P. Kaprhál 71. (p.)
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

25.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stříbro dál bojuje o bronz, ze Kšic veze tři body


Branky


71. P. Kaprhál (p.) - 31. M. Petraška , 47. P. Sásik
0

Stříbro se potkalo v pětadvacátém kole v melém derby se svým oblíbeným soupeřem, Sokolem Kšice, na jeho půdě. A od začátku mělo navrch. Kšice se nesešly ve zrovna nejsilnějším složení a tahaly za kratší konec. Domácí ale hodně podržel brankář, takže ve výsledku z toho bylo těsný trhák, v němž domácí podlehli soupeři jen 1:2. Nic to ale nemění na tom, že si Stříbro odvezlo cenné tři body a posunulo se v tabulce na čtvrtou příčku. Pokud v posledním kole Studábka zaváhá, bude Stříbro ještě bojovat o bronz. Kšice už mají po sezóně a skončí nejlépe sedmé. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stříbro vybojovalo vedení, ale chtělo nejspíš více

Baník se hned na začátku ujal iniciativy a souepře přehrával. Kšice si nevytvářely v první půli vůbec nic a v nezbývalo jim nic jiného než se trpělivě bránit. Především díky své zodpovědně a bojovné hře tak nakoenc dokázaly s Baníkem udržet v prvním dějství krok. Stříbro totiž celou dobu talčilo, ale šance si vytvářelo díky precizní defenzivě Kšic dost těžko. Přesto párkrát brankáře otestovalo, ale narazil oi na něj. Trefit se nakoenc hosté dokázali jen jednou, když brankáři propadla za záda střela Michala Petrašky z jedenatřicáté minuty. Více už se ale v první půli neudálo, a tak byl výrazně slabší domácí celek stále nadějně ve hře.

Rychlá branka rozhodla

Hned v úvodu první půle to na sebe dokázal vzít Petr Sásik, který zaskoči ldomácího brankáře přesnou trefou. Stříbro tak vedlo rázem 2:0 a o vítězi bylo zdánlivě rozhodnuto. Baník se přestával postupně soustředit na dobývání a ve zbytku utkání už v podstatě jen pohodlně kontorlovalo hru. V jedenasedmdesáté mintuě sice nabídlo Kšicím penaltu, z níž obstaral kontaktní branku Pavel Kaprhál, ale nic víc už si Kšice vytvořit neodkázaly. Stříbro tak nakoenc celkem snadno odvezlo ze Kšic všechny tři body, i když to tak výsledkově možná nevypadá.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice
Jan Janout: Byl to náš poslední jarní zápas a určitě jsme jej chtěli vyhrát. Moc se nám ale nedařilo, nastoupili jsme ve slabé sestavě a soupeř byl celý zápas lepší a nás hodně podržel brankář. Na víc, než jednu branku jsme asi ani neměli. Kluky ale musím pochválit. Dřeli poctivě a do zápasu dali vše.

TJ Baník Stříbro B
Baník Stříbro: Stříbro se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Kšice
J. Janout [-] - M. Volf [-] , P. Janout [-] , V. Berta [-] , V. Chudáček [-] - P. Šnebergr [-] , J. Šetlík [-] , M. Šetlík [-] , P. Kaprhál [-] - L. Kudlík [-] , J. Pařízek [-] -

TJ Baník Stříbro B
J. Jareš [-] - J. Hejcman [-] (78. R. Hřebík [-] ) , M. Kovačka [-] (57. O. Pavlas [-] ) , P. Žíla [-] , L. Pubrle [-] , J. Trnka [-] , A. Šimek [-] , L. Loula [-] , P. Sásik [-] , T. Mráček [-] (46. D. Žíla [-] ) , M. Petraška [-]

ŽK: 85. P. Janout - 70. J. Jareš , 75. P. Sásik .
Počet diváků: 46. Rozhodčí: Majerčík Jaroslav - KASAL Petr (N), SMOLEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.