Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

25.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně na závěr v dohrávce přejely Bezdružice


0

Posledním zápasem sezóny se vedle souboje Přimdy a Záchlumí stala dohrávka pětadvacátého kola mezi domácími Lázněmi a Jiskrou Bezdružice. Prakticky o nic už v ní ale nešlo. Lázně měly jistou šestou příčku. Bezdružice si sice mohly ještě polepšit z desátého místa na osmé, ale ani to už není zase taková motivace. A jak se ukázalo, nakonec nejspíše ani nebyla. Lázně zápas zvládly be zvětších problémů. Jedinkrát neinkasovaly a nakonec díky výborné druhé půli vyhrály v jasném poměru 5:0. V tabucle se tak nakoenc už vůbec nic neměnilo. Lázně končí šesté, Jiskra se po sestupu usadila na desáté příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnanou půli zakončily lépe Lázně

V první půli se hrál hodně vyrovnaný fotbal. Jiskra bojovala a snažila se dostat se si poslední zápas užít. Hrála dobře, ale Lázně měly vše pod kontrolou. Souepře téměř do ničeho nepouštěly, ale sami se také k ničemu vážnějšímu nedostávaly. I přes snahu a kvalitní hru se tak diváci moc nebavili. Žádné větší šance, pohlednější akce a góly už vůbec. První půlí se tak v podstatě jen nezáživně prošlo. Oba týmy hrály dobře, Lázně se snažily držet balón a Jiskra hrála hodně urputně a přímočaře. Už to vvypadalo, že se do šaten bude odcházet zaslouženě za bezbrankového stavu, ale nakonec ot byla mýlka. Jiskra v závěru trochu pochybila, znepozornila v defenzivě a potrestal jí Karel Praizler. Gólem ze čtyřiačtyřicáté minuty se tak domácí dostali důležitého vedení.

Zahráli si všichni a byla z toho hladká výhra

Druhou půli pojaly Lázně především takovým stylem, aby si zahrály všichni hráči, kteří dorazily, a tak se hodně střídalo. Hned první střídání se navíc parádně osvědčilo. Na hřiště vběhl v šetačtyřicáté minutě Karel Seknička ml., který se téměř ještěnedotkl balónu a už o tři minuty déle zvyšoval na 2:0. Za stavu 2:0 už pak Jiskra definitivně odpadla a zápas už se z pohledu Lázní jen v poklidu dohrával. Lázně měly ale díky střídajícím hráčům hodně sil, kterých dokázaly stále více využívat. Bezdružice se v následujících minutách už jen bránily, až v jedenašedesáté minutě znovu inkasovaly, tentokrát z kopačky Františka Vacaty. A tím se ještě nekončilo. V následující desetiminutovce se trefil ještě další střídající hráč Matouš Hoffman a tentýž hráč, Matouš Hoffman, prakticky vzápětí přidal ještě pátou branku, čímž definitivně dovršil z pohledu Jiskry závěrečný letošní debakl.V poslední čtvrthodině už výrazně polevili i domácí a nyní už se zápas skutečně jen v poklidu dohrával a všichni už netrpělivě čekaly na závěrečný hviz sudího, který vlastně ukončil celou letošní sezónu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Pavel Rašín: Já myslím, že jsme se se sezónou rozloučili výborně. Přišlo hodně diváků, určitě kolem tří stovek. My jsme navíc navázali na výkon ze tráže a po celý zápas jsme byli lepším týmem. Zhruba v šedesáté minutě po druhém gólu se to uklidnilo a brankový rozdíl začal narůstat. Sezónu jsme tak završili dobrým výsledkem, ale celkově jí hodnotíme spíše jako nevydařenou. Měli jsme postupové ambice. Myslím, že jsme do toho dali vše, snažili jsme se a šesté místo je pro nás určitě zklamáním. Je to ale dané hodně tím, že nezvládáme venkovní zápasy na těch nám méně vyhovujících hříštích, jako mají třeba v Halži, v Lomu nebo ve Kšicích. Jakmile je hřiště malé a povrchem méně kvalitní tak se hodně trápíme. Ztrácíme body, a to nás připravuje o možnost hrát o titul a postup. Určitě ale nebudeme věšet hlavy, začneme se připravovat na další sezónu, a ta nám snad vyjde lépe.

TJ Jiskra Bezdružice
Jiskra Bezdružice: Bezdružice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
J. Kratochvíl [-] - P. Rašín [-] (56. J. Častoral [-] ) , M. Pohlot [-] (69. P. Hospodářský [-] ) - K. Praizler [-] - F. Vacata [-] , P. Hampapa [-] , J. Sak [-] (60. M. Hoffmann [-] ) , D. Hoffmann [-] , J. Nevařil [-] , M. Pohlot [-] , J. Jelen [-] (46. K. Seknička ml. [-] )

TJ Jiskra Bezdružice
M. Kalista [-] - J. Michalčák [-] , V. Gábor [-] - J. Štrunc [-] , S. Čada [-] , D. Szegecs [-] (60. R. Fojtík [-] ) - P. Holík [-] , D. Maroušek [-] , M. Filip [-] , M. Dvořák [-] , M. Sládek [-]

ŽK: 58. J. Michalčák .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: Valenta Martin - FRIEDENBERGER Robert, HORVÁTH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.