Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 15:00

23.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně vyškolily Planou z produktivity


Branky


0

Jeden ze šlágrů kola. Ani jeden z týmů není v tabulce nějak výrazně vysoko, ale přesto se o kvalitách obou ví a v soutěži není nikdo, kdo by si jednoho z nich dovolil podcenit. Jejich vzjemný záas je vždy velkým diváckým vodítkem a také my jsme se na něj velmi těšili. Nakoenc si vedla lépe Planá, i když jsme v tipech experta očekávali přesný opak, a to díky lepšímu pohybu Lázní. Ten se ale ve velkém horku tolik neprojevila a mírně kvalitnější a zkušenější tým Plané si vedl v poli nakonec lépe. V předbrankovém prostoru se ale jednoznačně dařilo lépe Lázním, které využívaly snad každé šance a díky občasným protiútokům Planou jednoznačně vyškolily z protiútoku. Lepší Planá tak nakonec dostala šest branek a odjížděla domů s debaklem. Konečný výsledek 6:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Planá tlačila, ale po půli byl stav nerozhodný

Planá byla od začátku velmi aktivní. Hned od první minuty se ujala iniciativy a začala dobývat branku souepře. Nehrála vůbec špatně, perádně kombinovala a Lázně byly na svém hřišti v podstatě jen jejím divíákem. Měly ale zároveň štěstí, Planou totiž opět výrazně trápila koncovka. Hned v první desetiminutovce nevyužila Planá mimo několika drobných šancí jedné tutovky. V desáté minutě to tam ale nakonec přeci jen padlo Martinu Bernasovi a zdálo se, že by si to hosté přeci jen mohly ohlídat. Jenže na hřišti při svém ofenziívním snažení zanechaly plno fyzických sil a bezvýsledně. Během dalších minut spálili hosté další velké šance, až nakoenc v jedenatřicáté minutě po chybě Jiřího Mikače unikl Martin Surovčík, který prakticky z první šance domácích vyrovnal na 1:1. To Planou trochu ochromilo, a tak se více zpevnila v defenzivě a ve zbytku poločasu už hrála opatrněji, přesto měla pozičně stále navrch, držela balón a drobné šance si ještě vytvořila, i když Lázním se dařilo na šance ke konci poločas zhruba stejně. Nikdo už ale neskóroval.

Produktivní školení v praxi

Ve druhé půle se obraz hry v podstatě nelišil od úvodu prvního dějství. Planá měla balón a dobývala branku soupeře, jenže marně. Góly nedávala. Bohužel pro ní ještě navíc hrála dost otevřeně a dělala chyby, a tak Lázně díky pošetřené síle a vyšší rychlosti stáel častěji vyrážely do brejků a dávaly gól za gólem. Díky chybě hostujícího brankáře po deseti minutách skóroval Josef Míšek. Po něm se pak trefil i Vojtěch Zwettler a v sedmdesáté minutě v podstatě definitivně rozhodla branka Radka Mašína. Janu Gažíkovi se sice vzápětí podařilo ještě odpovědět rychlým snížením, ale to už bylo pro Planou pozdě. Lázně měly vše pod kontrolou, dobře bránily a navíc se jim díky rozevřené obraně soupeře dařilo dál dávat góly. V poslední desetiminutovce se trefili podruhé znovu oba útočníci, Josef Míšek i Radek Mašín, a Lázně tak nakoenc po dobře takticky zvládnutém utkání zvítězili vysoce 6:2. Planá dnes dostala v dlouhodobě špatné koncovce pořádnou lekci.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
Sokol Konstantinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

FK Planá B
Zdeněk Häusler: Výsledek je dost špatný, ale my jsme byli herně jasně lepší a Lázně nám dávaly góly. Naše obrana nebyla společně s brankářem nebyly ve své kůži, takže jsme to Lázním dost usnadnili. Je ale pravda, že domácí tam měli rychlé kluky z A-týmu, které nás při brejcích snadno předběhli. A navíc jim tam padalo vše. Herně jsme určitě nezklamali, dávali jsme si to dobře. Prostě se nám nedařilo před brankou. Ti naši mladí kluci v útoku se ještě bojí, jsou nevyhraní a zbytečně opatrní, nechtějí nic zkazit a nic si nedovolí. Musíme jim dát prostor a snad to časem přijde. Ala už několikrát jsem říkal, že je t ov podstatě jedno, u nás to tam nepadá ani posilám z A-týmu, nevím proč.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
J. Kratochvíl [-] - J. Founě [-] (55. R. Zabloudil [-] ) , J. Píha [-] , J. Zábranský [-] , O. Nuhlíček [-] - V. Kolář [-] (46. J. Jelen [-] ) , K. Seknička ml. [-] (46. P. Rašín [-] ) , M. Surovčík [-] (46. V. Zwettler [-] ) , M. Zábranský [-] (46. M. Hoffmann [-] ) - J. Míšek [-] , R. Mašín [-]

FK Planá B
P. Zušťák [-] - P. Hlinčík [-] , M. Bernas [-] , P. Miklas [-] , J. Mikač [-] , Z. Häusler [-] , J. Gažík [-] , J. Bucsuházy [-] (66. T. Švejda [-] ) , J. Skalák [-] (51. V. Pánek [-] ) , P. Mikota [-] (46. P. Mikota [-] ) , M. Kuchař [-]

ŽK: 85. R. Mašín - 75. T. Švejda .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Majerčík Jaroslav - ŠAŠEK Miroslav (N), MELOUNEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.