3:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 15:00

21.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další překvapení připravily Lázně, Sparta padla


Branky


0

V neděli se dělo i nemožné. Skoro všude vyhrávali out-sideři a nejinak tomu bylo také v Konstantinových Lázních, které si odkázaly vyšlápnout na lídra soutěže a získali drahocenné tři body. Přitom po půli prohrávali o dvě branky. Pak ale zahájili cestu za úspěšným senzačním obratem.Domácí celek uspěl jen v těsném poměru 3:2 ale dokonale tím zamotal souboj o titul. Sparta totiž kůvli ztrátě tří bodů vede soutěž už jen o jeden bod, a tak to bude mezi ní a Zetorem ještě hodně napínavé a zajímavé. Lázně dál poblíž středu tabulky, ale k top pětce nemají daleko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sparta zvládla vše podle očekávání

Sparta nechtěla dopustit žádné překvapení, a tak od začátku hrála naplno a soupeře přehrávala. Lázně se sice statečně bránily a nehrály vůbec špatně. Proti Spartě ale bylo i to málo. Přesto se ve hře udržely skoro třiadvacet minut. Pak už ale dobře zamířil Tomáš Bizoň, který svým zásahem dostal hosty do vedení. Ani po vsítění pak Sparta nepolevovala. Dál tlačila a zhruba po šesti minutách potvrdil její vedení Tomáš Janků. Více už se Spartě ale i přes pokračující nápor nepodařilo. Přesto mohli být hosté spokojení. Vše se odehrávalo podle očekávání.

Senzační obrat

Druhou půli začaly Lázně fantasticky. Sparta začátek zaspala a hned ve třetí minutě inkasovala z kopačky Radka Mašína. Pak ale Lázně zase trochu zvolnily a raději hrály ze zatažené obrany. Spokojená Sparta už se však pořádně do tempa dostat nedokázala. A tak se hrál v podstatě vyrovaný fotbal bez větších šancí dalších dvacet minut. Jenomže pak Sparta polevila snad ještě více a v mžiku o zápas přišla. Nejdřív vyrovnal Josef Míšek a posléze s odstupem dvou minut se prosadil podruhé také Radek Mašín. Lázně byli rázem ve vedení a byl to Újezd, kdo musel dotahovat. Jenže hosté byli natolik zakřiknutí, že už se prostě pořádně do tempa dostat nedostali, a tak Lázně své těsné vedení dokázaly už zodpovědně ubránit, čímž zajistili další senzaci tohoto víkendu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
Karel Seknička: Pro nás je to výborný úspěch. Dokázali jsme se na kvalitního soupeře skvěle připravit a ve druhé půli jsme se vyhecovali k senzačnímu obratu. Všichni hráči si zaslouží obrovskou pochvalu, obzvláště bankář Šašek, záložník Seknička a útoční Mašín. Všichni dnes bojovali naplno a vyplatilo se.

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Sparta Dlouhý Újezd: Dlouhý Újezd se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
M. Šašek [-] - J. Founě [-] , J. Píha [-] , R. Mašín [-] , O. Nuhlíček [-] - M. Zábranský [-] , R. Zabloudil [-] (46. J. Štrobl [-] ) , K. Seknička ml. [-] - J. Zábranský [-] , J. Míšek [-] - J. Jelen [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
P. Smetana [-] - M. Vrba [-] , J. Podlesný [-] (46. R. Chrastina [-] ) , T. Bizoň [-] (32. L. Havel [-] ) , E. Dravecký [-] , T. Janků [-] , P. Hlůžek [-] , V. Zeman [-] , J. Horváth [-] , P. Jadlovský [-] , J. Synek [-]

ŽK: 64. J. Míšek - 4. T. Bizoň , 14. J. Podlesný .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Friedenberger Karel - ŠAŠEK Miroslav (N), BUČAN Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.