2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 15:00

24.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sulislav si poradila se Zadním Chodovem


Branky


28. P. Hlavin , 43. M. Hrad
0

Ani jedmou z těchto dvou supeřů už příliš o nic nejde. Oba jsou zachráněné, ale od zajímavých příček jsou také daleko. Přesto jeim nemůžeme upírat jejich kvalitu. Mírným favoritem byl v tomto souboji určitě hostující celek, ale v zápase to vypadalo trochu jinak. Hrál se parádní vyrovnaný fotbal, ale góly padaly zkrátka jen na jedné straně. Sulislav tak nakoenc s trochou štěstí zvítězila v poměru 2:0 a v tabulce si udržela stejnou bodovou bilnaci s Borem, s nímž si to v posledních dvou kolech rozdá o desátou příčku. Chodov je osmý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyby Baníku v první půli rozhodly

Od začátk use hrálo hodně vyorvnané utkání. Žádný z týmů, ale nebyl v ofenzivě nikterak přesvědčivý, a tak si hrálo sice v tempu ,ale v podstatě bez šancí. Lépe na tom byl možná Baník, který pár drobnějších pokusů vyprodukoval, ale nijak zvlášť nebezpečný určitě nebyl. Dělal ale velké chyby v obraně, čímž sem tam daroval Sulislavi nebezpečnou šanci. A Sokol toho dokázal skvěle využívat. Nejprve jednu z podobných chyb potrestal v osmadvacáté mintuě Petr Hlavin a ke konci poločasu podobně vsítil branku také Miroslav Hrad. Obě situace by se dali označit jako jediné dvě výraznější šance první půle. Sulislav byla stoprocentně produktivní a měla tak vše ve svých rukách.

Bez branek k výhře Sulislavi

Ve druhé půli se obraz hry v podstatě vůbec neměnil. Jen se stabilizovala nepřesvědčivá defenziva Baníku, a tak se hrál oteď už skutečně bez jakýchkoli větších šancí. Sulislavi to vyhovovalo a v této fázi v podstatě jen v poklidu kontrolovala hru. S krátícím se časem se snaha Baníku stále stupňvoala, ale bylo to marné. Zadní Chodov byl zcela bezzubý. Hosté byli proto stále nervóznější a konec zápasu byl z jejich pohledu dost vypjatý. Nakoenc to tedy Sulislavi ještě unadnili. Sokol tak dosáhl na celkem snadné a pohodlné vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sulislav
Marián Kaplár: Byl to hodně vyrovnaný zápas. My jsme měli ale dvě vyložené šance, kterých jsme využili, což bylo klíčové. Jinak to byl ale opravu poklidný vyrovnaný zápas. Akorát v závěru byl soupeř trochu nervózní, asi nečekal, že by u nás mohl ztratit body, ale stalo se. Byl to náš poslední doácí zápas, takže myslím, že jsme se s fanoušky rozloučili důstojně. Celý manšaft podal kvalitní výkon a zaslouží si mé díky. Určitě jsem po tomto utkání spokojený.

TJ Baník Zadní Chodov
Milan Founě: Do Sulislavi jsme jeli akorát v jedenácti lidech a ve velmi slátané sestavě, což se také na hřišti dost projevilo. Byl to vyrovnaný zápas, ale my jsme jim nahráli na dvě branky, což rozholo. Pak už si to Sulislav pohlídala. Dnes rozhodly naše chyby, bez nich by si Sulislav nic nevytvořila a mohla z toho být třeba zasloužená remíza.



Sestavy


TJ Sokol Sulislav
P. Šujan [-] - L. Gebert [-] , P. Hlavin [-] , P. Macháček [-] , M. Řezníček [-] - M. Brůha [-] , L. Mička [-] , K. Hanzlík [-] , L. Laudát [-] (69. P. Považenec [-] ) - M. Hrad [-] (80. J. Prokop [-] ) , J. Ficnar [-]

TJ Baník Zadní Chodov
M. Mazanec [-] - J. Šindelář [-] , F. Řezábek [-] , P. Oláh [-] , J. Nejedlý [-] , J. Květoň [-] , A. Kurčík [-] , L. Kubalík [-] , M. Founě [-] , R. Földési [-] (46. J. Květoň [-] ) , M. Danko [-]

ŽK: 81. P. Macháček - 69. F. Řezábek .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - MIČKA Jan (N), KOČKA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.