V. Danko 36.
2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 14:00

21.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neděli započalo drama v Lesné, Planá odjela jen s bodem


Branky


0

Jako první se k utkání uchýlili v neděli hráči Lesné a Plané, kteří začínali už ve dvě hodiny odpoledne namísto obvyklé třetí. Jasným favoritem tohoto zápasu byla určitě Planá, která ale inkasovala jako první a zápas už pod tlakem otočit nedokázala. Zmohla se jen na vyrovnání, kterým poslala zápas do penalt, v nichž ale uspěli beztak domácí. Lesná tak překvapivě obrala Planou o dva body a slvaí velmi cennou výhru. Nyní už je Lesná Plané v tabulce na dostřel a příští víkedn by se jí mohla bodově vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lesná po půli vedla

V úvdu měla navrch rozhodně Lesná. Hosujícímu celku se vůbec nedařilo, nemohl se dostat do hry a v podstatě mu nezbylo nic jiného, než se bránit. Lesná si v první patnáctiminutovce vytvořila minimálně tři velké šance, ale žádné nedokázala využít, a tak dala prostor Plané k tomu, aby se v klidu rozkoukala a začala určovat tempo. Od té doby měla Planá mírně navrch, kombinovala a snažila se tlačit, i když Lesná se hodně dobře bránila. Přesto si Planá několik slibných šancí také vytvořila. Napžíklad Bucsuházy trestuhodně zahodil pokus z malého vápna, když se ukvapil a zbytečně páli z první. Nakonec to tedy byla přeci jen Lesná, kdo otevřel skóre, když opět využil své šance kanonýr Vasil Danko. To už ale zbývalo do konce poločasu zhruba jen deset minut. Planá během nich už zareagovat nedokázala, a tak do šaten odcházela jako prohrávající celek.

Bleskurychlé vyrovnání, ale pak marnost

Planá do druhé půle naskočila ve vysokém tempu a dokonale tak odčinila špatný předchozí úvod. Už ve druhé minutě vyrovnal Jan Gažík a zdálo se, že Palná už má vše pod kontrolou. Tím spíše, když Lesná po inkasování zcela odpadla a Planá od té doby až do konce tlačila. Jenže nedávala góly. Plané se v koncovce vůbec nedařilo, a tak už Lesná dokázala reízový stav uhájit až do konce. Po devadesáti minutcáh se tak muselo přikročit k penaltovému rozstřelu.

Planá nechel v Lesné i druhý bod

Střelecké trápení Plané pokračovalo i během penaltového rozstřelu, v němž se domácím podařilo vsítit o jednu branku více. Planá tak musel v Lesné nechat i druhý bod a i přes celkem dobrý výkon tak nakonec odjížděla poražená. Lesná slaví parádní úspěch.



Ohlasy k zápasu


TJ Lesná
TJ Lesná: Lesná se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

FK Planá B
Zdeněk Häusler: Začátek byl v našem podání hrozný. Patnáct minut měl soupeř navrch, ale my jsme poté převzali iniciativu a od té doby jsme už měli navrch. Přesto jsme dostali gól jako první. Soupeř ve druhé půli po našem vyrovnání odpadl, ale my jsme selhali v koncovce a padli jsme na penalty. Škoda, ty penalty jsou loterie. Zápas jsme určitě měli vyhrát, šancí jsme na to měli dost.



Sestavy


TJ Lesná
J. Malý [-] - P. Karafiát [-] , D. Tkáč [-] , V. Danko [-] , R. Prexl [-] , R. Danko [-] - M. Baran st. [-] , M. Gangur [-] (12. P. Szerencés [-] ) , P. Rohlík [-] - V. Danko [-] - R. Vavřička [-]

FK Planá B
P. Zušťák [-] - M. Bernas [-] , P. Mikota [-] , R. Havlíček [-] , P. Ščasnár [-] , P. Mikota [-] , P. Miklas [-] , J. Mikač [-] , Z. Häusler [-] , J. Gažík [-] , J. Bucsuházy [-]

Počet diváků: 48. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - UHLÍK Zdeněk (N), MELOUNEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.