2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 15:00

24.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stříbro ve druhé půli otočilo souboj s Lázněmi


Branky


0

Ani Stříbro nakoenc v neděli nezaváhalo a připojilo se k dalším favoritům z top pětky, kteří dokázali o víkendu zvítězit a dál tak živí alespoň drobnou naději na postup. Stříbro je momentálně sice nejdále ze všech, ale stále jsou mezi prvními týmy jen minimální rozdíly a ve hře je pořád ještě šest bodů. Až do posledních zápasů to tedy bude určitě pořádný boj a nikdo se nesmí vzdávat předčasně. Lázně jsou nyní šesté. Na Stříbro ale ztrácejí už deset bodů. V posledních zápasech už tak budou chtít jen uhájit šestou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hoffmann obstaral Lázním vedení a favorit ztrácel

Diváci ve Stříbře sledovali velmi kvalitní a pohledé utkání. Hrál ose oboustraně dost kombinačně a hlavně v rychlosti. Oba týmy hrály velmi dobře a hlavně otevřeně, což divák vždy uvítá. Šance tak byly po celou dobu na obou stranách a oba týmy mohly po první půli vést i prohrávat, i když je pravou, že v poli možná vce dominovali hosté. Při pohledu na zápas by ale nezaujatý divák určitě uvítal spíše remízový stav. Tan nakoenc ale po první půli neplatil. V devětadvacáté minutě totiž odkázal jedné ze svých šancí využít Dušan Hoffmann, který svým zásahem poslal Lázně do důležitého vedení. Baník na inkasování zareagovat nedokázal. Oba týmy se v koncovce spíše trápily, ale nesmíme nijak opomenout také na obou stranách výborně hrající obrany a dobře chytající brankáře. Do šaten se tak odcházelo za stavu 0:1, ale vše bylo stále otevřené.

Stříbro rychle vyrovnalo a bojovalo o výhru

Ve druhé půli ale Stříbro přeci jen jakoby zařadilo na trochu vyšší rychlost. Lázně se snažily spíše hájit vedení, díky čemuž dostal Baník více prostoru a pořádně si ho užíval. Od začátku měl navrch a souepře hravě přehrával. Už v jedenapadesáté minutě zařídil vyrovnání Lukáš Pubrle. I nadále ale vše probíhalo pod taktovkou výrazně aktivnějšího Stříbra, které si šlo odhodlaně za vítězstvím. Lázně se po horšním úvodu nemohly dostat do tempa. Domácí tým ale hodně trápila koncovka. Baník nedokázal využí žádné šance a Lázně dál živily naději na remízu a při případné troše štěstí i na výhru. V jedenaosmdesáté minutě už ale hostující defenziva přeci jen nevydržela a tlaku podlehla. Po pěkné kombinaci odzadu s Pavlasem to na sebe vzal sám kapitán Karel Šaman, který přesně věděl, co má v šanci dělat a zachoval chladnou halvu. O vítězi bylo rozhodnuto. Lázně už v poslední desetiminutovce zareagovat nedokázaly, a tak nakoenc prohrály ve Stříbře dobře rozehraný zápas rozdílem jedné branky.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro B
Karel Šaman: V první půli jsme hráli špatně. Vůbec jsme neběhali a byli jsme nějací divní. Navíc jsme dostali zbytečný gól. Pak jsme si ale v kabině něco řekli a ve druhé půli jsme byli určitě lepším týmem. Soupeř byl dobrý, ale my jsme zabojovali a dokázali jsme to vítězství urvat. Rozhodli jsme pěknou akcí a ve zbytku zápasu už jsme to udrželi. Nakoenc můžeme být tedy určitě spokojení.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Sokol Konstatinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k uktání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Baník Stříbro B
J. Jareš [-] - M. Kovačka [-] (77. D. Žíla [-] ) , P. Smolek [-] , T. Mráček [-] , K. Šaman [-] , P. Žíla [-] (46. J. Balogh [-] ) , L. Pubrle [-] (60. O. Pavlas [-] ) , J. Trnka [-] (60. P. Sásik [-] ) , A. Šimek [-] , L. Loula [-] (46. J. Hejcman [-] ) , A. Němec [-]

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
P. Rašín [-] - K. Praizler [-] - J. Sak [-] , J. Častoral [-] , D. Hoffmann [-] , J. Nevařil [-] , M. Hoffmann [-] , M. Pohlot [-] , P. Hospodářský [-] , R. Mašín [-] , J. Jelen [-]

ŽK: 42. A. Šimek , 59. J. Trnka - 36. J. Sak , 71. J. Častoral .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sirový Václav - MIKULOVSKÝ Aleš (N), HROMKA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.