu dohrává. To Jiskra naopak potřebuje každý bod, protože ještě stále živí naději na udržení se ve třetí třídě na úkor Kšic. Ty mají před posledním kolem na Jiskru náskok jen jednoho bodu poté, co se Jiskře proti Sulislavi podařilo vyhrát 4:3 po penaltách. Na závěr to ale bude mít Třemešné snad nejsložitější, jak jen to mít může. Postaví se totiž proti již jistému mistru, který se v posledním domácím utkání bude chtít rozloušit ve velkém stylu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sulilav hrála výborně, ale vypustia závěr

Sulislav byla od začátku lepším týmem a fotbal si užívala, i když jí v podstatě už vůbec o nic nešlo. Držela balón a hru měla pod kontrolou. Jiskra se vlastně jen bránila a odkopávala balóny. Sulislav se tak poměrně snadno prokousávala do šancí a už ve dvanácté minutě jí dostal do vedení Karel Hanzlík. A ani po první brance se obraz hry nikterak neměnil. Hosté dál tlačili na pilu, až se jim podařilo ve dvacáté minutě po přesné trefě Miroslava Hrada odskočit na rozdíl dvou branek. A tak se zdálo, že se vše vyvýjí jednoznačně a je vlastně rozhodnuto. Tím spíše, když Sulislavští dál v poklidu kontrolovali hru. Jenže polevovali stále více a s blížícím se závěrem tak převzala iniciativu Jiskra, která se ještě vzdát nehodlala. Sulislav působila, jakoby snad ani na hřišti nebyla a po celkem rychlých trefách Romana Turka a Martina Buriana byl stav rázem 2:2. Při odchodu do šaten tak měli hosté nad čím přemýšlet. Velmi dobře rozjetý zápas ztratili dost zbytečně.

Jiskra dokonala obrat, Sulislav se ale ještě vrátila

Sulislavi ale nevyšel vůbec ani úvod druhé půle. I v něm Jiskra hodně rychle přitlačila a během chvíle se dočkala dovršení obratu z kopačky Martina Buriana. Od té doby tak vedl domácí celek, který se snažil v dalších inutách své vedení uhájit. Sulislav se totiž postupně začala zase vracet a přeírat kontrolou nad hrou. Jiskra se zhruba od pětapadesáté minuty už zase jen bránila. A asi tak po deseti minutách toho hosté využili, když se podařilo vyrovnat Davidu Bouzkovi. Od té doby se pak hra ale hodně vyrovnala. Oba týmy působily dost opatrně a nikdo nechtěl v klíčové fázi udělat chybu. Možná už docházely i síly, a tak se hrálo také v menším tempu. Mírně navrch měla možná domácí Jiskra, ale gól už nedokázal dát nikdo, a tak se zápas přesunul k penaltovému rozstřelu.

Rozhodl začátek

Sulislav hned v úvodu nevyužila dvou svých penalt a bylo v podstatě rozhodnuto. Jiskra už si svou výhodu ohlídala a nekonec si přivlastnila i druhý bod. V tabulce tak zůstává s jendobodovou ztrátou za Kšicemi a rozhodovat se v sestupovém pásmu bude až v posledním kole.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třemešné
Jiskra Třemešné: Třemešné se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.

TJ Sokol Sulislav
Marián Kpalár: Já to ohodnotím jednoduše. My jsme to za stavu 2:0 pro nás podcenili a můžeme být nakonec rádi, že bereme alespoň bod. Nechápu, proč jsme tak hloupě přestali hrát, je to škoda. Asi jsme měli pocit, že se to uhraje samo, což se nestalo. Ale nám už beztak o nic nejde a hlavní je, že si alespoň můžeme ještě párkrát na závěr zahrát.



Sestavy


TJ Jiskra Třemešné
D. Chludil [-] - R. Turek [-] (70. J. Drgáč [-] ) , V. Novotný [-] , P. Duraj [-] , M. Burian [-] , J. Schön [-] , O. Dvorský [-] (30. M. Malich [-] ) , T. Veselý [-] , L. Kubena [-] , L. Slavík [-] , V. Fatura [-]

TJ Sokol Sulislav
V. Rejman [-] - M. Řezníček [-] , L. Mička [-] , P. Hlavin [-] - K. Hanzlík [-] , J. Ficnar [-] , M. Brůha [-] , L. Laudát [-] (78. J. Prokop [-] ) - D. Bouzek [-] (67. P. Považenec [-] ) , M. Hrad [-] , M. Ichnatoyla [-]

ŽK: 41. V. Fatura .
Počet diváků: 26. Rozhodčí: Friedenberger Karel - ALTMAN Jaroslav (N), MIČKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.