Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

24.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec zdolal Kšice a udržel druhou příčku


0

Tak nakonec zvládl vše i kostelecký favorit. Ve čtyřiadvacátém kole nezaváhál žádný z týmů bojujících v první pětce o postup a vše tak zůstalo v tabulce při starém. Všichni tak stále ještě živí naději na postup a teoreticky i na titul. Poslední, kdo obhájil svou pozici byl Kostelec, který na své půdě přivítal Kšice a poradil si s nimi až nečekaně lehce, tedy rozdílem 5:1. Rozhodnuto přitom bylo prakticky už před druhou půlí. Nadále tak zůstává druhý a na první Stráž ztrácí dvě kola před koncem jen dva body. Kšice jsou sedmé a před sebou mají už jen jediný zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kšice ztrácely od začátku, po půli bylo rozhodnuto

Kostelec měl v utkání od začátku mírně navrch. Držel balón a dokázal soupeře přehrávat, navíc tentokrtá také dokázal svých šancí i využívat. Už ve čtvrté minutě otevřel skóre Michal Steiner a od té doby mohli domácí hrát sebevědomě a s klidem. Snaha domácích o navýšení ale dál neutichala a Kšice se v podsatě jen bránily. Mnoho hráčů z hostujícího týmu u ž navíc mělo v nohách jeden zápas za rezervu z odpoledních hodin, a tak nebyla hra Kšic takž živá a rychlá, jak by nejspíš bylo potřeba. Kostelec měl proto hodně prostoru a dál si vytvářel nápor. Už ve třiadvacáté minutě zvýšil David Kolářský a o deset minut déle pak dostal Kostelec do tříbrankového náskoku jeho jmenovec David Nový, jehož centr přes půl hřiště se štěstím skončil až v brance soupeře. Ve zbytku první půle už se hra trochu uklidnila. Oba celky spíše šetřily síly, a tak už se stav neměnil.

Kšice se pokusily o comeback, ale Kostelec si zápas ohlídal

Hned na začátku duhé půle bylo jasně vidět, že Kšice se ještě vzdát nehodlají. Dokázaly v sobě nají ještě kus energie a začaly se tlačit do útoku, aby se co nejrychleji dokázaly do zápasu vrátit. A zpočátku to vypadalo velmi dobře. Už v páté minutě snížil Kamil Dýdek a zdál ose, že by mohl mít Kostelec ještě problémy. V následující desetiminutovce ale Kšice pro svou snahu přišly o hodně sil a také o motivaci. Postupně zase ovadly a Kostelec začal kontrolovat hru. Navíc se dokázal z rychlé protiakce velmi rychle prosadit David Kolářský, který svým druhým zásahem definitivně rozhodl. Kostelec už se v podstatě nikam netlačil, zápas už se pak v podstatě jen dohrával. Vidět byl ale hodně David Kolářský, který toužil po hattricku a bral to hodně na sebe. Dokonce měl i šanci svůj hattrick zkompletovat, když se postavil k pokutovému kopu, ale využít jej nedokázal. Přesto ještě pár šancí měl, ale štěstí při něm tentokrtá nestálo. A tak se zhruba deset minut před koncem místo něj trefil Radim Lokvenc. To už bylo ale nakonec vše. Kostelec si s Kšicemi hladce poradil a udržel druhou příčku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys: Byl to pro nás poslední domácí zápas, který byl hodně důležitý pro to, abychom ještě na konci sezóny jiným týmům pořádně zamotali v první pětce hlavu. Řekli jsme si, že si zápas užijeme a půjdeme do toho naplno, aťse děje, co se děje. Od začátku jsme byli lepším týmem a měli jsme hru ve svých rukou. Do druhé půle jsme chtěli nastoupit s tím, že dáme rychlý gól, aby bylo co nejdříve po utkání, ale nepovedlo se. Smolně jsme inkasovali ,ale pak už jsme si zápas ohlídali. Celý záas jsme měli pod kontrolou a nedovolili jsme žádné překvapení.

TJ Sokol Kšice
Jan Janout: My jsme se připravovali na to, že to bude hodně těžký zápas, což se jedině potvrdilo. Chtěli jsme hrát hlavně dobře odzadu a nedostat rychlé góly, což se nám nakonec nepovedlo. Od toho se pak odvíjel celý zápas. Za stavu 3:0 soupeř ale polevil a my jsme dokázali dát gól. Ještě jsme nějaké šance měli a mohli jsme soupeře ještě více potrápit, ale soupeř dal další gól a pak už si to ohlídal. Kostelec byl hodně kvalitní a dost běhal, což bylo dnes asi rozdílovým parametrem..



Sestavy


TJ Sokol Kostelec
M. Kudry [-] - L. Touš [-] , M. Steiner [-] , R. Průcha [-] , J. Pešík [-] , D. Nový [-] , L. Netrh [-] , R. Lokvenc [-] , D. Kolářský [-] , L. Honzík [-] , L. Florián [-]

TJ Sokol Kšice
J. Janout [-] - M. Volf [-] , P. Janout [-] , V. Berta [-] , P. Kaprhál [-] - P. Šnebergr [-] , J. Šetlík [-] , M. Šetlík [-] - K. Dýdek [-] , L. Bordeniuc [-] (25. J. Šubrt [-] ) - J. Havránek [-]

ŽK: 85. D. Kolářský , 85. L. Honzík - 68. J. Šetlík , 83. P. Janout , 89. M. Šetlík .
Počet diváků: 122. Rozhodčí: ARDELEÁNU Aurel - BEZVODA Václav (N), SMETANA Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.