4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 14:00

16.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tisová si poradila s oslabeným Borem


Branky


11. M. Samek , 21. I. Balash , 54. E. Šály , 80. V. Samek - 29. J. Tejkal
0

Výsledek sice mluví o jednoznačném průběhu a hladké výhře favorizované Tisové a ve skutečnosti to tak valstně i bylo. Beztak to ale není úplně směrodatný výsledek, pokud neznáme okolnosti. Bor dorazil do Tisové jen v osmi lidech a dal se očekávat debakl. Bránil se ale skvěle a na hřišti neztrácel tolik, kolik asi mnozí očekávali. Tisová se nedokázala asi vyhecovat k žádnému lepšímu výkonu a spíše šetřila síly. Přesto sedá z pohledu Boru mluvit o celkem vydařeném utkání. Konečný výsledek tedy 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oslabený Bor se nenechal zahanbit

Bor do zápas u v sedmi hráčích v poli vlétl velmi aktivně, čímž předem uvolněnou Tisovou dost zaskočil. Tisová měla beztak navrch, ale svou laxností nedokázala využívat šancí a k tomu ještě pouštěla souepře k dobrým šancím. Bor několikrát nebezpečně vypálil a jeho mladý útok, i když tentokrát spíše záloha, obranu Zetoru dost trápil a rozebíral. Jenž Bor měl střeleckou smůlu. Tisová se tak nakoenc dostala už v jedenácté minutědo vedení zásluhou Maksyma Samka a o deset minut později zvýšil i Igor Balash. Tisová měla zdánlivě vše pod kontrolou. Jenže se tím sama nechala uchlácholit a s blížícím se závěrem půle byl Bor ještě nebezpečnější, až se podařilo snížit Janu Tejkalovi. Později se Boru dokonce podařilo i vyrovnat, ale gól nebyl uznán pro ofsajd. A jednou cinkla dokonce i tyč. Gól už ale nepadl a Tisová tak odcházela do šaten s násokokem jedné branky.

Tisovské zlepšení

Ve druhé půli už hráli domácí trochu zodpovědněji a souepři tolik prosotru nedávali. Zetoru se navíc podařilo vsítit znovu, ale oěpt jen z ofsajdu. Postupně pak docházely Boru více síly a Tisová hrála na jistotu. Když navíc ve čtyřiapadesáté minutě skóroval Erik Šály, bylo rozhodnuto. Zbytek zápasu se v podstatě už jen dohrával za stálé převahy domácích, kteří ještě několik šancí zahodili. V osmdesáté minutě ale nakoenc přeci jen ještě jednou potěšil diváky Volodymyr Samek, který upravil na konečných 4:1. Pak už se nic nestalo, a tak si Zetor připsal další tři body. Tentokrát ale až příliš snadno.



Ohlasy k zápasu


TJ Zetor Tisová
Michal Foltas: Klobouk dolů před soupeřem. Odehráli to se ctí a odjezdili to až do konce. Proti oslabenému týmu se nám nikdy nehraje dobře, museli jsme vymýšlet proti zajištěné obraně, a to nám příliš nejde. Věřím, že kdyby jich bylo jedenáct, byl by to z naší strany úplně jiný fotbal a porazili bychom je vyšším rozdílem. Na závěr bych se chtěl omluvit fanouškům za tu hrůzu, museli je z toho nejspíš bolet oči.

TJ Sokol Bor B
František Pták: Docela dobrý, takový je můj pocit. Do Tisové jsme přijeli jen v osmi lidech a báli jsme se jasného debaklu, protože víme, že je Tisová momentálně dost silná. Ale zklamala nás. Kdybychom byli v plné sestavě, byl pro nás soupeř hratelný. O to větší škoda je ten fakt, že jsme byli jen v osmi. Čekal jsem od Tisové větší nasazení. Naši kluci to odjezdili, jak se říká, po pr*... . Na hřišti nechali vše. Měli jsme i nějaké náznaky šancí a mohli jsme pár gólů dát, ale nevyužili jsme toho. Škoda. Z naší strany to byl skvělý bojovný výkon. Soupeř v první půli nevěděl, co má hrát. Přišlo mi, že ho naše aktivita rozhodila. Ve druhé půli už byl o dost lepší a nám i docházely síly. Přesto to hodnotím jako povedený zápas.



Sestavy


TJ Zetor Tisová
M. Novotný [-] - M. Drozda [-] (46. V. Samek [-] ) , P. Gabčo [-] , T. Kozák [-] , I. Balash [-] , M. Samek [-] , E. Šály [-] , O. Šebor [-] , I. Mykhailovskiy [-] (46. R. Radocha [-] ) , V. Koscelník [-] , D. Fitsek [-] (46. M. Foltas [-] )

TJ Sokol Bor B
Z. Šroubek [-] - R. Mikulička [-] , M. Jágrik [-] , J. Marcínek [-] , L. Pták [-] , J. Tejkal [-] , J. Andrle [-]

ŽK: 34. O. Šebor - 71. J. Tejkal .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - VELICH Josef (N), ROŽUMBERG Ota (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.