Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

15.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zetor oloupil lídra a veze domů tři body, velmi těžké a vyhrocené utkání zvládl na jedničku


Branky


0

Černý kůň letošního ročníku stále pokračuje ve velkém tempu a na vysoké vlně. Nezalekl se ani týmu, jako je Sparta Dlouhý Újezd a poměrně snadno jej dokázal přehrát. Hodně mu pomohla skvělá obrana, která toho domácím příliš nedovolila. Újezd další ztráta nijak výrazně mrzet nemusí, stále má velký náskok a pravděpodobně už si postup ohlídá. Tisová naopak bojuje o druhé místo a druhou postupovou příčku s Halží, na níž se nyní dotáhla. Čechie má ale svůj nedělní zápas v Lázních ještě k dobru. Teď ale zpět ke šlágru kola. Ten skončil v poměru 1:3 výhrou hostí, kteří se postarali v této sezóně už o nkolikáté překvapení. Navíc stále posilují a stále se také zlepšují.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyhrocený zápas nabídl dvě červené už v první půli, Zetor pálil šanci za šancí

Už od začátku to bylo hodně agresivní a vyhrocené utkání, hodně drsných faulů, hra se dost kouskovala, ale Tisová měla v první půli beztak torchu více ze hry, byla o něco lepsí na míči a už v patnácté minutě mohla jít do vedení po milimetrové přihrávce Pryvratského na Šályho, se druhý jmenovaný opřel z první do míče, ale trefil jen dobře vyběhnutého gólmana. O pár minut později dostal další Šály další  dobrý pas a šel z boku téměř sám na branku, ještě se mu podařilo najít lépe postaveného Fitseka, ale ani on síť nedokázal rozvlnit. Újezd se nemohl dostat do hry a spíše se snažil hrát zodpovědně a hlavně neinkasovat. Tisová byla totiž minimálně kreativnější. Ve dvacáté zahodil Šály další velkou šanci. Pak se ale ukázalo, jak moc je utkání vypjaté, když v pětadvacáté minutě potyčka Privatského a Zušťáka vyústila ve vyloučení obou. Během chvíle zahodil Šály minimálně jednu další velkou šanci, ale o pár minut později už to konečně vyšlo. Tisové pomohl přímý kop, i když se kopal z velikého úhlu. I tak se ale Václavu Koscelníkovi podařilo technickou střelou zavěsit na zadní tyč. Ani po vsítění ale Zetor střelecká smůla neopouštěla a nakonec vše vyústilo ve z pohledu domácích celkem šťastné vyrovnání.  V podstatě z první střely na bránu. Po rohu hlavou zakončoval asi nejmenší hráč na hřišti, Jakub Bukva. Do šaten se tak šlo za stavu 1:1.

Zetor opustila smůla a rozhodl

Do druhého poločasu vlétli lépe domácí, na hřiště přišel Kochta a bylo to znát, vyhrával hlavičkové souboje a držel balón. Domácí hodně drželi míč, víc kombinovali, ale hostující obrana byla dobře připravená a nic jim vlastně nedovolila, tak se domácí snažili střílet především z dálky, ale střely nebyly přesné. Domácí přes veškerou snahu nedokázali nic vymyslet. Tisová měla několik brejkových výpadů,  ale ani ona nebyla ve finální fázi přesná. Nakonec ale při jedné z podobných akcí v pětasedmdesáté minutě Maksym Samek na lajně přebral balón, potáhl ho dvacet metrů dopředu a pak přesnou přihrávkou našel ve vápně Radka Radochu, který s klidem zakončil k tyči. V té chvílo to domáči ještě více otevřeli svou hru a toho využil opět Radocha, když krásným pasem za obranu vyslal Ivana Mykhailovskyého, a ten v rychlosti dostal míč do sítě. Domácí se ješté snažili se zápasem něco udělat, ale naráželi na dobře připravenou obranu Zetoru a jen obléhali velké vápno. A tak se nakonec radoval Zetor.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Ondřej Bučan: Dnešní zápas byl z naší strany hodně odevzdaný. Po festivalu se půlka manšaftu vrátila rozrušená, nepřipravená a hlavně opilá. Postupně se sice probírali, ale i tak to bylo špatné. Hrůza, více k tomu snad ani nechci nic říkat.

TJ Zetor Tisová
Michal Foltas: Zasloužené tři body. Do konce první půle jsme mohli vést minimálně o čtyři góly, bohužel jsme šli do šaten za stavu 1:1, čímž jsme si zápas sami trochu zkomplikovali. Domácí se zvedli, ale nedokázali nic vymyslet. Smůla z prvního poločasu nás ale konečně opustila a my jsme rozhodli. "Zetoři", díky za bojovnost až do konce!



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
T. Kopolovič [-] - P. Pavlík [-] , O. Bučan ml. [-] (46. P. Kochta [-] ) , V. Zušťák [-] , J. Bukva [-] , J. Podlesný [-] , T. Bizoň [-] , J. Hanilec [-] , P. Hlůžek [-] , P. Chejnovský [-] (8. J. Synek [-] ) , P. Jadlovský [-]

TJ Zetor Tisová
M. Novotný [-] - P. Gabčo [-] (70. R. Radocha [-] ) , M. Drozda [-] , V. Pryvrattskyi [-] , I. Balash [-] , M. Samek [-] , E. Šály [-] , O. Šebor [-] , I. Mykhailovskiy [-] , V. Koscelník [-] , D. Fitsek [-]

ŽK: 10. P. Hlůžek , 20. T. Bizoň , 50. J. Podlesný - 45. P. Gabčo , 48. E. Šály . ČK: 25. V. Zušťák - 25. V. Pryvrattskyi .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Rut Jaroslav - BUČAN Ondřej (N), VELICH Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.