3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 15:00

24.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bor přehrál Halži a obral jí o všechny body


Branky


0

O největší překvapení uplynulého víkendu se postaral jednoznačně Sokol Bor, který se po delší době zase herně zvedl a své kvality potvrdil v uktání proti Halži, kterou porazil nečekaně rozdílem 3:0. Parádní zápas. Pro Halži je to ale obrovská ztráta. Namíto toho aby využila Čechie porážky Kaldrub v Újezdě a osmostatnila se na bronzové příčce, sama ztratila také a ještě klesla. Na třetí příčku se totiž díky lepšímu skóre vyhouply Lázně. Ještě ale není nic rozhodnuto. Celkem reálnou šanci mají v boji o třetí příčku ještě i šesté Trpísty. Je jasné, že dvě poslední kola obstarají ještě pořádné drama.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bor dostala do vedení chyba brankáře

Od začátku se hral pohledný vyrovnaný fotbal. Oba týmy hrály dobře, běhaly a diváci se museli bavit kvalitním fotbalem. Jediné, co tomu všemu chybělo byly šance, kterých bylo na obou stranách. Ani jeden z týmů se v první půli v podstatě nedostal k přímému ohrožení brankáře. Obě defenzivy podávaly skvělý výkon a držely soupeřův útok na uzdě. Bor se snažil hrát hodně rychle po lajnách, kdežto Halže to zkoušela více technicky a postupně středem. Ani jedna z taktik se však neukázala jako lepší. Skóre se ale v první půli nakonec přeci jen hnulo. V pětatřicáté minutě hostující brankář Matoušek hodil míč přímo na kopačku Mariana Jágrika, který obešel nepřipraveného posledního obránce a zakončil v rychlosti v podstatě do prázdné branky. Do šaten tak především díky štěstí odcházely týmy za stavu 1:0.

Další chyba brankáře a Bor už mohl hru kontrolovat

Ani ve druhé půli se hra nijak výrazně neměnila. Halže působila možná trochu snaživěji, ale nikomu se přesto nedařilo vytvořit si žádnou výraznější šanci. Bor to ale nepotřeboval. V pětapadesáté minutě si proti centru do vápna vyběhl brankář Matoušek, ale nezakřičel si na beka, který míč hlavou poslal přímo k Tomáši Koutnému, který mohl zakončovat do zcela prázdné branky. Od té doby už mohl Bor hru v podstatě jen kontrolovat. Halže byla stále o něco aktivnější, ale téměř k ničemu výraznějšímu se stále nedostávala. O své šance pak definitivně přišla, když unikal jeden z domácích hráčů do vyložené šance a za záchrannou brzdu musel zatáhnout Tomáš Černý, jehož sudí poslal předčasně do kabin. Později pak dokázal Bor po pěkné rychlé kombinaci projít již více rozevřenou obranou Čechie a zhruba dvanáct minut před koncem rozhodnout gólem Vladimíra Boška. Více už se v posledních utkání v podstatě nestalo. Bor přišel sice v závěru o jednoho ze svých hráčů po druhé červené kartě, ale Halži už to nepomohlo. Asi největší šanci si Čechie vytvořila z úplně poslední akce zápasu, když unikl jeden z hostujících útočníků, ale domácí brankář jeho pokus vytáhl rukou. Na výsledku 3:0 už se ale nic nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bor B
František Pták: Dnes to byl hodně vyrovnaný zápas. Oba týmy hrály krásný kombinační fotbal. Na našich hráčích bylo vidět, že chějí hrát a chtěji odčinit to, co předvedli v minulých kolech. Pohyb byl výborný, hráli jsme hodně po lajnách. My jsme ale dokázali potrestat chyby jejich brankáře a zápas jsme si už ohlídali. Všichni dnes podali parádní výkon a každého z našich hráčů musím pochválit.

TJ Čechie Halže B
Čechie Halže: Halže se k utkání zatím ještě nestačila vyádřit.



Sestavy


TJ Sokol Bor B
Z. Šroubek [-] - J. Kurfiřt [-] , J. Maczko [-] , M. Jágrik [-] , T. Koutný [-] , J. Zeman [-] , V. Boško [-] , L. Pták [-] , R. Mikulička [-] , J. Boško [-] , J. Marcínek [-]

TJ Čechie Halže B
M. Matoušek [-] - J. Křehlík [-] , M. Soukup [-] , R. Mrenka [-] , J. Šmejkal [-] (50. J. Horák [-] ) , M. Zeman [-] , A. Čurka [-] , A. Dokoupil [-] , T. Ježdík [-] , T. Černý [-] , A. Herout [-]

ČK: 88. Z. Šroubek - 62. T. Černý .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kroupa Jiří - PROKOP Jan (N), MATOUŠEK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.