Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:00

16.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

"Jak můžete být tak nízko?", divili se po utkání hráči Sparty. Lídr měl v Sulislavi velké problémy


Branky


0

Pokud někdo očekával na hřišti trápící se Sulislavi jasnou výhru Sparty, musel být v neděli hodně zaskočen. Sulislav byla lídrovi rovnocenným souepřem a chvílemi ho možná i přehrávala. Oba celky se shodly, že odehrály spíše remízové utkání, ale při lídrovi tentokrát stála větší porce štěstí, a tak se nakoenc z bodů beztak radoval. Sulislav byla ale tentokrtá hodně blízko. Nakoenc prohrála v poměru 2:3, což je pro ní velká škoda. Boj o udržení pro ní tak stále nekončí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sulislav začala rychlou brankou

Sulislav vlétla do utkání v nečekaném tempu a hned v první minutě ze své převahy vykřesala zásah v podání Lukáše Mičky. Od začátku tak vedla a určitou dobu měla ještě navrch. Sparta se postupně ale dostala do hry a pak se hrálo v podstatě vyrovnaně. Krásný fotbal s šancemi na obou stranách. Více štěstí ale měla v této fázi o něco zkušenější Sparta, za níž v šestnácté minutě vyrovnával Jan Podlesný. Pak měla chvíli tlak Sulislav, která si dokonce téměř vynutila penaltu, ale sudí Fridenberger viděl situaci jinak. A tak v pětadvacáté minutě skóroval naopak Újezd, když se prosadil špatně obsazený Michal Vrba, který tak obrátil zápas ve prospěch Sparty. I ve zbytku první půle ale bylo nač koukat. Oba týmy měly stále šance, hrál se kvalitní fotbal a diváci se bavili. Do šaten se ale beztak odcházelo za stavu 1:2.

Vyloučení v nejméně vhodnou chvíli

Ve druhé půli hrála v podstatě jen Sulislav, od začátku dostávala souepře pod tlak vytvářela si šance. Lídr nechápal, co se to na hřišti jednoho z nejslabších týmů soutěže děje. A odměnou bylo aktivní Sulislavi vyrovnání. V šestašedesáté minutě se prosadil Jaroslav Plešinger a zdálo se, že Újezd zápas zase ztrácí. Tentokrát při něm ale stálo štěstí. V pětasedmdesáté minutěvyužil jednoho z ojedinělých protiútoků Jan Horvát a favorit zase vedl. Sulislav se ale nevzdala, semkla se a začala tlačit. Během chvíle si vytvořila několik gólovek a Spartu dostala pod obrovský tlak. Ve chvíli, kdy se zdálo, že by mohla ještě poslat zápas do penalt, se však ozvala píšťalka sudího, který poslal domácí do desíti tím, že vyloučil Pavla Macháčka. Pak už se Sulislav zpět do potřebného tempa nedostala a nakoenc padla. Velká škoda.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sulislav
Marián Kaplár: Já bych chtěl hlavně všechny pochválit, protože jsme odehráli fantastický zápas, ve kterém jsme potrápili lídra. Od první minuty jsme vedli a soupeř věděl, že to s námi nebude lehké. Bohužel nás v tomto utkání opět poškodil pan rozhodčí, což nás moc mrzí. Já to nechápu. S nikým v soutěži nemáme problém, jen s ním. Tentokrát nám za stavu 1:1 upřel jasnou penaltu, kterou na místě přiznal i čárový rozhodčí soupeře. A za stavu 2:3, kdy jsme nebyli několikrát daleko od vyrovnání nám vyloučil hráče poté, co byl spáchán faul na něj. Je to opravdu škoda. Minimálně tu remízu jsme si zasloužili. Ve druhé půli jsme totiž soupeře doslova mleli a nic jsme mu nedovolili. I soupeř po utkání uznal, že jsme byli hodně dobří a hráči se divili, jak je možné, že jsme tak nízko, když hrajeme takový fotbal. Škoda. Tentokrát z toho body být měly.

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Sparta Dlouhý Újezd: Dlouhý Újezd se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Sulislav
P. Šujan [-] - J. Plešinger [-] , M. Řezníček [-] , K. Hanzlík [-] , P. Macháček [-] - M. Hrad [-] (46. L. Do Manh [-] ) , L. Mička [-] , L. Laudát [-] (73. J. Ficnar [-] ) , P. Považenec [-] (37. M. Ichnatoyla [-] ) , M. Brůha [-] - D. Bouzek [-] (68. V. Rejman [-] ) -

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
P. Smetana [-] - J. Horváth [-] , P. Hlůžek [-] , M. Vrba [-] , E. Dravecký [-] (3. R. Chrastina [-] ) , L. Zeman [-] , P. Jadlovský [-] , J. Synek [-] , P. Pavlík [-] , J. Podlesný [-] , J. Hanilec [-]

ŽK: 29. M. Řezníček , 54. P. Macháček - 22. J. Hanilec , 84. R. Chrastina , 84. P. Hlůžek , 90. P. Pavlík . ČK: 84. P. Macháček .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: Friedenberger Robert - MIČKA Jan (N), BUČAN Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.