Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 15:00

15.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halže otočila zápas v Lázních a opět umazala kousek z náskoku lídra


Branky


0

S Halží to v Lázních dlouho nevypadalo nejlépe. Hosté museli dvakrát dotahovat jednobrankové manko, ale nakonec si pokaždé poradili a ve druhé půli dokázali zápas definitivně otočit. Nakonec jim ke třem velecenným bodům musel stačit jen jednobrankový rozdíl. Halže vyhrála v Lázních 3:2 a opět se přiblížila Spartě, kterávede tabulku, nyní už jen o pět bodů. Halže do vyšší soutěže postoupit nemůže, a tak je jasné, že jediným jejím cílem je první příčka. Lázně jsou nyní až osmé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lázně sice vybojovaly vedení, ale měly velkou smůlu

Lázně byly od prvních minut na hřišti o něco výraznější a rozhodně měly nvrch. Halže hrála hlavně na brejky a snažila se využívat na až tak pevné obrany domácích. Přesto měly Lázně vše ve svých rukách. Soupeře tlačily a vytvářely si více šancí. Ve dvacáté minutě navíc Jan Zábranský obstaral vedení a zdálo se, že se z púohledu domácích vše začíná ubírat správným směrem. Jenže nikoli. Domácí tentokrát zradila koncovka. A když už byla střela o něco přesnější a povedenější, stále jí v cestě tyč. Halže toho dokázala využít a díky jednomuze svých brejků se jí podařilo vyrovnat. O rozvlnění lázeňské sítě se postaral Petr Hotový. Už to vypadalo, že se do šaten bude odcházet za stavu 1:1, ale Miroslavu Zábranskému se podařilo v posledníminutě vsítit a gólem dokabin vrátit svému týmu alespoň těsné vedení.

Otevřená obrana připravila Lázně o body

ve druhé půli se Lázně začaly snažit snad ještě více, obzvlště poté, co se podařilo zhrubapopatnácti minutách opět vyrovnat Lukáši Goubejovi. Lázně prostě chtěly vyhrát za každou cenu, a tak vrhly všechny své síly do útoku. Jenže v tom prošel jejich obranou také René Mrenka, který poslal Čechii poprvé v utkání do vedení. Domácí rázem prohrávali a museli něco vymyslet. A celkem se jimto dařilo. Halže snad třikrát odkopávala balón na poslední chvíli z branové čáry a ještě jednou jí podržela tyč. Ale pro Lázně to bylo málo, potřebovaly zásah. Jenže obléhání halžské branky pro ně bylo i přes veškerousnahu marné. Hosté už nakonec vydřeli urputné vítězství 3:2 a slaví velmi těžkou výhru a další cenné body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
Sokol Konstantinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ Čechie Halže B
Aleš Dokoupil: Utkání bylo hodně vyrovnané, dokonce bych řekl, že soupeř byl o něco lepší a při nás tentokrát stálo hodně štěstí. Nebylo to žádné zasloužené vítězství, tentokrát jsme ho upracovali a s dávkou štěstí jsme získali cenné tři body.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
M. Šašek [-] - V. Kolář [-] (55. J. Štrobl [-] ) , O. Nuhlíček [-] , J. Píha [-] , M. Surovčík [-] , J. Founě [-] - M. Zábranský [-] , R. Mašín [-] (50. V. Zwettler [-] ) , J. Jelen [-] - J. Zábranský [-] , J. Míšek [-]

TJ Čechie Halže B
Z. Božek [-] - M. Soukup [-] , M. Matoušek [-] , M. Zeman [-] , J. Typovský [-] (46. F. Bedecs [-] ) , L. Goubej [-] , R. Mrenka [-] (70. T. Kaizler [-] ) , J. Horák [-] , P. Hotový [-] , M. Božek [-] , J. Božek [-] (84. A. Dokoupil [-] )

ŽK: 57. J. Božek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Friedenberger Karel - ŠAŠEK Miroslav (N), MATOUŠEK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.