2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

15.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zadní Chodov v nervydrásejícím utkání přehrál Kladruby


Branky


0

Pokud to bylo v sobotu někde vyrovnané více, než jinde, bylo to určitě v Zadním Chodově, kde se v doslova remízovém utkání přetahoval domácí Baník s mírně favorizovanými Kladrubami. Oba týmy stále čekali na své první jarí body, a tak bylo otázkou, kdo z nich se dočká první. Na tuto otázku však diváci odpověď dlouho nemohli najít. Zápas byl extrémně vyrovnaný a o první body se bojovalo až do úplného konce. Jenže v závěru měl domácí Baník trochu více štěstí, když jednou brankou dokázal rozhodnout o celkem nespravedlivém výsledku. Nakonec tedy zápas skončil 2:1 pro domácí. Baník tak v tabulce zase trochu povyskočí a bodově se vyrovná svému dnešnímu sokovi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková půle

Od první minuty bylo vidět, že v kombinaci je na tom domácí Baník omentálně o trochu lépe, ale Kladruby jeho mírnou převahu dokázaly korigovat skvělou defenzivou. Samy si však vytovřit nedokázali vůbec nic. Ani Baník, který však držel po většinu času balón, nedokázal soupeře ničím zaskočit a neymyslel nic průlomového. Snažil se proto více střílet z dálky, ale s takovými pokusy nemohl branku hostů pořádně ohrozit. I proto se tak po vyrovnané partii odcházelo do šaten za bezbrankového stavu.

Skvělý úvod a šťastný závěr, tak to vidí v Zadním Chodově

Baníku se podařilo do druhé půle vlétnout v ještě větším tempu a souepře dokázal zatlačit v jeho šestnáctce. Ani tak ale nedokázal stále vymyslet nic, co by mu pomohlo k vsítění. Nakonec se ale kýžená odměna dostavila, když se konečně uchytil jeden z pokusů z dálky, který vyslal na branku Josef Šindelář. Domácí od té doby vedli 1:0 a měli proti ofenzivně velmi slabým Kladrubským vše ve svých rukách. Hostujícímu celku se navíc v průběhu dění zranil brankář a musel vystřídat. Přesto se nakonec podařilo Kladrubům z ojedinělé šance vyrovnat. O branku se nepostaral nikdo jiný, než každému známý, Lukáš Kotlár. Vše tak začínalo znovu od nuly. Domácí se pokoušeli něčím na souepře vyzrát, ale ani Kladrubským remíza nestačila, a tak více otevřeli svou hru. Jenže to bylo možná rozhodující. Baník pak konečně našel v poslední pětiminutovce na obranu soupeře recept a po úniku rozhodl přesnou střelou Lukáš Belobrad. Hosté se pak chvíli ještě marně snažili nakopávat balóny na své útočníky. To už bylo ale vše. Zadní Chodov nakonec se štěstí zvítězil 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zadní Chodov
Milan Founě: Bylo to vyrovnané utkání. Dnes rozhodovalo štěstí. Nám pomohlo to, že jsme dali první branku a v závěru jsme přidali ještě tu rozhodující. Jinak to bylo ale remízové utkání, oba týmy hrály stejně dobře a předvedly stejnou kvalitu.

TJ Kladruby
Radek Valena: My jsme prohráli 1:2. V první půli nás domácí tlačili a nám se nedařilo držet balón vepředu. I díky celkem dobrému výkonu v obraně ale půle skončila 0:0. Ve druhé půli na nás Baník nastoupil ještě více, což jsme nečekali a hrálo se jen na naší polovině. Pak se zranil náš brankář a museli jsme jej nahradit hráčem z pole a později jsme dokázali vyrovnat. Jenže během dalších patnácti minut jsme znovu inkasovali a pak už jsme se jen marně snažili nakopávat balóny dopředu. Na týmu jde vidět, že zatím nejsme úplně rozehraní. Nevíme o sobě, hra dopředu se nám nedaří a nedáváme góly. Doufám, že to příští týden bude doma proti Lázním vypadat jinak.



Sestavy


TJ Baník Zadní Chodov
I. Rumenov [-] (43. R. Földési [-] ) - L. Kubalík [-] , L. Belobrad [-] , M. Danko [-] , J. Šindelář [-] , R. Mazanec [-] , P. Oláh [-] , M. Founě [-] (70. J. Květoň [-] ) , M. Blažek [-] , M. Mazanec [-] , F. Řezábek [-]

TJ Kladruby
R. Kuvík [-] (56. L. Kotlár [-] ) - P. Kotlár [-] , J. Šimek [-] , P. Ganobjak [-] , R. Valena [-] - M. Havránek [-] (63. E. Samko [-] ) , T. Kotlár [-] , P. Kadlec [-] , T. Kasl [-] - V. Kučera [-] - P. Pauch [-]

Počet diváků: 42. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - KURČÍK Jan (N), KUNEŠ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.