P. Houda 57. (p.)
R. Chrastina 70.
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 15:00

24.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Újezd v nedělním šlágru vyzrál na Kladruby


Branky


57. P. Houda (p.) , 70. R. Chrastina
0

Kladruby navázaly na osvědčenou taktiku z minulého víkendu a opět se uchýlili k defenzivní činnosti a trpělivé hře. A dařilo se jim celkem dobře. Újezd sice tlačil, jak to jen šlo, ale branku dlouho dát nemohl. Nakonec ale tentokrát Kladrubští přeci jen nevydržely a dvakrát inkasovaly. Druhá senzace vřadě se tak nekonec nezrodila. Újezd potvrdil roli favorita výhrou 2:0. Zatím se stále drží na první příčce, ale přesto musí doufat v zaváhání Tisové, jelikož o celkovém vítězi nakonec při případné shodně beztak rozhodnou vzájemné zápasy, která hovoří ve prospěch Zetoru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kladruby uhájily remízu

V první půli se hrálo v podstatě jen na jednu branku. Kladruby zvolily velmi defenzivní taktiku a Újezd celou dobu tlačil. Vytvořil si dost slibných šancí, ale ani jedné využít nedokázal. Kladruby bránily velmi dobře, ale rychlé kombinace Újezdu jim přesto dělaly velké problémy. Diváci sledovali velmi kvalitní a pohledný zápas a určitě se museli skvěle bavit. Nakoenc ale dokázali hosté udržet po první půli bezbrankový stav, minimálně z toho byli fanooušci tedy určitě zklamaní. Výrazně lepší Újezd nevyužil žádné ze svých šancí a do šaten tak určitě odcházel nespokojen. 

Rozhodl sporný zásah z brejku

Ani ve druhé půli se dění na hřišti nijak více nelišilo od toho z předchozí půle. Újezd dál tlačil a doufal, že se konečně jendou trefí. Nakoenc to vyšlo, ale pomoci mu k tomu musel pokutový kop. Toho nakoenc dokázal využít Petr Houda. Začínalo to vypadat, že se vše začíná ubírat očekávaným směrem a Újezd už si vše ohlídá, jenže Kladruby se nevzdaly a začaly se více tlačit do útoku. Každý balón se snažily tlačit do vápna a tam vyvolávat rozruch. Silní byli zejména v hlavičkových soubojích po centrech do vápna, ale ani jedna ze šancí nemířila přesně. Otevřené defenzivy Kaldrub navíc stále více využíval Újezd, ale dočkal se teprve až v sedmdesáté minutě, když zakončoval Rudolf Chrastina. Bylo rozhodnuto. Je ale nutno podotknout, že brance předcházela ruka jednoho hráčů Sparty, a tak gól neměl platit. Nicméně, byl uznán, a tak už nebylo, co řešit. Po druhém inkasování Kladruby odpadly a dál už hrál oěpt jen Újezd, který měl vše pod kontrolou. Konečný výsledek 2:0 mu tak obstaral tři cenné body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Sparta Dlouhý Újezd: Dlouhý Újezd se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

TJ Kladruby
Tomáš Kasl: Zápas se od začátku vyvýjel ku prospěchu souepře. Újezd byl jednoznačně lepší, dával si balón ve velké rychlsoti a my jsme se téměř celou dobu jen bránili. Ale i my jsme měli dost šancí na góly, ale bohužel nám to tam nespadlo, čehož Újezd využil. My jsme se po první brance ještě zmohli k nějakému náporu, ale dostali jsme neregulérní gól z protiútoku a pak už jsme odpadli. Škoda. Sprotovně ale musíme uznat, že Újezd byl dnes lepší a body si zasloužil více.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
P. Smetana [-] - P. Hlůžek [-] , V. Zeman [-] , P. Pavlík [-] , V. Zušťák [-] , R. Chrastina [-] , P. Houda [-] (57. T. Kopolovič [-] ) , J. Podlesný [-] , J. Synek [-] , J. Horváth [-] , P. Jadlovský [-]

TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - J. Šimek [-] , R. Valena [-] , P. Kotlár [-] - T. Kotlár [-] , L. Kotlár [-] , M. Havránek [-] , L. Bubeníček [-] , J. Šrámek [-] , T. Kasl [-] - V. Kučera [-]

ŽK: 36. J. Podlesný - 57. P. Kotlár , 78. R. Valena . ČK: 80. J. Podlesný - 81. R. Valena .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: KOPÁČEK Ladislav - BUČAN Ondřej (N), KADLEC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.