Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

23.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halže si vyšlápla na Dlouhý Újezd, ten pravděpodobně přijde o pozici lídra


Branky


0

Asi málokdo by si v sobotním šlágru dne vsadil na out-sidera z Halže, který na své úůdě přivítal lídra soutěže. Halže se ale na zápas skvěle připravila. Nechala se posílit o některé hráče A-mužstva a nakoenc dovedla votevřenou přestřelku k výhře 7:4. Získala ta ktři body a nyní bude čekat  na nedělní souboj Kladrub a Tisové, což je pro změnu šlágr zítřejšího dne. Pokud vyhraje favorit z Tisové, posune se zároveň do čela tabulky, a po velmi dlouhé době a zdařilé jarní stíhací jízdě tak sesadí Újezd. Pokud vyhrají Kladruby, vyrovnají se bodově nyní třetí Halži a boj o bronz se ještě více zamotá. Tisová a Újezd už mohou být ale v klidu, postup už mají jistý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fantastický úvod v podání Halže

Utkání bylo zpočátku trochu opatrnější. Halže spíše čekala, s čím soupeř přijde, ale když zhruba po deseti minutách zpozorovala, že není úplně ve své kůži, hodlala toho využít. Ihend přitlačila na pilu a začala souepře přehrávat. A svůj tlak také dokázala ryche přetavovat v góly. Už ve třinácté minutě otevřel skóre Milan Matoušek, což domácí výrazně nakoplo a během další tříminutovky zvýšili ještě Milan Trefilík a René Mrenka. A nečekaný vývoj nebral konců dál ani za stavu 3:0. Ve dvacáté minutě totiž přidal další trefu Lukáš Kormoš a zdálo se, že je nejspíš rozhodnuto. Diváci sledovali dpoosud zápas jednoho týmu a nic nenasvědčovalo tomu, že by to ještě mohlo být jinak. Tím se však nechali uchlácholit nejspíše také domácí, kteří zvolnili, a nabídli tak soupeři více prostoru, což určitě neměli dělat. Újezd se konečně rozehrál, přebral iniciativu a začal tlačit. Už ve dvaadvacáté minutě poprvé snižoval Jan Horvát a v sedmadvacáté minutě už přibližoval tenýž hráč, Jan Horvát, svůj tým jen na dostřel dvou branek. To ale nebylo vše. Gólem Lukáše Havla v osmatřicáté minutě se hosté vrátili do hry a měli vše ve svých rukách. Zdálo se, že favorit dokáže zápas otočit a na své body i přes zpackaný úvod dosáhne. 

Halže měla opět skvělý úvod, což rozhodlo

Újezd se však z první části vůbec nepoučil a ani druhou půli nezačal v dostatečném tempu, což Halže opět potrestala. Nejprve se René Mrenka trefil zhruba po sedmi minutách a v závěru první desetiminutovky už tentýž hráč, René Mrenka, kompletoval svůj další hattrick. Během chvíle tak byl rozdíl mezi týmy opět tříbrankový, což už Spartu nejspíš definitivně demotivovalo. Na druhý comeback už hosté neměli síly. Halže kontrolovala hru, dobře bránila a Sparta nebyla schopná nic vymyslet. V osmasedmdesáté minutě sice ještě snížil Rudolf Chrastina, ale to už na výsledek nemělo téměř žádný vliv. V otevřenějším konci zápasu se navíc trefil ještě počtvrté René Mrenka, který tak udělal za zápasem definitivní tečku a ztvrdil překvapivou výhru svého celku. Halže vyhrála 7:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Halže B
Aleš Dokoupil: Soupeř přijel nejspíš dost oslabený a bylo to najeho hře dost znát. My jsme se posílili o hráče A-týmu a dokázali jsme poměrně rychle vstřelit čtyři góly. Přestali jsem ale hrát a vlastními chybami jsme soupeře nechali vrátit se do hry. Ve druhé půli už jsme k tomu ale zase přistoupili zodpovědně a opět jsme odskočili a už jsme si zápas ohlídali. Ty tři inkasované góly z první půle mě ale svou jednoduchostí děsí, tohle se nám stávat nesmí. Celkově to ale bylo vydařené utkání a klukům děkuji za jejich výkon.

TJ Sparta Dlouhý Újezd z.s. B
Sparta Dlouhý Újezd: Dlouhý Újezd se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.



Sestavy


TJ Čechie Halže B
Z. Božek [-] - M. Trefilík [-] , R. Mrenka [-] , M. Soukup [-] , M. Božek [-] (42. J. Šmejkal [-] ) , M. Matoušek [-] (46. A. Čurka [-] ) , J. Božek [-] (52. M. Zeman [-] ) , A. Dokoupil [-] , L. Goubej [-] (90. F. Bedecs [-] ) , J. Typovský [-] , L. Kormoš [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd z.s. B
P. Hlůžek [-] - T. Bizoň [-] , M. Matějka [-] (55. J. Hanilec [-] ) , V. Zušťák [-] , R. Chrastina [-] , L. Havel [-] , J. Podlesný [-] , E. Dravecký [-] , J. Synek [-] , J. Horváth [-] , P. Jadlovský [-]

ŽK: 28. J. Typovský , 51. M. Trefilík - 62. T. Bizoň .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: KOPÁČEK Ladislav - MATOUŠEK Milan (N), KORMOŠ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.