Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladruby se konečně rozehrály a na svém hřišti zdolaly Lázně


Branky


0

O kvalitách Kladrub asi ví každý, kdo soutěž sleduje pravidelněji. Přesto ale domácímu celku proti Lázním nikdo příliš nevěřil, tedy při ohledu na to, jak se Kladrubským zatím na jaře nedařilo. Jenže domácí dokázaly vyztužit sestavu a konečně se dostali do herní pohody. Během půle nasázeli tři branky a nakonec bez větších problémů vyhrály nad favorizovanými Lázněmi v poměru 5:2. Teď už se snad celku Kladrub začne blýskat na lepší časy a tamní celek se vrátí do napínavých boj o postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto po půli

Kladruby se na zápas připravily výborně a tentokrát jim do sebe konečně vše zapadlo a zkrátka to klaplo. Od začátku byly výraznější a utvářely obraz hry. Soupeře přehrávaly a už v deváté minutě je do vedení zaslouženě poslal Václav Kučera. Ještě než se však hosté stačily po inkasování rozkoukat a trochu otrkat, srazil je do kolen dalším zásahem ve dvanácté minutě Lukáš Kotlár. Domácí se evidentně přestaly trápit v koncovce a po čtvrt hodině hry měly zápas skvěle rozehraný a přímo ve svých rukách. Lázně nestíhaly a nevytvořily si v první půli téměř nic, i přes to, že měly svou sestavu výrazně posílenou o hráče A-týmu. Ba naopak, musely bránit a v šestatřicáté minutě lovili, po další přesné trefě Lukáše Kotlára, míč ze své sítě potřetí. Domácí tak vedli po první půli o tři branky a bylo v podstatě rozhodnuto.

Kotlár hattrickem zabránil dramatu

Bylo téměř jisté, že zkušený tým, jakým Kladruby jsou si nenechá už výhru nejspíš uniknout. Přesto ale ještě bylo zdramatizování zápasu stoprocentně ve hře a Lázně hodlaly své šance využít. Začaly se snažit, vyhrovnaly hru a ve dvaapadesáté minutě je přiblížil souepři kapitán Pavel Rašín. Jenže Kladruby se nenechaly rozhodit, dál hrály svou hru a zhruba o patnáct minut déle jim vrátil tříbrankové vedení zkompletováním hattricku Lukáš Kotlár. o pohodlném závěru bylo rozhodnuto. Domácí ale raději příliš nepolevovali a v osmasedmdesáté minutě svou výhru pro jistotu ztvrdili ještě zásahem Jana Turka. Záěrečné snížení Pavla Hampapy v posledních minutách pak už v podstatě vůbec nic neznamenalo. Domácí zaslouženě vyhrály a dosáhly na první jarní body.



Ohlasy k zápasu


TJ Kladruby
Tomáš Kasl: Před zápasem to vypadalo, že se snad nesejdeme ani v jedenácti, ale pak jsme to nějak slepili. Zahráli si s námi tři mladí hráči, kteří s námi ještě nehráli. I proto jsme očekávali, že to nebude příliš dobrý zápas, ale nakonec nás nakoply dva ryhchlé góly, po nichž jsme soupeře přehrávaly a dobře to pro nás dopadlo. Skvělé.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
Sokol Konstatinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - J. Havránek [-] , J. Šimek [-] , R. Valena [-] , P. Kotlár [-] - T. Kotlár [-] , P. Kadlec [-] , L. Kotlár [-] , T. Kasl [-] (80. R. Palma [-] ) - L. Bubeníček [-] (60. R. Bubeníček [-] ) , V. Kučera [-] (70. J. Turek [-] ) -

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
M. Šašek [-] - O. Nuhlíček [-] (46. V. Kolář [-] ) , P. Rašín [-] , M. Surovčík [-] (15. R. Zabloudil [-] ) , J. Founě [-] - P. Hampapa [-] , M. Zábranský [-] , J. Jelen [-] , J. Častoral [-] - J. Míšek [-] , J. Zábranský [-]

ŽK: 73. J. Turek - 61. P. Hampapa .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Loukota Petr - GANOBJAK Petr (N), ŠAŠEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.