2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 14:00

24.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá obrala Kšice, v každé půli dala gól


Branky


0

Kšice přijely do Plané jako jasný out-sider, ale ve skutečnosti předvedly velmi dobrý výkon a byly zkušenému plánskému celku velmi zdatným konkurentem. Zápas byl vyrovnaný, šance byly na obou stranách a kdyby utkání skončilo remízou, asi by se nikdo nezlobil. Jeden rozdíl tu ale byl, Planá dala dva góly, které rozhodly o tom, že se body nakonec nedělily. Kšice tak i přes dobrý výkon nakonec padly a dál se musí třást o udržení v soutěži. Od sestupových pozic je dělí jen jediný bod. Planá je sice sedmá ale stále má ještě teoretickou šanci na celkový bronz, i když už je šance minimální.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bucsuházy zařídil vedení

Planá měla od prvních minut mírně navrch, hrála kombinačně a snažila se vytvářet si prostor. Kšice jí ale velmi zdatně sekundovaly, taktéž se mohly chlubit velmi dobrou kombinační hrou a zároveň skvělým bojovným napadáním. Snažily se nedávat favoritovi žádný prostor navíc, což přinášelo ovoce. Nakoenc se tedy dala hra označit za velmi vyronvanou. Šnace byly také na obou stranách, i když je pravdou, že na té domácí určitě o něco výraznější. A jedné z nich také dokázal využít Jan Bucsuházy, který dostal svůj celek v devatenácté minutě do vedení. I tak se ale hostující celek držel ve hře dál, nepolevoval a trpělivě bojoval o své šance. Navíc také dost dobře bránil, díky čemuž už také v první půli neinkasoval, a tak před druhou půlí stále živil dosti reálnou šanci na body.

Jedenašedesátá minuta rozhodla

Ani ve druhé půli se obraz hry nijak neměnil. Domácí dál trpělivě držely balón, snažily se udržet soupeře na uzdě a přitom si vytvářeli nějaké menší šance. Kšice se ale nvzdávaly a o výsledek bojovaly dál naplno. Jenže v jedenašedesáté minutě přeci jen hostující defenziva jednou nevydržela a využít toho dokázal Vítězslav Pánek. Od té doby už byl otéměř rozhodnuto a zápas už se v podstatě jen v poklidu dohrával. Planá zkušeně kontrolovala výsledek a Kšice si nedokázaly v potřebné chvíli nic vytvořit. Nakoenc tak zápas v poklidu došel až k závěrečnému hvizdu za stavu 2:0, který přisuzoval tři body zkušenému celku domácích, kteří zvládli zápas na jedničku.



Ohlasy k zápasu


FK Planá B
Zdeněk Häusler: Bylo to dost vyrovnané utkání. Hrálo se hodně uprostřed, ale byli i šance. Soupeř hrál hodně dobře, na to, že je poslední byl dost běhavý a kombinačně na tom také nebyl špatně. Nás hodně překvapilo, že proti nám hodně posílily Kšice o hráče A-týmu, který hraje od pěti hodin, ale asi už jim o nic nejde. Každopádně hrály dobře. My jsme měli dost šancí, ale nemáme střelce. Tentokrát chci pochválit mladé kluky, kteří naší hru hodně oživili, jen byla škoda, že na tom nejsou tak dobře silově a nechají se odstrčit, jinka by si vytvořili mnoho šancí. A na závěr bych chtěl pochválit ještě Skaláka, který zaskočil na pozici brankáře a stál vždy tam, kde měl.

TJ Sokol Kšice B
Radek Milota: Utkání bylo pohledné a vyrovnané. Oba týmy hrály kombinačně. Zápasu by asi slušela remíza, ale soupeř své šance dal a my ne, což nakonec rozhodlo.



Sestavy


FK Planá B
J. Skalák [-] - T. Švejda [-] , J. Bucsuházy [-] (46. V. Pánek [-] ) , P. Bernas [-] , R. Havlíček [-] (65. N. Göbel [-] ) , M. Kuchař [-] , P. Hlinčík [-] , M. Bernas [-] , P. Miklas [-] , J. Mikač [-] , Z. Häusler [-]

TJ Sokol Kšice B
J. Bárta [-] - D. Fořtík [-] , N. Škornička [-] , P. Kasl [-] - M. Schejbal [-] , P. Jankov [-] - J. Šubrt [-] , J. Pařízek [-] (68. J. Jann [-] ) - M. Šetlík [-] , P. Kaprhál [-] , P. Šnebergr [-] (59. D. Škornička [-] )

ŽK: 52. J. Mikač , 55. V. Pánek - 79. P. Kasl .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Šichevičová Michaela - MELOUNEK Václav (N), SMETANA Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.