0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra podlehla i Plané, chybný tah při volbě gólmana jí možná stál body


Branky


0

Jiskra nehrála proti plané vůbec špatně a téměř nic jí nedovolila. Jenže do ofenzivy už to tolik nešlo. Jiskře se nedařilo nic vymyslet a taktéž zůstávala bez šancí. To asi proto, že se rozhodla před utkáním, že pstaví největší mozek svého týmu, Miroslava Malicha, mezi tři tyče. V ofenzivě proto zcela chyběl nápad a nějaké přesné rozehrávky. Plané tak stačilo využít dobře dvou herních situací a nakoenc zvítězila 2:0. Bere tři body a odsuzuje tak Jiskru opět k setrvání na poslední příčce v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Planá rozhodla v podstatě prvním gólem

Už od první minuty bylo jasné, že Jiskra si toho dnes přílš nevytvoří a bude muset především bránit, a to proto, že jí chyběl v poli Miroslav Malich, největší mozek týmu, který zaskakoval v brance za chybějícího brankáře. A bylo to znát. Záloha a útok byly zcela bezzubé složky týmu a vše stálo na obraně. Ta hrála celou dobu dobře a souepře téměř k ničemu nepustila. Jenže už v šestnácté minutě se podařilo Jiřímu Mikačovi správně do branky souepře zakroutit přímý kop a Planá vedla. A to jí proti bezzubé Jiskře stačilo. Náskok jí vydržel až do přestávky

Chyba domácích definitivně rozhodla

Hned na začátku druhé půle udělali domácí obránci zbytečnou chybu a prakticky sami nahráli na gól Martinu Bernasovi. Bylo rozhodnuto. Zápas už se za volnějšího tempa prakticky jen dohrával. Planá si ještě pár šancí vytvořila, protože obrana domácích už polevila, ale přesto se jí žu vsítit nepodařilo. Nakoenc tak vyhrála v poměru 2:0 a z Třemešné si odváží zasloužené tři body. Domácí se i přes dobrý defenzivní výkon nakoenc s body museli rozloučit a na první jarní zisk stále čekají.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třemešné
Tomáš Veselý: Řekl bych, že dnes jsme odehráli možná nejlepší fotbal za poslední dobu. Byli jsme Plané možná více, než vyrovnaným soupeřem a téměř k ničemu jsme jí nepustili. Myslím, že to byl remízový zápas. My jsme si ale nedokázali vytvořit žádné šance. Obrana byla skvělá, ale záloha a útok už tolik nepomohli. Škoda.

FK Planá B
Zdeněk Häusler: Dnes to byla celkem pohoda. Hráli jsme dobře a Jiskra si nic nevytvořila. Neměla totiž brankáře, a tak v bráně zaskočil Míra Malich, prakticky jediný tvůrce hry v sestavě Jiskry. Jim tedy úplně chyběl mozek. Hráli jen silově a nakopávali balóny. Nebyl tam nikdo, kdo by podržel balón a dal ho. My jsme pár šancí měli, dali jsme dva góly, a to stačilo.



Sestavy


TJ Jiskra Třemešné
M. Malich [-] - D. Kubena [-] (70. J. Drgáč [-] ) , V. Novotný [-] , O. Dvorský [-] , J. Marcínek [-] , L. Slavík [-] , T. Veselý [-] , L. Kubena [-] , V. Fatura [-] , K. Ebenhöh [-] , P. Duraj [-]

FK Planá B
J. Butala [-] - P. Miklas [-] , P. Mikota [-] (70. P. Zušťák [-] ) , J. Hlinčík [-] , P. Hlinčík [-] (80. P. Urbánek [-] ) - P. Ščasnár [-] (57. J. Bucsuházy [-] ) , T. Mikač [-] , J. Mikač [-] (46. P. Mikota [-] ) , J. Skalák [-] , Z. Häusler [-] (66. T. Švejda [-] ) , M. Bernas [-]

ŽK: 16. L. Slavík , 63. V. Novotný - 82. P. Hlinčík .
Počet diváků: 32. Rozhodčí: Friedenberger Robert - ALTMAN Jaroslav (N), MELOUNEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.