1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

14.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení prvních zápasů, Kladruby si neporadily s Lesnou


Branky


0

Už v tipech experta jsme sice avizovali, že by to druhé Kladruby nemuseli mít s kvalitním týmem Lesné zrovna nejjednodušší. Přesto zůstávali být favoritem, od kterého se výhra očekávala, ale na hřišti to vypadalo jinak. Zápas zvládla daleko lépe Lesná, která tak po výhře 3:1 mohla slavit první jarní body. Těžko říci, zda je to nějaký pozitivní signál, který by fanouškům Lesné sliboval nějaké výrazné zlepšení. Všichni vědí, že Lesná své kvality má a umí zahrát skvělý zápas, je otázkou, zda jí forma tentokrát vydrží déle. Diváky Kladrub by zase jistě zajímalo, zda se jejich celek rychle zvedne a vrátí se do formy, ve které bude bojovat o postup. Na tyto odpovědi si ale budeme muset ještě počkat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lesná zaskočila Kladruby rychlou brankou

Na obou týmech byla od začátku znát dlouhá zimní přestávka. Přihrávky byly nepřesné a tempo poněkud ospalejší. Přesto se diváci velmi rychle dočkali první branky, když rychlý protiútoku hostů přesně zakončil Roman Svačina. Kladruby ale rychlé inkasování nerozhodilo a dál se hrálo za celkem vyrovnaného tempa. Domácím se ale i přes veškerou snahu dlouho nedařilo vrátit se do hry vyrovnáním. Nakonec se ale přeci jen dočkali, když po půlhodině hry rozvlnil síť Lukáš Kotlár. Více už se však v první půli nestalo, a tak se nakonec do šaten odcházelo za vyrovnaného stavu 1:1.

Domácí se rozhádali a připravili se o body

Ve druhé půli se na domácích začala projevovat velká frustrace. Domácí si byli vědomí toho, že mají jistě daleko navíc, ale zkrátka to nešlo. Pauza byla asi delší, než se zdálo. To vše mělo za následek to, že se Kladrubští začali sami mezi sebou hádat, začali svou pozornost odvracet od fotbalu a v sedmapadesáté minutě vše vyústilo ve druhou branku Lesné z kopačky Radka Vavřičky a po chvíli také ve vyloučení Petera Kotlára. Převahy o jednoho hráče na hřišti dokázala už Lesná využít. Do zbytku zápasu dala vše a zodpovědně strhla zápas rychle definitivně na svou stranu gólem Vasila Danka. Za stavu 3:1 už bylo rozhodnuto a zápas se už pouze dohrával. Lesná tak mohla po devadesáti minutách slavit cenné vítězství.  



Ohlasy k zápasu


TJ Kladruby
TJ Kladruby: Kladruby se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ Lesná
Zdeněk Uhlík: První zápas se nám hodně povedl a za tři body jsme určitě rádi. Na obou týmech bylo ale vidět, že hrají první zápas, ale nám hodně pomohlo to, že se domácí začali ve druhé půli hádat mezi sebou a přestali se soustředit na fotbal. Došlo k vyloučení a my jsme toho využili. Domů jedeme spokojení.



Sestavy


TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - J. Havránek [-] , P. Krejčí [-] , P. Ganobjak [-] , P. Kotlár [-] , J. Šimek [-] (80. J. Šrámek [-] ) - L. Kotlár [-] , P. Kadlec [-] , T. Kasl [-] - V. Kučera [-] (60. R. Palma [-] ) , J. Šimek [-] (46. Z. Palma [-] )

TJ Lesná
J. Malý [-] - V. Danko [-] , R. Prexl [-] , P. Karafiát [-] , R. Danko [-] - R. Svačina [-] , M. Gangur [-] - V. Danko [-] , D. Tkáč [-] - R. Vavřička [-] , P. Rohlík [-] (85. P. Szerencés [-] )

ŽK: 30. P. Kotlár , 30. J. Šimek , 41. J. Šimek - 82. P. Rohlík . ČK: 57. P. Kotlár .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Friedenberger Karel - KUNEŠ Martin (N), ŠESTÁK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.