Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 15:00

18.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trpísty smetly v derby Kšice, Roučka zapsal hattrick a posunul se na pozici lídra střelců


Branky


0

Trpísty v sobotu dokázaly přehrát ve vzájemném utkání před vlasntími diváky Sokol Kšice v poměru 4:1. Žádné drama to nebylo, i když se o něj hosté za stavu 2:0 ještě pokusili snížením. Trpísty nakoenc vše bez větších problémů zvládly a dál na chvostu první ěptice snaží dohánět nejlepší čtyřku. Kšice po další prohře ztratily při unikání ze dna. Dotáhla se na ně poslední Jiskra a momentálně je od sestupové příčky dělí jeden jediný bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trpísty dokázaly dát dva důležité góly

V Trpístech diváci od začátku sledovali klasické typické derby. Oba týmy hrály hodně bojovně, ale zároveň nervózně. Hráči hráli tvrdě, hodně se hádly a často rpojevovali nesouhlas s výroky sudího. Na fotbal se v tu chvíli spíše zapomínalo. Hrálo se vyrovnaně a hodně rozkouskovaně, ale Trpístským se podařilo v sedmnácté minutě dostat do vedení trefou Jakuba Wintrleho, což bylo velmi důležité. Kšice měly také alé náznaky šancí, ale vesměs nic si vlastně nevytvořily. A tak se dál bojovalo o každý míč. V jedenatřicáté minutě pak ale hosté ve vápně nedovoleně zastavili Jakuba Wintrleho, sudí nařídil penlatu, a té využil Václav Roučka. Po druhé inkasované brance měly Kšice trochu navrch, začaly trochu tlačit a se štěstím se jim v závěru půle podařilo snížit, když střelu Jana Šetlíka ztečoval do protipohybu brankáře domácí bek. Více už se ale nestalo.

Kšice definitivně odpadly, Roučka kompletoval hattrick

Ve druhé půli už se Trpísty začaly více soustředit na hru a bylo to znát. Souepře jasně přehrávaly a šly si tvrdě za výhrou. Kšice souepři vůbec nestíhaly. Postupně jim navíc docházely síly a odpadaly. Když navíc ve čtyřiasedmdesáté minutě naířil parádní dělovku z přímého kopu podél zdi rovnou do šibenice Václav Roučka, bylo rozhodnuto a Kšice definitivně odpadly. Pak už se zápas jen dohrával za stálé převahy Trpíst. V jedenaosmdesté minutě se ještě podařilo Václavu Roučkovi dostat míč do sítě znovu, čímž jako první překonal v letošní sezóně hranici dvaceti gólů a v tabulce střelců se dostal před Vasila Danka z Lesné. Tím ale momentálně největší kanonýr soutěže zápas střelecky definitivně uzavřel. Konečný výsledek - 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta: Dnes nás čekalo derby. Byl to těžký zápas, Kšice se teď zvedly a nehrály vůbec špatně. Začátek zápasu byl vyrovnaný. Nám se ale podařilo dostat se do vedení a držet jej. Hra byla hodně nervózní a tvrdá a vypadalo to, že to bude ještě dost těžké. Ve druhé půle už jsme je ale jasně přehrály, soupeř nečekaně odpadl, netušíme, co se stalo, asi jsme více zapracovali a vyšlo to. Kšice to v závěru zkoušely na brejky, ale marně. Máme zasloužené tři body a jsme spokojení. Kluci po půli přestali kecat, začali se soustředit na fotbal a šlo to.

TJ Sokol Kšice B
Radek Milota: Zápas nebyl tak špatný, ale i tak jsme byli po celou dobu horším týmem. Až na nějaké malé výjimky, nebo krátké pasáže. Zaslouženě jsme prohráli. Měli jsme nějaké náznaky šancí, ale nic z toho vesměs nebylo. Dnes jsme na to prostě neměli.



Sestavy


TJ Sokol Trpísty
J. Marcell [-] - R. Táborek [-] , P. Uldrych [-] (69. R. Vašák [-] ) , V. Roučka [-] , J. Wintrle [-] , P. Braha [-] (77. M. Schuster [-] ) , R. Táborek [-] , M. Dvořák [-] , R. Táborek [-] , R. Ludvík [-] , J. Kubašta [-]

TJ Sokol Kšice B
P. Brzobohatý [-] - J. Šubrt [-] , J. Pařízek [-] , D. Škornička [-] (59. J. Jann [-] ) , P. Kaprhál [-] , J. Šoul [-] , J. Šetlík [-] , L. Kudlík [-] , V. Chudáček [-] , P. Kasl [-] , N. Škornička [-] (74. A. Chachula [-] )

Počet diváků: 76. Rozhodčí: Friedenberger Robert - KUBAŠTA Stanislav (N), MILOTA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.