Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 14:00

18.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tisová si poradila i s Lesnou a na druhém místě už má slibný náskok


0

Poté, co v sobotu zaváhala Halže, bylo jasné, že bude Zetro usilovat o navýšení svého náskoku na druhé příčce. Zdaleka to ale proti kvalitnímu celku Lesné neměl tak snadné, jak se možná očekávalo. Přesto jej opět podržela kvalitní defenziva. Tisová jedinkrát neinkasovala, a tak ji k výhře stačily jen dva zásahy Mikhailovského. Momentálně má tak Zetro na druhé příčce náskok pěti bodů a vypadá to, že by se hned po postupu do třetí třídy mohl dočkat dalšího postupu. Nováček soutěže rozhodně nehodlá ve třetí třídě ztrácet čas. Lesná je nyní sedmá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lesnou podržel brankář Mlaý

Tisová vstoupila do zápasu velmi aktivně, celkem dobře kombinovala a po pár mimutách mohla jít do vedení, ale v jasné šanci selhali jak Mykhailovskiy, tak i Maksym Samek. Lesnou držel nad vodou dlouho brankář. Hosté ale rozhodně nehráli vůbec špatně, bránili výborně a hráli na brejky. Tisová ale měla stále trochu více šancí, hlavně tedy větších, gól mohl dat i Šaly, ale zradilo ho zpracování. Hosté to zase zkoušeli hrát hodně na obávaného střelce Danka, toho si ale Tisová dokázala skvěle ohlídat a zakončení se téměř nedostával. Dlouho to tak vypadalo na bezbrankový stav po půli, ale Tisové se nakonec vedení ukořistit. Po pěkné kombinaci si naskočil na Šeborův přesný centr Ivan Mykhailovskiy a hlavou se štěstím překronal gólmana. Více už se v první půli nestalo. Lesnou stále držel ve hře výborný výkon brankáře. Po první půli tedy 1:0.

Lesná odpadla a Tisová měla snadnou práci

Do druhého poločasu vstoupili domácí aktivně, ale stále se jim nedařilo přidat další gól a uklidnit situaci. Drželi balón a vymýšleli, kudy prolomit obranu. Když už se to ale podařilo, stál jí v cestě skvěle chytající gólman Malý. Ten se určitě nenudil. Lesná totiž postupně zcela odpadla. Hned třikrát po sobě tak musel zanškondit únik domácích útočníků. Nakonec se ale zhruba deset minut před koncem znovu prosadil Ivan Mikhailovskyi a bylo definitivně rozhodnuto. Tisová už jen kontrolovala hru a udržovala své vedení. Lesná ještě zusila nachytat brankáře Novotného střelou z úhlu, ale to nevyšlo. Zetro tak nakonec uhájil vítězství 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Zetor Tisová
Michal Foltas: Do zápasu jsme nastupovali s pozměněnou sestavou, chyběli hned tři důležití hráči základní sestavy, ale i tak jsme zápas zvládli bez větších potíží. Zasloužené tři body, chtěl bych pochválit hostujícího gólmana, který hodně podržel svůj tým. A také bych chtěl poděkovat tisovským fanouškům.

TJ Lesná
Zdeněk Uhlík: Do Tisové jsme jeli v docela slátané sestavě a v nepříliš slibném rozpoložení. Máme hodně zraněných. Čekali jsme, že to bude hodně těžké, ale v první půli jsme se soupeřem ku podivu udrželi bez větších potíží krok. Hrálo se hodně na brejky. Tisová měla ale trochu více štěstí a dokázala se v závěru půle dostat do vedení. Ve druhé půli jsme pak úplně přestali bojovat, neměli jsme žádnou šanci na vyrovnání a soupeři jsme to už nechali. Je to škoda, úplně jsme vypnuli. I tak ale musím kluky alespoň za první půli pochválit. Čekal jsme, že to bude horší. ostudu jsme neudělali, ale prohráli jsme zaslouženě. A Tisové gratuluji, přeji jí to a doufám, že se jí bude dařit dál.



Sestavy


TJ Zetor Tisová
M. Novotný [-] - V. Pryvrattskyi [-] , P. Gabčo [-] , V. Samek [-] , E. Šály [-] , M. Samek [-] , M. Drozda [-] (80. J. Peterka [-] ) , O. Šebor [-] , I. Mykhailovskiy [-] (85. R. Radocha [-] ) , V. Koscelník [-] , M. Foltas [-]

TJ Lesná
J. Malý [-] - V. Danko [-] , P. Karafiát [-] , R. Prexl [-] , R. Danko [-] - P. Szerencés [-] , M. Baran st. [-] , R. Vavřička [-] , M. Gangur [-] - R. Svačina [-] (70. M. Goubej [-] ) , V. Danko [-]

ŽK: 72. E. Šály .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - VELICH Josef (N), ŠESTÁK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.