Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

25.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Záchlumí obstaralo další překvapení, opět si vyšláplo na lídra


Branky


49. L. Dýdek , 60. J. Mička , 70. L. Dýdek , 75. M. Baum , 80. M. Baum - 32. M. Jedlička , 50. M. Jedlička
0

Nemožné se stalo skutečností. Motor se opět vyhecoval a jakožto poslední tým tabulky opět zaskočil velkého favorita. Když v šestnáctém kole dorazil na jeho hřiště tehdejší lídr, Sokol Kostelec, dokázal si s ním senzačně poradit, obral jej o všechny body, a tím připravil jaj na dlouho připravil také o pozici lídra. Asi nikdo ale nečekal, že by se mu v předposledním kole sezóny mohlo v tu nejklíčovější dobu podařit totéž i se Stráží. Jenže se tak stalo, a to i přes to, že Záchlumí dohrávalo téměř celý druhý poločas jen v deseti lidech. Motor dal do zápasu vše a na své půdě vyhrál 5:2. Stráž tak klesla v důležitou chvíli na druhé místo. Titul má ale stále ve svých rukých, jelikož Kostelec už žádný zápas nečeká. Stráži by tak měl k titulu stačit i jeden bod z posledního utkání doma proti Lázním. Minimálně bo ale pro záchranu bude potřebovat ze Přimdy přivézt i Záchlumí, a to musí ještě doufat v zaváhání Sedliště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zcáhlumí vydrželo i pod velkým tlakem

Stráž hrála od začátku hodně uvolněně a především kombinančně. Soupeře vůbec k ničemu nepouštěla a sama si vytvářela velký tlak. Motor byl ale na souepře tentokrát velmi dobře připravený a bránil opravdu skvěle. Stráži možná i chyběla větší snaha a pro nějakou laxnost nedokázala žádné slibně se rozvíjející situace využít k nějakému nebezpečnému zakončení. Motor tak byl, biť bez šancí, stále ve hře. Po půlhodině hry ale udělal menší chybu, když dali domácí beci o něco více prostoru Miloslavu Jedličkovi, který zaváhání domácí defenzivy ihned potrestal. Záchlumští se tím však nenechali nijak rozhodit. Vy zbytku první půle už dokázali svou svatyni ustrážit před jakýmkoli nebezpečím, a tak byli před druhou půlí stále ve hře.

Stráž proti deseti pohořela

Záchlumí hned na začátku bylo nuceno vystřídat a na hřiště musel naskočit jediný náhradník, Piotr Modrzewski, který se však běham první své pětiminutovky zranil a musel hřiště opustit. Záchlumí tak muselo dohrávat jen v deseti lidech, takže bylo zdánlivě rozhodnuto. Jenže s podobnými myšlenkami v hlavách hosté zbytek zápasu podcenili. Namísto zvýšení tlaku a přidání dalších rychlých branek zvolnili a Záchlumí se podařilo hned z první šance vyrovnat trefou Lukáše Dýdka. Stráž sice ihned odpověděla dalším zásahem Miloslava Jedličky, ale pak už o ní v podstatě nebylo u branky Záchlumí slyšet. Ve zbytku půle sice převážně držela balón, ale nedostala se vůbec k ničemu a díky velké laxnosti dovolovala soupeři tvorbu dalších a dalších šancí. A domácí se tentokrát necházeli evidentně ve skvělé střelecké fazóně. Nejprve vyrovnal Jakub Mička, ak když to tam podruhé zapadlo také Lukáši Dýdkovi, byli domácí nečekaně ve vedení. Na stylu hry Stráže a na jejím přístupu k utkání se ale stále nic neměnilo, jakoby snad o titul nehrála. A tak přidal později další branku Martin Baum a zdálo se, že je rozhodnuto. Martin Baum ale nakoenc pro jistotu přidal ještě jednu trefu zruba deset minut před koncem, čímž rozhodl definitivně a zbytek zápasu už se jen dohrával. Stráž v podstatě rezignovala a smířila se s tím, že jí ještě předčasné oslavy titulu čekat nebudou. O všem se rozhodně v posledním kole.



Ohlasy k zápasu


TJ Motor Záchlumí
Vladimír Vácha: Skvělý úspěch. Nám se podařilo v první půli nějak ustát ten jejich nápor jen jedním inkasováním. My jsme se do ničeho nedostali a jen jsme dobře bránili. Jenže ve druhé půli jsme přišli o jednoho hráče a museli jsme dohrávat v deseti, což zápas hodně ovlivnilo. Stráž totiž nejspíš nabyla dojmu, že už má vyhráno a polevila. My jsme ale zabrali a začali jsme se dostávat snadno i do šancí. A naštěstí nám to tam padalo, nač jsme sáhli, otho jsme využili. Stráž v průběhu pak už trochu rezignovala. Hodně nás určitě zase podržel brankář, jemuž také vděčíme za hodně. Pochvalu si zaslouží ale úplně všichni.

TJ SOKOL Stráž z.s.
Sokol Stráž: Stráž se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Motor Záchlumí
M. Štrejn st. [-] - A. Sabovčík [-] (45. P. Modrzewski [-] ) , L. Hrabák [-] , M. Baum [-] , J. Mička [-] , D. Kasič [-] , M. Pavelka [-] , L. Dýdek [-] , M. Vácha [-] , V. Malík [-] , M. Karvaš [-]

TJ SOKOL Stráž z.s.
J. Tajstra [-] - V. Svoboda [-] , B. Borys [-] , D. Rubant [-] , M. Novotný [-] - M. Vašák [-] , L. Koubek [-] , F. Veselý [-] - L. Ondřich [-] (50. A. Rada [-] ) , M. Jedlička [-] - K. Pták [-]

ŽK: 31. M. Karvaš , 60. J. Mička , 66. V. Malík - 41. F. Veselý .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kroupa Jiří - HORNÍK Miloslav (N), NOVOTNÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.