Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 15:00

23.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Odpočaté Trpísty smázly po návratu na hřiště Jiskru Třemešné


Branky


0

Trpísty si po nepovedeném utkání se Sulisaví, v němž absolutně selhaly v koncovce daly týdenní pauzu, odreagovaly se a vrátily s ev plné síle. I tentokrát sice nevyužily pokutového kopu, ale to bylo už za stavu 5:0, kdy už celek věděl, že jej to mrzet nemusí. Nakoenc Trpísty rozstříely nejslabší tým soutěže v poěmru 6:0, spravily si chuť a dál živí naději na třetí příčku. Na třetí Halži má tři kola před koncem ztrátu jen dvou bodů. Ba naopak, to Jiskra nejspíš bude týmem, který na koneci roku sestoupí. Kšice se zvedají, sbírají body a Jiskra se dál trápí. Je poslední a čekají jej už pouze dva zápasy, ostatní týmy odehrají ale ještě tři. Ztrácí na Kšice ale jen jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trpísty přežily špatný začátek, pak přebraly kontrolu

Trpísty nebyli zpočátku vůbec ve své kůži, jakoby v nich snad pohoda přestávkového víkendu zůstala. Jiskra toho využila, a začala v dobrém tempu. Nejen, že tedy byla línějšímu souepři zdatným a vyrovnaným oponentem, ale zároveň byla možná i kreativnější a vytvářela si nějaké šance. V domácí brance ale stál brankář Marcell, který rozhodně inkasovat nehodlal. Přesto nakonec hosté za jeho záda míč dostali a Trpísty už se začínaly strachovat o další povinné body, nakoenc je ale zachránil odmávaný ofsajd, pro nějž nakoenc branka uznána nebyla. Zhruba po patnácti minutách ale domácí tým konečně zařadil vyšší rychlostní stupeň a od té doby soupeře jasně přehrával. Hned v šestnácté minutě zařídil Sokolu vedení Václav Roučka, což dodalo domácím jednoznačně pohodu a klid. Jiskra se ael stále nevzdávala, a také občas vyrazila do protiútoku. Ještě si dokázala něco málo vytvořit, ale branku vsítit nedokázala. Ba naopak. Na druhé straně využili jedné ze svých mnoha šancí, když na 2:0 celkem rychle zvýšil René Táborek. Následoval delší bezbrankový úsek, který pak přerušil až v devětatřicáté minutě Václav Roučka svým druhým zásahem. Po něm se pak v závěru poločasu opěřel do balónu také Jakub Wintrle, který zvýšil na 4:0, a po půli tak bylo definitivně rozhodnuto.

Jiskra odpadla a Trpísty vše kontrolovaly

Jiskra už neměla pro druhou půli téměř žádnou motivaci a na jejím vydaném výkonu nepřidalo ani obrovské horko, které celý den v Trpístech panovalo. Domácí si s ním poradili rozhodně lépe, a tak měli ve zbytku utkání zcela jednoznačnou převahu. Vliv mohl mít i fakt šitrokého kádru domácích, kteří ve druhé půli výrazně prostřídali. Hosté si nevytvořili vůbec nic a jen odkopávali balóny. Trpísty měly tak vše pod kontrolou a ještě dál přidávali nějaké branky. Ve dvaašedesáté minutě se trefil Radek Vašák a už o pár minut déle naskočil na hřiště David Frejka, který si prakticky okamžitě vynutil pokutový kop, k němuž se sám postavil, ale míč namířil mimo tři tyče. Dlouho jej to ale mrzet nemuselo. Prakticky hned vzápětí přidal další zásah Martin Šustr a Trpísty dál dominovaly. V poslední dvacetiminutovce už ale polevil i domácí celek. Zápas se pod jeho taktovkou v podstatě už jen dohrával, a tak byl výsledek 6:0 nakoenc už konečný.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta: Po tom minulém utkání se Sulislaví jsme byli hodně zklamaní a doufali jsme, že si teď s Jiskrou trochu spravíme chuť. Přistoupili jsme k tomu ale zpočátku dost laxně. Soupeře jsme trochu podcenili. Hráli jsme strašně líně, možná to bylo i tím horkem. Jiskra hrála dobře, ale zhruba po čtvrthodině hry jsme začali být lepší, vytvořili jsme si tlak, měli jsme šance a dávali jsme góly. Ve druhé půle už to bylo jen o dohrání. Jiskra bránila a náš brankář si nezachytal. Určitě jsme zaslouženě vyhráli. Od té patnácté minuty jsme byli po všech stránkách lepší. Sice jsme zase nedali penaltu, ale dnes nás to mrzet nemuselo. Výhru jsme si bez větších problémů pohlídali. Až na to počasí bylo vše v pohodě.

TJ Jiskra Třemešné
Tomáš Veselý: První ple z naší strany nebyla špatná, ale nedali jsme šance, které jsme měli, což si s týmem jakým jsou Trísty nemůžeme dovolit. Minimálně čtyřikrát jsme od gólu nebyli daleko, ale ani jednou jsme jej nevsítili. Postupně jsme v tom horku odcházeli fyzicky, přestali jsme soupeři stačit a zase jsme dostali, jak se říká, šišku. Škoda. Za tu první půli bych ale kluky pochválil.



Sestavy


TJ Sokol Trpísty
J. Marcell [-] - J. Kubašta [-] , M. Dvořák [-] , R. Táborek [-] , R. Táborek [-] (62. J. Dvořák [-] ) , M. Šustr [-] , P. Braha [-] (46. R. Vašák [-] ) , V. Roučka [-] (67. D. Frejka [-] ) , J. Wintrle [-] (77. P. Kunc [-] ) , P. Uldrych [-] (46. R. Ludvík [-] ) , R. Táborek [-]

TJ Jiskra Třemešné
D. Chludil [-] - P. Duraj [-] , M. Burian [-] , J. Schön [-] , J. Marcínek [-] (42. J. Komárek [-] ) , O. Dvorský [-] , T. Veselý [-] , L. Kubena [-] , K. Ebenhöh [-] , L. Slavík [-] , V. Fatura [-]

Počet diváků: 45. Rozhodčí: KOPÁČEK Ladislav - KUBAŠTA Stanislav (N), ALTMAN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.