4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halže si poradil v těžkém utkání se Zadním Chodovem


Branky


0

Halže hned na úvod jara schytala velmi těžkého souepře, jednoho z černých koní podzimu. A jednoduché to opravdu neměla. Diváci sledovali velmi pohledný a kvalitní fotbal, který byl ale zároveň nesmírně vyrovnaný a z obou stran opatrný. Možná rozhodovalo štěstí. Toho měla více Halže, které se pdařilo využít jedné ojedinělé šance a od té doby byla ve vedení, které udržela proti velmi silnému Baníku nakonec po dvou vyloučení i v devíti lidech. A v závěru ještě svou výhru stvrdila dalšími zásahy z protiútoků. Nakoenc tedy vyhrála 4:0, ale ve skutečnosti to bylo na hřišti daleko vyrovnanější. Tři body ale nakonec bere Halže a Zadní Chodov si na první zisk musí počakt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šťastný gól do kabin

Halže neváhala a hned na první utkání si raději stáhla posily ze svého A-týmu. A dobře udělala. Zadní Chodov ukázal, že není radno jej podceňovat ani z jara, a že bude opět velmi silným soupeřem. Hrál skvěle a jednomu z nejkvalitnějších týmů soutěže se hravě vyrovnal. Hrálo se v podstatě bez šancí. Oba týmy hrály velmi opatrně, ale zároveň se snažily při každé příležitosti tlačit k bráně souepře. Pro oba to musel být velmi náročný zápas. Dlouho to vypadalo, že se do šaten bude odcházet za spravedlivého, leč pro diváky neatraktivního bezbrankového stavu, jenže v závěru poločase se z ojediělé šance po rychlé protiakci trefil mezi tři tyče Tomáš Ježdík, a Halže tak strhla důležité vedení na svou stranu.

Dvě vyloučení domácích a trpělivá obrana

Ani ve druhé půli se obraz kvalitního utkání příliš nezměnil. V podstatě vše záleželo na troše štěstí, respektive na tom, komu to tam spadne, jako prvnímu. To se nakonec podařilo opět Halži, když se zhruba v desáté minutě prosadil kanonýr René Mrenka. Pak už ale domácí zaveleli spíše k defenzivní činnosti a na tahu byli hosté. Ti dostávali Čechii pod velký tlak, ale stále se nemohli prosadit. Ze své převahy nakoenc vytěžili alespoň dvě červené karty pro soupeře za fauly v podání Jaroslava Božka a Tomáše Kaizlera. Posledních patnáct minut tak měli velkou výhodu, domácí se museli bránit jen v devíti lidech. Baník dělal, co mohl. Všechny síly zkusil vrhnout od útoku, ale to se nakoenec nevyplatilo. V poslední desetiminutovce jeho otevřenou obranou nejdřív pronikl přesný Aleš Herout a po něm ještě také René Mrenka. Halže tak nakonec ovládla velmi těžké a vyrovnané utkání k vítěztví v poměru 4:0, který se zdá být suverénní. Ve skutečnosti ale k suverénnosti chybělo domácím hodně.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Halže B
Aleš Dokoupil: První půle byla velmi vyrovnaná, ale nám se podařilo dát důležitý gól do šatny z ojedinělé šance a ve druhé půli jsme dokázali ještě zvýšit. Chodov pak musel hru hodně otevřít a hrál hodně dobře. Ukázal, že má velkou sílu a potvrdil, že je velmi těžký soupeř. My jsme navíc museli dohrávat zápas jen v devíti lidech, protože jsme měli dva vyloučené hráče, ale v závěru jsme dokázali ještě přidat dva góly z protiútoků a nakonec jsme zvítězili 4:0, což vypadá snadněji, než to ve skutečnosti bylo.

TJ Baník Zadní Chodov
Baník Zadní Chodov: Zadní Chodov se zatím ještě nestačil k utkání vyjádřit.



Sestavy


TJ Čechie Halže B
Z. Božek [-] - J. Typovský [-] (46. T. Kaizler [-] ) , R. Mrenka [-] , M. Soukup [-] , T. Ježdík [-] , M. Božek [-] , M. Matoušek [-] , J. Božek [-] , A. Dokoupil [-] , P. Hotový [-] , L. Goubej [-] (61. A. Herout [-] )

TJ Baník Zadní Chodov
I. Rumenov [-] - L. Belobrad [-] , A. Kurčík [-] , J. Kurčík [-] , M. Danko [-] , R. Mazanec [-] , L. Kubalík [-] , J. Nejedlý [-] (78. M. Founě [-] ) , M. Blažek [-] , M. Mazanec [-] , F. Řezábek [-]

ŽK: 43. J. Božek , 70. T. Kaizler , 78. R. Mrenka - 75. L. Belobrad . ČK: 65. J. Božek , 75. T. Kaizler .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KOPÁČEK Ladislav - MATOUŠEK Milan (N), KOČKA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.