3:4p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 13:30

26.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studánka na závěr ztratila bod v Černošíně, šanci dostane Stříbro


Branky


0

Dynamo potřebovalo získat v posledním utkání sezóny všechny tři body, aby si definitivně zajistilo bronzovou příčku. Jenže to nezvládlo. V Černošíne Studánka dlouho prohrávala a nakoenc mohla být ráda, že zápas dostala alespoň do penalt. V těch sice vyhrála, ale ani tak nemá stále nic jisté. Stříbro jí může klidně ještě předskočit, pokud dokáže ve svém posledním domácím utkání zvítězit. V boji o bronz to tak nakoenc bude napínavé až do poslení chvíle. Tohle může být pro Dynamo velmi smutné zaváhání na závěr. Černošín si ještě počká na výsledky svých nejbližších soupeřů. Zatím je osmý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černošín šel rychle do vedení, ale Studánka dokázala krok srovnat

Studánka soupeře možná trochu podcenila, což určitě neměla dělat. Černošín se chtěl se svými diváky rozloučit co nejlepším výsledekem a na těžký zápas se pořádně vyhecoval. Do utkání vlétl hned na začátku naplno a už brzy se radoval z prvního vsítění po přesném zakončení Tomáše Vondraše. Dynamo ale poté postupně začala hru vyrovnávat a zároveň také trochu přebírat iniciativu. Dobře bránilo a snažilo se hrát hlavně v poklidu a nikam zbytečně nespěchat. Zápas zvládalo zkušeně, a v osmnáctém minutě se mu zaslouženě podařilo vyorvnat trefou Pavla Kotvy. Ve zbytku první půle to bylo zejména o opatrnosti. Ani jeden z týmů nechtěl udělat žádnou chybu a utkání bylo dost svázané taktikou. Diváci se žádnou fotbalovou podívanou rozhodně nebavili. Gól už žádný nepadl a do šaten se odcházelo za stavu 1:1.

Favorit vyrovnávala na podlední chvíli

Také ve druhé půli diváci sledovali hodně trpělivý fotbal z obou stran. Studánka ale tuto fázi zvládala lépe, vše měla pod kontrolou a snáze se dostávala do zakončení, i když nikterak výrazně nebezpečná určitě také nebyla. Přesto se jí už ve třiašedesáté minutě podařilo nakonec dostat do vedení po zásahu Tomáše Diviše. Černošín ale zareagoval výborně. Zariskoval, otevřel hru a začal se tlačit kupředu. Nejprve z toho vytěžil vyloučení Tomáše Diviše za zmaření zjevné brankové šance faulem a nakonec o chvíli déle i vyrovnání. O druhý zásah domácích se samozřejmě postaral kanonýr Dominik Bláha. Studánka byla po inkasování jako opařená a tlak domácích pokračoval. Zhruba po třech dalších minutách se ostrostřelec Dominik Bláha trefil podruhé a na světě byl druhý obrat v utkání. V následujících minutách se Černošín pokoušel především bránit výsledek, ale dostával se ze strany Dynama pod stáel větší tlak. Dlouho se mu však dařilo udržet snaživého souepře na uzdě a už to vypadalo, že si závěrečnou výhru už i ohlídá. Jenže na jednu z akcí souepře v posledních minutách byl nakoenc krátký. Hráč minulého kola, Dalibor Lončík, to vzal na sebe a postaral se o vyrovnání. Napínavé utkání tak muselo jít po devadesáti minutách do penalt. I tak se ael Černošínu podařilo něco skvělého, za což mu možná ještě budou hráči Baníku Stříbro dlouho děkovat.

Poslední, třetí obrat

Penalty už však domácímu celku vůbec nevyšly. Od začátku chyboval a Dynamo tak nakoenc velmi snadno dosáhlo i na druhý bod penaltovým výsledkem 1:4. Tím si nakonec pojistilo alespoň čtvrtou příčku před dotírající Přimdou, ale třetí příčka zůstává po ztrátě bodu stále ve hře. Černošín je po zisku jednoho bodu stále osmý.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černošín
Sokol Černošín: Černošín se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

TJ Dynamo Studánka
Alexandr Hepfel: První půle byla, podle mě, vyronvaná, ale ve druhé si troufnu říci, že už jsme souepře přehráli. Pak jsme ale přišli o našeho stopera, který byl poprávu vyloučený. Soupeř rázem dokázal zápas otočit a myslel jsem, že je to ztracené. Kluci se ale i v deseti semkli, ještě zabrali a vyrovnali. Zápas hodně ovlivnilo to vyloučení. Remíza byla nejspíš zasloužená, ale kdyby nebyl ten náš obránce vyloučen, určitě bychom vyhráli. Škoda, teď musíme čekat, jak dopadne Stříbro.



Sestavy


TJ Sokol Černošín
A. Kozelka [-] - R. Panuška ml. [-] , K. Skoumal [-] , J. Kubovský [-] , R. Havel [-] - R. Drozda [-] , T. Petrovič [-] , T. Vondraš [-] - D. Bláha [-] , P. Kříž [-] , P. Černý [-] (54. M. Kundrát [-] )

TJ Dynamo Studánka
T. Moravec [-] - D. Lončík [-] , L. Novák [-] , P. Sňozík [-] , T. Vlček [-] - J. Hubálek [-] , M. Bureš [-] (57. J. Holý [-] ) , T. Diviš [-] , P. Kotva [-] - M. Berka [-] , O. Janovec [-] (70. R. Mráz [-] )

ŽK: 75. R. Panuška ml. , 78. T. Petrovič . ČK: 68. T. Vlček .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.