Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

14.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně oplatily Kšicím sobotní porážku v souboji rezerv


Branky


0

Stejně jako vždy se ve stejný víkend na hřištích potkaly jak A-týmy Kšic a Lázní, tak jejich rezervy. V sobotním duelu mezi A-týmy uspěly tentokrát Kšice a v neděli byla na řadě odveta rezerv. V té už se ale radovaly hosté, kteří celý zápas jasně ovládli už v první půli, kterou vyhráli 3:0. Pak už šlo jen o to, aby své vedení v poklidu kontrolovali a udržovali, což nebylo nejmenším problémem. Lázně nakonec hladce zvítězily 5:2 a slaví první letošní body. Kšice si budou muset na svůj prvn úspěch ještě počkat a minimálně do příštího víkendu setrvají na posledním místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Suverénní výkon Lázní

Jasně favorizované Lázně nejspíš přípravu vůbec nepodcenily a vrátily se ve stejné formě, v jaké se loučily s podzimem. Hrály od začátku skvěle a od první minuty měly vše pod kontrolou. Pro Kšické to bylo jako jízda na kolotoči zadarmo. Přesto se na první branku celkem dlouho čekalo. Když však ve dvaadvacáté minutě Jan Zábranský otevřel skóre, vše z hostů opadlo a pak už to šlo hladce. Zhruba po deseti minutách se refil také Josef Míšek a tentýž hráč, Josef Míšek, do konce poločasu přidal ještě jednu trefu. Kšice byly v první půli v podstatě bez šance. Po půli to tak bylo 3:0 pro hosty a bylo v podstatě rozhodnuto. 

Lázně vypustily závěr, mrzet je to ale nemuselo

Lázně nehodlaly nic riskovat, a tak přistoupily k druhému dějství velmi zodpovědně. I díky tomu mohl Josef Míšek během chvíle rychle zkompletovat hattrick a po něm ještě na 5:0 zvýšil svou druhou trefou Jan Zábranský. Pak už Lázně udělaly prostor náhradníkům, prostřídaly a výrazně zvolnily. Kšice tak dostaly v závěru daleko více prostoru. A toho využily, ačkoli už to beztak nic neznamenalo. Nejprve diváky potěšil snížením Jan Šubrt a v posledních minutách ještě upravil na konečných 2:5 Jan Jann. Více už se ale na kšickém hřišti nestalo, a tak nakonec Lázně mohly slavit pohodlné vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice B
Radek Milota: Hosté vyhráli naprosto zaslouženě. Jasně nás přehráli, po půli vedli 3:0 a později i 5:0. My jsme v závěru sice ještě snížili na 2:5, když soupeř prostřídal své klíčové hráče, ale to už nic neznamenalo. Dnes jsme na body neměli a musíme si počkat na další zápasy.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
Sokol Konstatinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Kšice B
J. Bárta [-] - P. Kasl [-] , D. Kaleja [-] (52. K. Tesař [-] ) , J. Šubrt [-] , J. Pařízek [-] (57. J. Jann [-] ) , P. Jankov [-] , L. Kudlík [-] , N. Škornička [-] (24. D. Škornička [-] ) , V. Chudáček [-] , D. Fořtík [-] (46. M. Šetlík [-] ) , P. Kaprhál [-]

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
M. Šašek [-] - J. Founě [-] (46. V. Kolář [-] ) , M. Surovčík [-] , J. Píha [-] , O. Nuhlíček [-] - M. Zábranský [-] , R. Mašín [-] , R. Zabloudil [-] , J. Velich [-] (46. J. Štrobl [-] ) - J. Zábranský [-] (63. J. Kaluba [-] ) , J. Míšek [-] (75. J. Kaluba [-] )

ŽK: 44. R. Mašín .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: Friedenberger Robert - MILOTA Radek (N), HROBAŘÍK Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.