Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 14:00

24.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tisová deklasovala Trpísty a je v čele


Branky


26. E. Šály , 33. R. Radocha , 40. R. Radocha , 43. P. Gabčo , 47. P. Gabčo , 61. M. Samek , 80. E. Šály - 50. M. Hyťha (p.) , 69. V. Roučka
0

Jednoznačný šlágr kola byl na programu v neděli od dvou hodin. Na hřišti ve Starém Sedlišti se potkala Tisová se Sokolem Trpísty, tedy dva velmi kvalitní celky z první pětice. Mírným favoritem ale byli přeci jen domácí, kteří stále ještě bojují o celkové prvenství. Zápasu takhle dvou kvalitních celků by asi spíše slušelo větší drama, ale favorit nakonec nic takového nedopustil Rozhodnout dokázal už v první půli a nakoenc zvítězil celkem 7:2. Parádní práce, Tisová si zápas ohlídala zkušeně a minimálně do chvíle, než dohraje Újezd s Kladrubami se přesune na první příčku. Pokud Sparta ztratí alespoň jeden bod, bude Zetor novým lídrem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tisové vyšel hlavně závěr, po půli rozhodnuto

Týmy hrály zpočátku opatrněji. Zejména Tisová byla více zalezlá ve své pevné defenzivě a čekala, s čím na ní soupeř nastoupí. Trpísty chvíly dirigovaly hru, ale pokaždé narazily na obranu soupeře, a tak postupně přebírala Tisová otěže a začínala na hřišti režírovat vývoj. Zhruba po patnácti minutách už byla jednoznačně aktivnějším celkem a snažila se nepříliš kompaktní obranu soupeře prolomit a dostat se do vedení. Nejprve sice několik šancí zahodila, ale pak se ve šestadvacáté minutě prosadil Erik Šály a od té doby už měli domácí vše pod kontrolou a vše šlapalo jako na běžícím páse. Z dalších šancí poté jedné dokázal využít zhruba o šest minut déle Radek Radocha, který tak poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Tisová od té doby působila velmi klidně a Trpísty vůbec nepouštěla do hry. Mírně odevzdaní hosté navíc absolutně nezvládli závěrečnou pětiminutovku, během níž si nechali nasázet ještě dva góly a definitivně se vyřadili ze hry. Autory dvou branek do kabin byli Radek Radocha a Patrik Gabčo.  

Trpísty ještě zabraly, ale nestačilo to

Tisová nechtěla nic podcenit, a tak začala ve druhé půli opět naplno a polevit si dovolila až poté, co Trpísty po dvou minutách další brankou zdánlivě dorazil Patrik Gabčo. Trpísty se ještě vzdát nehodlaly a okamžitě vrhly do útoku. Tisová se chvíli dokázala bránit, ale nakoenc přeci jen inkasovala. V padesáté minutě snížil Martin Hyťha, který tím vykřesal pro hosty ještě malou jiskřičku nadějě. Ta ale doutnala jen chvíli, Tisová totiž okamžitě zabrala. Zkvalitnila svou defenzivní činnost a rozhodla se co nejrychleji utnout veškeré snahy soupeře. A povedlo se. V jedenašedesáté minutě onu jirku definitivně zfoukl Maksym Samek. Pak už se zápas z obou stran jen v poklidu dohrával pod taktovkou stále více polevujících domácích. I díky tomu dokázal ještě vsítit jednu branku Václav Roučka, ale poslední slovo nakoenc měli přeci jen domácí, když v poslední desetiminutovce upravil na konečných 7:2 stejný muž, který zápas gólově také otevřel, tedy Erik Šály. Tři body tak zaslouženě zůstaly Tisové, která se minimálně na hodinu přesunula do čela tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Zetor Tisová
Michal Foltas: Přijel k nám silný soupeř a bylo to hodně znát. Už na začátku na nás vlétl a my jsme se nemohli dostat do hry. Jakmile jsme ale dali gól, uklidnili jsem se a začali jsme hrát svou hru.Klukům děkuji za dobrý výkon a našim fanouškům za parádní podporu a atmosféru, kterou vytvořili.

TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta: Dnes nám zápas vůbec nevyšel. Zpočátku jsme hráli dobře a už jsem začínal věřit tomu, že to dnes bude dobrý zápas, ale pak se začali kupit chyby v obraně a souepř začal odskakovat. My jsme nestíhali těm jejich rychlým záložníkům a útočníkům a postupně jsme odpadali. Dnes jsme neměli šanci. oupeř byl lepší a my jsme se až na výjimku těch prvních deseti minut jen bránili. Tisová je zkrátka momentálně lepší a body si zaslouží více. My jsme dnes hráli špatně, víme to a doufáme, že se z tohoto zápasu poučíme.



Sestavy


TJ Zetor Tisová
M. Novotný [-] - M. Foltas [-] , V. Samek [-] , V. Pryvrattskyi [-] , I. Balash [-] , M. Samek [-] (64. J. Peterka [-] ) , E. Šály [-] , V. Koscelník [-] (30. R. Radocha [-] ) , P. Gabčo [-] (84. D. Sershen [-] ) , O. Šebor [-] , D. Fitsek [-]

TJ Sokol Trpísty
J. Marcell [-] - R. Vašák [-] , V. Roučka [-] , J. Wintrle [-] (69. J. Dvořák [-] ) , P. Uldrych [-] , J. Kubašta [-] , R. Táborek [-] , M. Dvořák [-] , R. Táborek [-] , R. Táborek [-] , M. Hyťha [-]

ŽK: 75. O. Šebor , 85. D. Sershen - 32. P. Uldrych , 38. M. Dvořák .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Friedenberger Karel - VELICH Josef (N), KUBAŠTA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.