Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zadní Chodov si v utkání o pozici poradil s Borem


Branky


0

Baníku se proti Boru dařilo dobře a zhruba od dvacáté minuty jej hřálo jednobrankové vedení. To ale dokázal Bor na začátku druhé půle smazat, a tak se schylovalo k hodně dramtickému závěru. Chodov ale během chvíle odvětil další vedoucí brankou a své vedení už pak nepustil. Bor v závěru odpadl a Baník slavil cenné tři body za výhru 4:1. Zápas o šest bodů tak Chodov zvládl skvěle. Namísto výměny pozice naplno bodoval a nyní už á před Borem na deváté příčce pětibodový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnanou půli zvládl lépe Baník

V první půli byl zápas dost vyrovnaný. Bor sice častěji držel balón a snažil se kombinační hrou prokousávat k šancím, ale Zadní Chodo byl svou přímočarostí daleko nebezpečnější. Rychle přenášel hru a svými brejky dost hrozil. Dlouho se ale ani jednomu nedařilo vsítit první branku, a tak boj o vedení dlouho nepolevoval. Bylo jasné, že první branka bude dost důelžitá. Nakonec štěstěna dopřála jednoduchosti, která seděla spíše na přímočarý Chodov, který se tak díky zásahu Lukáše Kubalíka dostal v šestadvacáté minutě do vedení. Bor se sice celý zbytek půle snažil odhodlaně o vyrovnání, ale Baník bránil dobře a on na něj nedokázal vyzrát, a když náhodou ano, své šance nevyužil. Ani Bnaík už se ale netrefil, tak zůstávalo před druhou půlí v podstatě vše otevřené.

Rechlé vyrovnání, rychlejší odpověď

Ve druhé půli bylo na Boru vidět, že se chce co nejrychleji vrátit do hry. Od začátku tlačil a už ve jednapadesáté minutě dokázal vyrovnat, když se trefil přesně Václav Hlaváč. Jenže než se Bor zase zkoncentroval, mohl lovit po rychlé odpovědi soupeře míč opět z vlastní sítě poté, co na hostujícího brankáře vyzrál Marek Danko. To Bor ochromilo a dlouho pak trvalo, než se z inkasování zase oklepal. Postupně ale opět začal být nebezpečný a zkoušel vyrovnat znovu, jenže se mu nedařilo a čím více se snažil, tím více také otevíral hru, a tak se nakoenc díky dalšímu vydařenému brejku po trefě Jana Kurčíka radoval Baník. V osmdesáté minutě tak už bylo rozhodnuto. Sokol odpadl a závěr zápasu už patřil jen Chodovu. Ten nakoenc v závěru potěšil domácí diváky ještě jedním zásahem v podání Adama Kurčíka. Zadní Chodov tak nakoenc vyhrál v poměru 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zadní Chodov
Milan Founě: My jsme rádi, že se vůbec hrálo, protože zápasu předcházela silná bouřka a déšť, takže byl terén dost těžký. Soupeř nám to hodně usnadnil tím, že přijel jen v devíti lidech. My jsme přesto byli jen o trošku lepší, ale nakoenc jmse si zápas ohlídali a vyhráli jsme.

TJ Sokol Bor B
František Pták: My jsme hráli celou dobu jen v devíti, protože nám hráči prostě nedorazili. My jsme úspěšně bránili, i když soupeř celou dobu tlačil. Nesložila nás ani první branka a ještě jsme i vyrovnali. Další už nás ale nalomila, i když jsme ještě nějaké náznaky šancí měli. Ke konci už jsme odpadli, kluci už toho měli plné zuby. Chtěl bych hráčům poděkovat za bojovnost a chuť. Nevzdali se a mají můj respekt.



Sestavy


TJ Baník Zadní Chodov
M. Mazanec [-] - J. Kurčík [-] , R. Mazanec [-] , P. Oláh [-] (58. J. Květoň [-] ) , M. Danko [-] , A. Kurčík [-] , L. Kubalík [-] , R. Földési [-] , M. Founě [-] , J. Květoň [-] , F. Řezábek [-]

TJ Sokol Bor B
Z. Šroubek [-] - A. Zouhar [-] , J. Tejkal [-] , J. Kurfiřt [-] , J. Maczko [-] , R. Mikulička [-] , V. Hlaváč [-] , F. Pták [-] , J. Boško [-] , J. Marcínek [-] , M. Jágrik [-]

ŽK: 34. M. Founě .
Počet diváků: 10. Rozhodčí: Friedenberger Karel - PIKL Eduard (N), BLAHUTA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.