Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 10:00

23.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

8.0

Zázemí

8.0

Zetor nevyužil brejk, ztratil dva body v Kladrubech a zůstává druhý


Branky


0

Poté, co Halže senzačně oloupila o všechny body Újezd, naskytla se Tisové senzační šance k tomu, aby se v tabulce po trpělivém dotírání na lídra konečně přesunula na jeho pozici. K tomu ale potřebovala v Kladrubech bojujíchc o třetí místo s Halží získat alespoň dva body. Jenže to se jí nepodařilo. Kaldruby přistoupily k utkání velmi zodpovědně a postaraly se o další senzaci třiadvacátého kola. V devadesáti minutách udržely remízový výsledek 1:1 z první půle a v penaltách dokázaly získat ještě druhý bod. Tisová tak má nyní stejný počet bodů, jako lídr, ale na skóre zůstává druhá. Kladruby v souboji o bronz o bod zaostávají za Halží.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kotlár dostal Kladruby do vedení, Tisová kontrovala gólem do kabin

Už od první minuty bylo jasné, že utkání bude hodně opatrné a takticky svázané. Oba týmy hrály především zodpovědně v defenzivě a útočily jen velmi opatrně. Trochu odvážnější byla Tisová, ale Kladruby jim se svou pevnou defenzivou stály v cestě. Bylo jasné, že každá jednotlivá chyba může být klíčová, a proto byl zápas také dost nervózní, ale ne ve smyslu rozhádaný. Oba týmy k němu přistoupily velice zodpovědně. Ve dvaadvacáté minutě se ale podařilo domácím při rychlém brejku najít v obranném bloku Tisové skulinku, ve vápně se uvolnil Tomáš Kotlár a přesnou střelou otevřel skóre. Důležité vedení si pak Kladruby velmi dlouho dokázaly držet, ale Tisová se stále více odvažovala útočit a byla v ofenzivě stále více aktivnější. Domácí se ale bránili výborně a zdálo se, že hru kontrolují. Nakonec ale ani oni nebyli v defenzivě stoprocentní. Ve třiačtyřicáté minutě totiž gólem do kabin dovolili vyrovnat po zmatku ve vápně Volodymyru Samkovi, a tak bylo jasné, že se ve druhé půli bude začínat v podstatě zase od nuly.

Bez branek až k penaltám

Obraz hry se ve druhé půli moc nelišil. Tisová více držela balón a snažila se operovat na polovině souepře. Klsadruby sázely opět na rychlé protiakce. Ani jednomu týmu ale jeho taktika vedoucí branku nepřinesla, i když Tomáš Koltár dokázal nastřelit dokonce břevno. Byl tak vsítění nejblíže ze všech. Obě defenzivy ale pracovaly ve druhé půli fantasticky, a opatrnější hra obou celků tak nedokázala žádný směr zápasu určit. Bojovalo se o každý balón, na každou šanci se týmy hodně nadřely a nakoenc dřely marně. O vítězi musely totiž přeci jen po devadesáti vyrovnaných minutách rozhodnout spravedlivě až penatly.

Propadák Zeotru

Vv těch se hostuícícm hráčům vůbec nedařilo. Kladruby měly mušku přesnější a proti jedinému úspěchu souepře jí tři využité penalty k druhému bodu stačily hravě. Domácím pomohl i dobrý zákrok brankáře proti jedné z prvních penalt souepře, díky němuž měli pak domácí vše ve svých rukách. Tisová tak na jaře poprvé prohrála. Kladruby mohou slavit velmi cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Kladruby
Matěj Havránek: My jsme věděli, že Tisová bude fotbalovější, takže jsme chtěli hrát odzadu a dařilo se nám to skvěle. Soupeř prakticky celý zápas držel balón, ale neměl zase tolik šancí. Padl jim tam jeden odražený, smolný gól. My jsme hráli na brejky a byli jsme možná trochu nebezpečnější. Přesto jsme ale s výsledkem velmi spokojení. Určitě jsme s body nepočítali, je pravda, že doma hrajeme se silnými soupeři dobře, ale Tisová je teď hodně silná a vím, že také hodně přes zimu posílila, takže jsme něco takového určitě nečekali. Všem klukům musím poděkovat za výborný výkon, hlavně tedy obraně, která nás dnes neuvěřitelně podržela a zajistila nám dva body.

TJ Zetor Tisová
Ondřej Šebor: Od týmu jako Kladruby jsme očekávali, že se bude snažit hrát fotbal, což se bohužel nestalo. Téměř celý zápas bránily a hrály na brejky. My jsme museli hrát do plných, což nám úplně nevycházelo. Na gólové akce je asi remíza spravedlivá. V penaltách jsme opět vyhořeli.



Sestavy


TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - P. Kotlár [-] , R. Valena [-] , J. Šimek [-] , P. Ganobjak [-] - T. Kasl [-] , P. Kadlec [-] , M. Havránek [-] , L. Kotlár [-] , T. Kotlár [-] - - Z. Palma [-]

TJ Zetor Tisová
M. Novotný [-] - V. Samek [-] (46. M. Foltas [-] ) , V. Pryvrattskyi [-] , I. Balash [-] , M. Samek [-] (81. D. Sershen [-] ) , I. Mykhailovskiy [-] (63. R. Radocha [-] ) , T. Kozák [-] , V. Koscelník [-] , P. Gabčo [-] , O. Šebor [-] , D. Fitsek [-]

ŽK: 42. J. Šimek - 42. V. Samek , 77. O. Šebor .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: LIGAČ Marek - KREJČÍ Petr (N), VELICH Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.