0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr si poradil na úvod s Jiskrou a má první body


Branky


0

Na Spartě byla dlouhá přestávka určitě znát a Jiskra díky tomu mohla svou naději živit daleko déle, i když je pravdou, že už od páté minuty prohrávala. Pak se ale gólostroj lídra sutěže na dlouhou dobu zaseknul a hrálo za až nečekaně vyrovnaného stavu. Nakonec ale Újezd trochu pomalejšího rozjezdu litovat nemusel. Ve druhé pli přidal ještě jednu branku a nakoenc zvítězil v poměru 2:0. Sparta měla možná štěstí, že na rozehrání chytila slabšího soupeře. Je ale jasné, že příště už to bude mít proti Tisové daleko těžší. Tři body jsou ale z jejího pohledu doma a čelo tabulky je stále Sparty, která je v bezpečí daleko od ostatních.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý nástup Sparty

Sparta na sebe s první jarní brankou nenechala dlouho čekat. Už v páté minutě napřáhl ke střele Jan Podlesný a síť brankáře Chludila se vlnila poprvé. Vše působilo od začátku dojmem, že v tomto souboji půjde vše absolutně hladce. Po chvíli se ale ukázalo, že tak snadné to pro favorita zase nebude. Dlouhá pauza se na něm celkem podepsala, a i když Jiskru bez větších potíží přehrával, nedokázal se dostávat do větších šancí a proměňovat je. Díky tomu byla Jiskra stále ve hře a pár drobných šancí si postupně také vypracovala. Ani jí ale střelecké štěstí v první půli už nepřálo, a tak do kabin přesto odcházela s jednobrankovou ztrátou.

Druhá branka rozhodla

Stejný obraz měl zápas i ve druhé půli, s balónem hrála více Sparta, ale nabuzená Jiskra, která chtěla chytit svou šanci za pačesy se vzdát rozhodně nehodlala. Trpělivě bránila a čekala na své šance. Jenže v pětasedmdesáté minutě dokázal Újezd využít jednoho ze svých pokusů a díky zásahu Jakuba Bukvy odskočil soupeři na rozdíl dvou branek. Za tohoto stavu už bylo rozhodnuto. Zbytek zápasu už se jen v poklidu dohrál, i když je pravdou, že poměrně v poklidu proběhl vlastně celý zápas. To ale nic nemění na tom, že Újezd získal první tři jarní body a dál se drží daleko před nejbližší konkurencí.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třemešné
Jiskra Třemešné: Třemešné se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Ondřej Bučan: Byl to první zápas, zatím jsme se spíše rozehrávali po dlouhém podzimu, ale i tak jsme měli zápas celkem pod kontrolou. Hned na úvod jsme získali důležité tři body a jsme za ně moc rádi.



Sestavy


TJ Jiskra Třemešné
D. Chludil [-] - R. Turek [-] , M. Šmehyl [-] , J. Marcínek [-] , L. Slavík [-] , V. Novotný [-] , O. Dvorský [-] , L. Kubena [-] , V. Fatura [-] , K. Ebenhöh [-] , P. Duraj [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
D. Mrázek [-] - J. Podlesný [-] , J. Horváth [-] , E. Dravecký [-] , J. Synek [-] , J. Hanilec [-] , P. Hlůžek [-] , P. Chejnovský [-] , P. Jadlovský [-] , P. Pavlík [-] , J. Bukva [-]

ŽK: 85. K. Ebenhöh - 80. J. Podlesný .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Majerčík Jaroslav - POOR Martin (N), BUČAN Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.