Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 14:00

22.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tisová si poradila doma i s Halží a dál dotírá na pozici lídra


0

Pokud pomýšlí Tisová na titul pro mistra ročníku, nesmí už dělat chyby a nesmí ztrácet ani proti těm nejsilnějším soupeřům. I proto před sebou měla tentokrát velmi nročný víkend. Na domácí hřiště Zetoru v Sedlišti zavítal jako soupeř jeden z tabulkových sousedů Tisové, tudíž jeden z nejsilnějších možných soupeřů. A Tisová zkrátka musela bodovat naplno. K zápasu ale přistoupila velmi zodpovědně a postupně soupeři odskakovala. Už po první půli měla celkem bezpečný dvoubrankový náskok, který už ohlídala. Nakonec vyhrála v poměru 6:0 a dál se dýchá lídrovi na záda. Ještě se ale vraťme také trochu k Halži. Ani ta si nesmí dovlit ztrácet. Po této porážce má stejný počet bodů, jako Kladruby, s nimiž si to v posledních kolech pravděpodobně rozdá o třetí místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tisová začala dobře a pomalu odskakovala

Domácí Zetro věděl, že jej dnes nečeká žádný lehký soupeř, a proto k zápasu přistoupil velmi zodpovědně. Od začátku měl vše pod kontrolou. Hrál zodpovědně zezadu a rychlými brejky se tlačil do zakončení. Soupeře k ničemu nepouštěl a sám byl nebezpečný. Už v jedenácté minutě jej navíc správným kurzem nasměroval kanonýr Ivan Mykhailovskiy, který vystřelil Tisové rychlé vedení. Tisová se ale nenechala uspokojit a dál naplno bojovala. Halže nedostala prostor a přes veškerou snahu se pořádně nemohla dostat do zápasu, takže mohla v podstatě jen doufat, že se udrží co nejdéle se souepřem v kontaktu. Jenže v šestadvacáté minutě po pár neúspěších opět skóroval Ivan Mykhailovskiy a Tisová se soupeři opět vzdálila. Také ve zbytku poločasu hru kontrolovala a snažila se ještě nějaký tan gól přidat, ale potřetí už recept na brankáře soupeře nenašla, a tak jí muselo při odchodu do šaten stačit "jen" dvoubranové vedení.

S čistým kontem do konce

Tisové vyšel perfektně vstup do druhé půle. Už v sedmačtyřicáté minutě se dokázal prosadit Maksym Samek, což znamenalo už definitivní odpadnutí soupeře. Halže po třetím inkasování ztratila naději a od té doby už měla Tisová jasnou převahu. Zhruba deset minut ještě tlačila, a když přidal čtvrtou branku ještě Viacheslav Pryvattskiy, polevila následně i ona. Zbytek zápasu už se pod taktovkou Tisové v podstatě jen dohrával, ale Halže dělal stále více velké chyby, byla nepozorná, a tak se domácí přesto dostávali dál pohodlně do šancí. Později se tak Viacheslav Pryvattskiy trefil ještě jednou a v závěrečné desetiminutovce ještě dokonal debakl taktéž vsvou druhou brankou Maksym Samek. Tisová tak nakoenc hladce zvítězila a mohla oslavit zasloužené a cenné tři body. Halže to bude mít v souboji o třetí příčku ještě hodně těžké.



Ohlasy k zápasu


TJ Zetor Tisová
Zetor Tisová: Tisová se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Čechie Halže B
Aleš Dokoupil: Tisová byla ve všech herních činnostech jasně lepší a bylo od začátku až do konce jasné, kdo zvítězí. My jsme snad dvakrát z dálky vystřelili na bránu, ale jinak jsme si nic nevytvořili. Tisová nás hladce přejela a nedala nám žádnou šanci. Sice jsme byli trochu oslabení, ale i tak bychom na soupeře asi dnes neměli.



Sestavy


TJ Zetor Tisová
M. Novotný [-] - E. Šály [-] , I. Mykhailovskiy [-] (55. R. Radocha [-] ) , V. Pryvrattskyi [-] , P. Gabčo [-] (75. V. Rott [-] ) , I. Balash [-] , M. Foltas [-] , M. Samek [-] , V. Samek [-] (65. D. Sershen [-] ) , D. Fitsek [-] , O. Šebor [-]

TJ Čechie Halže B
Z. Božek [-] - M. Zeman [-] , M. Soukup [-] , J. Křehlík [-] , A. Čurka [-] , P. Hotový [-] (65. J. Horák [-] ) , J. Božek [-] , A. Dokoupil [-] , J. Šmejkal [-] , M. Božek [-] , M. Matoušek [-]

Počet diváků: 66. Rozhodčí: Loukota Petr - VELICH Josef (N), TREFILÍK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.