1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 15:00

18.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sulislav obrala favorizovaný Bor o bod, souboj o pozici ale beztak prohrála


Branky


0

V Sulislavi se tentokrát potkali dva tabulkoví sousedé, což z utkání dělalo zajímavý souboj o pozici. Sulislav ztrácela na Bor před utkáním dva body a dělala si tak zálusk na výměnu pozic. Proti favorizovanému Boru to ale mělo být hodně těžké. Nakonec se domácím podařilo uhrát alespoň remízu, ale ani tento drobný úspěch jim stačit nemohl. Bor navíc ovládl penaltový rozstřel, a tak soupeři v tabucle ještě o bod unikl. Sulislav přitom od výhry nebyla daleko. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez zajímavějších momentů do kabin

V první půli měla zpočátku více ze hry Sulislav, která držela balón a snažila se něco vymyslet. Na obranu Boru ale nedokázala vyzrát ani jednou, a tak si během této fáze i přes mírnou převahu vlastně nic nevytvořila. Postupně tak začal iniciativu přebírat Bor. Ten už byl v tomto ohledu trchu úspěšnější a k otevření skóre měl určitě blíže. Ani on si ale nedokázal vypracovat takovou šanci, z níž byl si dokázal vystřelit vedení. A tak se do šaten muselo po nezáživné první půi odcházet za bezbrankového stavu.

Špatná koncovka zkomplikovala Boru zápas

Bor vlétl d odruhé půle velmi aktivně, souepře doslova drtil svým tlakem a zcela jasně jej přehrával. Hned během první desetiminutovky si vytvořil snad čtyři vyložné šance, které ale do jedné dokázal zahodit. Vzápětí toho ihnedmohl litovat, když si neohlídal svou rozevřenou obranu a z ojedinělého rychlého brejku dokázal poslat Sulislav do vedení David Bouzek. Od té doby už se domácí Sokol jen trápil v defenzivě. Bor tlačil a snažil se zápas ještě zvrátit na svou stranu, ale dlouho se mu nedařilo. V jedenašedesátéminutě ale Jan Boško dokázal vyrovnat a zdálo se, že by z toho mohl obrat ještě být. Jenže to se nestalo. Bor sice tlačil a vytvořil si ješě několik výborných šancí, ale v koncovce dnes absolutně propadl. Ještě jendou sice míč do sítě dokázal dostat, ale sudí jeho branku neuznal pro těsný ofsajd. A tak se nakoenc muselo přistoupit k penaltovému rozstřelu.

Rozhodl brankář Šroubek

Při penaltách zůstával stav taktéž dlouho nerozhodný. Všichni hráči poctivě využíali svých šancí a čekalo se na první chybu. Rozhodla až poslední pátá sériie. V té si brankář Šroubek poradil s domácím exekutorem a sám pak vystřelil svému týmu druhý bod. Bor tak nakoenc dokázal přeci jen zvítězit a slaví cenné dva body, které jej zase odsunou kousek dál do bezpečí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sulislav
Sokol Sulislav: Sulislav se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Sokol Bor B
František Pták: Soupeř byl zpočátku více na balónu, ale nic nevymyslel. My jsme byli lepší ke konci první půle, ale ani my jsme nedokázali jít do vedení. Ve druhé půli jsme mohli po vydařeném úvodu vést klidně o čtyři branky, ale to se nestalo a využil toho soupeř, rychlým brejkem. Nám se sice podařil vyrovnat, ale i přes velký tlak a velkou snahu už jsme ale na obrat nedosáhli. Škoda. Dali jsme sice ještě jeden gól, který byl z údajného ofsajdu, ale já si netroufám to posoudit, bylo to určitě těsné. Nakonec nám tedy musí stačit dva body po výhře na penalty.



Sestavy


TJ Sokol Sulislav
P. Šujan [-] - J. Plešinger [-] , M. Řezníček [-] , K. Hanzlík [-] , P. Macháček [-] - M. Brůha [-] , L. Mička [-] , M. Ichnatoyla [-] (70. P. Považenec [-] ) , L. Laudát [-] (65. L. Do Manh [-] ) - V. Rejman [-] (30. D. Bouzek [-] ) , J. Ficnar [-]

TJ Sokol Bor B
Z. Šroubek [-] - J. Folejtar [-] , R. Mikulička [-] , M. Hocmann [-] , V. Hlaváč [-] , J. Pokorný [-] , F. Pták [-] , J. Maczko [-] , J. Boško [-] , J. Marcínek [-] , M. Jágrik [-]

ŽK: 44. P. Macháček , 45. M. Řezníček - 80. F. Pták , 87. V. Hlaváč .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Loukota Petr - MIČKA Jan (N), BLAHUTA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.